arklar en ii wariorla nası np kasasrım waror combımu oqsa normal wurusmu bide warior combonun nası yapıldını yazarsanızsevinirim
s+r+skill bn wariorla oynarken bu combo ile oynardım
ii np kastınmı pki
ya bn pk yapmadım pek ,cogu zaman exp kastım ,ama arasıra arenada yaptıgım ws lerde cok ise yaradı
ty saol
@buzhokeyi bırak sen warrior combosunu ilk önce oyunu öğren ondan sonra burada topic aç
hemen hemen tüm npni ben kastım
s+r+skill ya hep böle yada s+r+skill w+r+skill s+r+skill w+r+skill yani önce s+r+skill sonra w+r+skill
quote:
Orjinalden alıntı: RevidaL
@buzhokeyi bırak sen warrior combosunu ilk önce oyunu öğren ondan sonra burada topic aç
hemen hemen tüm npni ben kastım
gece gece gülmekten öldüm yafs
ßana qüven.. S+R+W+Skill , Toto deep aLırsan cok seri de klavye kullanırsan saqLam combo yaParsın..ßen ßoLe np kasıyorum.. LvL 66 Xiqenon cz sinde 72+ oLmayan ezik oLuyo ama ben 15k np kasmısım boru deiL
Ayrıca Ekliyorum Combo rahat icin; s+r+w sora kolay yetismek icin 3. skil'e atack skilini yerlestir..
2. skill diyelim sword d. / howling s. olsun . Kullancagin combo ws için aynen şöyle olmali .
2+s+r+2+s+r+2+w+r+2+s+r+2+s+r+2+w+r .... yani 2 kre sr 1kere wr .
w basili tutualcak şekilde 2+r+2+r+2+r şeklinde olan combo bana göre cok daha iyi .
2 sini de denersn sana kolay geleni kullanirsin
bende yeni warrior alacam 1 ekimde 62 lvl peki cz de adam alirmiyim itemler sunlar +7 raptor +7 shell set gorev takılari ve kuzen var oda 67 lvl bp priest onla iyi np kasarmıyız pkda server olypia ırk human
Bnce W+R+Skill ben kullandım cok ii oluor tavsiye ederim ama senin oynayıs tarzına baglı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme