Şimdi Ara

Warior hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wariorlar cok iyi oluyorlar diye biliyodum ancak yeni char actım lvl şuan 45
    elimde +3 raptor war (şimdilik idare eder diye düşündüm) ap yaklaşık 650 oluyor 95 hp gerisi str olarak verdim 45 skilli ile 1000 damage falan vuruyorum ve bu hic hoşuma gitmedi çok az vuruyor ayrıca o skill cok mana harcıyor tavsiyeleriniz nelerdir 50 skilli nasıl birşeydir iyi damage verirmi ben kac damage vurabilirim bu silahla cevaplarınızı bekliyorum

• bence hoodwink skilli partylerde en ii skilldir az mana yer verdigin dmg azdır ama diger skillere mana pot yetiştiremiyorm =) 50 skilli dandik bi skill bekleme süresi var ama pek uzun deil ama yinede kullanışsız
    warriorlar için hoodwink, 45, 55, 60 ve master skilleri iidr =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxunet

bence hoodwink skilli partylerde en ii skilldir az mana yer verdigin dmg azdır ama diger skillere mana pot yetiştiremiyorm =) 50 skilli dandik bi skill bekleme süresi var ama pek uzun deil ama yinede kullanışsız
    sence 650 ap iyimi wolfle 700 geciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxunet

bence hoodwink skilli partylerde en ii skilldir az mana yer verdigin dmg azdır ama diger skillere mana pot yetiştiremiyorm =) 50 skilli dandik bi skill bekleme süresi var ama pek uzun deil ama yinede kullanışsız
    4 el daha azim istikrar kararlılık sonuc ::::::::: sworddancıng cok kral olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gh0sT_MaRTeN

Arkadaşlar wariorlar cok iyi oluyorlar diye biliyodum ancak yeni char actım lvl şuan 45
    elimde +3 raptor war (şimdilik idare eder diye düşündüm) ap yaklaşık 650 oluyor 95 hp gerisi str olarak verdim 45 skilli ile 1000 damage falan vuruyorum ve bu hic hoşuma gitmedi çok az vuruyor ayrıca o skill cok mana harcıyor tavsiyeleriniz nelerdir 50 skilli nasıl birşeydir iyi damage verirmi ben kac damage vurabilirim bu silahla cevaplarınızı bekliyorum

ben bi warrior olarak tavsiyem hp lvl ine göre fazla vermişin 90 da bırakıp 50lvl olunca 94 yapardın ideal bi warrior olurdun.yani hp fazla ve warrior un 60 a kadar en yüksek hasar veren skili 45 skilidir ondan sonra işte sword..elinede reduceli bi +7 gleave alabilirsin.50 skilini hiç merak etme çok dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@pTOr

quote:

Orjinalden alıntı: Gh0sT_MaRTeN

Arkadaşlar wariorlar cok iyi oluyorlar diye biliyodum ancak yeni char actım lvl şuan 45

ben bi warrior olarak tavsiyem hp lvl ine göre fazla vermişin 90 da bırakıp 50lvl olunca 94 yapardın ideal bi warrior olurdun.yani hp fazla ve warrior un 60 a kadar en yüksek hasar veren skili 45 skilidir ondan sonra işte sword..elinede reduceli bi +7 gleave alabilirsin.50 skilini hiç merak etme çok dandik
    62 olunca anca memnun olursun.ben 58 ve +7 raptor var hala memnun deilim.ayrıca wolf cok farkettiriyo

atagım cok düşük 1200.Ama oyunda en karizma shelli warriorlar bu da bi gerçek.bi an önce 60 ve master olmaya bak.sürekli lvl kas.

• quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

62 olunca anca memnun olursun.ben 58 ve +7 raptor var hala memnun deilim.ayrıca wolf cok farkettiriyo

atagım cok düşük 1200.Ama oyunda en karizma shelli warriorlar bu da bi gerçek.bi an önce 60 ve master olmaya bak.sürekli lvl kas.

Alıntıları Göster
    warriorsan en aşağı 60 olacaksın kasamam diyorsan hiç warrior açma bence 60 skili çok güzel 2 veya 1 vuruşta rouge indirmek çok zevkli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicious Bee

warriorsan en aşağı 60 olacaksın kasamam diyorsan hiç warrior açma bence 60 skili çok güzel 2 veya 1 vuruşta rouge indirmek çok zevkli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

1 veya 2 skılde rogue ındırmek o kadar kolaymı mesela sen por4z ı ındırebılıyomusun 4 5 skılde

• quote:

Orijinalden alıntı: such_is_life

quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

1 veya 2 skılde rogue ındırmek o kadar kolaymı mesela sen por4z ı ındırebılıyomusun 4 5 skılde

Alıntıları Göster
    Bende Warriorum ve Nasil yaptigimi ve PArtilerde nasil kastigimi soyleyeyim size :

Lvl 1 den itibaren ilk Skilim : ATTACK ikinci Skilim : Berserker . DEFANS YOK...

ve apos deru gibi partilerde . Hic mana harcamadim Berserkerin. 'Blaze Killer' ve 'Pain Killer' Skilleri ile Kendime Pot basiyordum. yani hic mana harcamiyordum Deru ve aposlardan cikan 1920 lik manalarin hepsini biriktirmistim. inn hosteste binden fazla manam olmustu... ve sonunda lvl 60 olmustum. lvl 60 olunca Gidip Skill Sifirladim ve Sonuc olarak .

Attack : 60
    Berserker : 5 Gain i actim 15 STR icin
    DEFFANS : geri kalanlari Defansa verdim
    Ardindan master olmustum. ve lvl 61 olunca. 1 tane master a verdim 2 inciyi hic birine vermedim bosta durmustu. 62 skili Scream i acmak icin 30 saphire 1 tane Harpy tuyu nu tamamlaip 62 olunca Scream i acmak icin bu sekilde yaptim . Elbette Secim sizlerin . Ben bu sekilde yapmistim.

NOT : 1 warrior 60 olup SD acmak ve takilmak istiyorsa hic acmasin . 1 Warrior en Az 62 olmali ve SCREAM Skilini acmali. Screamsiz Warrior Warrior diildir bana gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 19 Şubat 2006 22:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SenS

Bende Warriorum ve Nasil yaptigimi ve PArtilerde nasil kastigimi soyleyeyim size :

Lvl 1 den itibaren ilk Skilim : ATTACK ikinci Skilim : Berserker . DEFANS YOK...

ve apos deru gibi partilerde . Hic mana harcamadim Berserkerin. 'Blaze Killer' ve 'Pain Killer' Skilleri ile Kendime Pot basiyordum. yani hic mana harcamiyordum Deru ve aposlardan cikan 1920 lik manalarin hepsini biriktirmistim. inn hosteste binden fazla manam olmustu... ve sonunda lvl 60 olmustum. lvl 60 olunca Gidip Skill Sifirladim ve Sonuc olarak .

Ardindan master olmustum. ve lvl 61 olunca. 1 tane master a verdim 2 inciyi hic birine vermedim bosta durmustu. 62 skili Scream i acmak icin 30 saphire 1 tane Harpy tuyu nu tamamlaip 62 olunca Scream i acmak icin bu sekilde yaptim . Elbette Secim sizlerin . Ben bu sekilde yapmistim.

NOT : 1 warrior 60 olup SD acmak ve takilmak istiyorsa hic acmasin . 1 Warrior en Az 62 olmali ve SCREAM Skilini acmali. Screamsiz Warrior Warrior diildir bana gore

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SenS

güzel olmuş eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

güzel olmuş eline sağlık

Alıntıları Göster
    warior ve mage 60 oldukdan sonra en zevklı charlardın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: such_is_life

warior ve mage 60 oldukdan sonra en zevklı charlardın bence

Alıntıları Göster
    ya beyler bni kasın yaw lwl 47 warrior beramus insanım nick : fou_warrior_tr pls kasın bni
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell_quard

ya beyler bni kasın yaw lwl 47 warrior beramus insanım nick : fou_warrior_tr pls kasın bni

Alıntıları Göster
    wariorlar hele karussa lwl 65 den sonra giydikleri manyak yavv
    olcak san ol warior

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaTu

wariorlar hele karussa lwl 65 den sonra giydikleri manyak yavv
    olcak san ol warior

Alıntıları Göster
    ben karusum yanlız ayrıca princess değil prince lütfen karıştırmayalım tabiiki herzaman eslant da apos deru harpy party lerine gelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Asraz

ben karusum yanlız ayrıca princess değil prince lütfen karıştırmayalım tabiiki herzaman eslant da apos deru harpy party lerine gelirim

Alıntıları Göster
    Millet Size Warrior Hakkında Bir Bilgi...
    Bakın Benim Warrior Vardı Şu An Arkadaşa Verdim ARESte Level i 52 idi.Semi-Paper yapmıştım yani 82 hp verdim gerisi sürekli str ydi Üstü de ezikti.
    +6 Full Plate Warrior Helmet
    +6 Full Plate Warrior Pauldron HEPSI
    +6 Full Plate Warrior Boots STRENGHLİ
    +6 Half Plate Pads
    +7 Half Plate Gauntlet
    +6 Bardishi vardı Deruya 1500-1700 koyuyodum cleave ile
    Düşünün o lvl de bi assas bu kadar ezik itemleri oldugunda sadece bi kere 1700 koyar geçer ben ise sürekli 1700 koyuyorum saniyede 1

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Kronos::

Bakın Benim Warrior Vardı Şu An Arkadaşa Verdim ARESte Level i 52 idi.Semi-Paper yapmıştım yani 82 hp verdim gerisi sürekli str ydi Üstü de ezikti.
    +6 Half Plate Pads
    +7 Half Plate Gauntlet
    Düşünün o lvl de bi assas bu kadar ezik itemleri oldugunda sadece bi kere 1700 koyar geçer ben ise sürekli 1700 koyuyorum saniyede 1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::Kronos::

+6 Half Plate Pads
    +7 Half Plate Gauntlet

sen 3 level sonra hala 1700 koyacaksın ama assassin spike ile 2.5k ya yaklaşıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

quote:

Orjinalden alıntı: ::Kronos::

+6 Half Plate Pads
    +7 Half Plate Gauntlet

sen 3 level sonra hala 1700 koyacaksın ama assassin spike ile 2.5k ya yaklaşıcak

Alıntıları Göster
    bugün bi char açtım 45 lwl...... die başlayan topiclere sinir oluyorum. 45lwlde raptor alabilenleride anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: de1eter_

bugün bi char açtım 45 lwl...... die başlayan topiclere sinir oluyorum. 45lwlde raptor alabilenleride anlamıyorum

Alıntıları Göster
    benim bildiğim warrior az we sık wurur ama yanılıo olabilirim çünkü en yüksek warriorum 33 lvl:D em iyi bildiğim roguedir sorularınızı beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: de1eter_

Alıntıları Göster
    Bence mp absordberdlı +5bill bulursan hoodwink ile onu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_1907

benim bildiğim warrior az we sık wurur ama yanılıo olabilirim çünkü en yüksek warriorum 33 lvl:D em iyi bildiğim roguedir sorularınızı beklerim

Alıntıları Göster
    walla hp 95 dion canın kaç? ve bi adam görmüştüm hpsi 115 falandı.ama str azdı(155 di)çok saçma bence sen böyle yapma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.