yeni bi char açmak istiyorum sizce adını ne koyyim?? (buf cu olcak) buf+heal yada rezz mi açsam:S:S:S:S:S
quote:
Orjinalden alıntı: Gh0sT_MaRTeN
Arkadaşlar wariorlar cok iyi oluyorlar diye biliyodum ancak yeni char actım lvl şuan 45 elimde +3 raptor war (şimdilik idare eder diye düşündüm) ap yaklaşık 650 oluyor 95 hp gerisi str olarak verdim 45 skilli ile 1000 damage falan vuruyorum ve bu hic hoşuma gitmedi çok az vuruyor ayrıca o skill cok mana harcıyor tavsiyeleriniz nelerdir 50 skilli nasıl birşeydir iyi damage verirmi ben kac damage vurabilirim bu silahla cevaplarınızı bekliyorum
bikere benim bildiim 90 a kadar hp werilir shell giyiceksen 94 e kadar hp yi fazla vermişsin ayrıca o lwlda fena deilo attack bence hiç beğenmemezlik yapma
Hp yi 94 ledikten sora 65 e kdr hıc vermıcektın bence
quote:
Orjinalden alıntı: such_is_life
quote:
Orjinalden alıntı: 7050F
warriorsan en aşağı 60 olacaksın kasamam diyorsan hiç warrior açma bence 60 skili çok güzel 2 veya 1 vuruşta rouge indirmek çok zevkli
1 veya 2 skılde rogue ındırmek o kadar kolaymı mesela sen por4z ı ındırebılıyomusun 4 5 skılde
O poyr4zı arenada wolfla 3 vuruşta indiriyodum (ikimiz de de ac ve buff olmadan) tabi canım 100 felan kalıyodu(İlk vuruşu o yaparsa o indiriyo)
baba lvl 45 sin daha ne bekliosun ki
Yahu Scream level 35 ten sonra alınamıyomu ? Görmedim ama Captain in anlattığına göre dehşet bişi gibi gözüküyo; bide lvl 60 skili var Passion da El morad lar için Str ve iyi bi silahla baya etkili olduğu söleniyo.
Bu arada lvl 39 worriorum var daha çok zaman lazım ama şimdiden 550-600 vurduğum oluyo... Benim levelimdeki en iyi attack hodwink hem çok seri hemde çok az mana harcıyo...
Scream için cruda saphire topluyom şimdi; bide 5m lazım ama en değerlisi olan Feather Harpy var hemde 2 tane birini satacam da ehehe öle toplatıp saphirleri skill i açmayı düşünüyom. Benim lvl seviyesi için Scream iyi bir attack olurmu yani ass knight felan kesebilirmiyom kolayca ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme