Şimdi Ara

warior combo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar en ii wariorla nası np kasasrım waror combımu oqsa normal wurusmu bide warior combonun nası yapıldını yazarsanızsevinirim

• s+r+skill bn wariorla oynarken bu combo ile oynardım
  • ii np kastınmı pki
  • ya bn pk yapmadım pek ,cogu zaman exp kastım ,ama arasıra arenada yaptıgım ws lerde cok ise yaradı
  • ty saol
  • @buzhokeyi bırak sen warrior combosunu ilk önce oyunu öğren ondan sonra burada topic aç

hemen hemen tüm npni ben kastım
  • s+r+skill ya hep böle
    yada s+r+skill w+r+skill s+r+skill w+r+skill yani önce s+r+skill sonra w+r+skill
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

@buzhokeyi bırak sen warrior combosunu ilk önce oyunu öğren ondan sonra burada topic aç

hemen hemen tüm npni ben kastım

gece gece gülmekten öldüm yafs
  • ßana qüven.. S+R+W+Skill , Toto deep aLırsan cok seri de klavye kullanırsan saqLam combo yaParsın..ßen ßoLe np kasıyorum.. LvL 66 Xiqenon cz sinde 72+ oLmayan ezik oLuyo ama ben 15k np kasmısım boru deiL
  • Ayrıca Ekliyorum Combo rahat icin; s+r+w sora kolay yetismek icin 3. skil'e atack skilini yerlestir..
  • 2. skill diyelim sword d. / howling s. olsun . Kullancagin combo ws için aynen şöyle olmali .

2+s+r+2+s+r+2+w+r+2+s+r+2+s+r+2+w+r .... yani 2 kre sr 1kere wr .

w basili tutualcak şekilde 2+r+2+r+2+r şeklinde olan combo bana göre cok daha iyi .

2 sini de denersn sana kolay geleni kullanirsin
  • bende yeni warrior alacam 1 ekimde 62 lvl peki cz de adam alirmiyim itemler sunlar +7 raptor +7 shell set gorev takılari ve kuzen var oda 67 lvl bp priest onla iyi np kasarmıyız pkda server olypia ırk human
  • Bnce W+R+Skill ben kullandım cok ii oluor tavsiye ederim ama senin oynayıs tarzına baglı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.