Şimdi Ara

Warior Heavy Armor mu giyer!! Güldür meyin beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca yıl full str blader ve full str glavie'lerine garment giydiren zihniyete ne oldu acaba ki EU ile beraber wariorlarına HA giydiriyorlar? Oysa

Warior işini kılıcı ile gören bir çar olarak en hızlı olması gereken çar tipi robe'un %20lik hız avantajını tamamen yitiriyor.
    Warior full str olduğu için yan çarı ile azıcık buf basmaya çalışsa eğer üstü int-mp basılı değilse mp diye inliyor oysa garment-robe %20 mp tasarrufu sağlıyor
    Warior str ve hp si ile phy ataklara oldukça dayanıklı mag yönündense zayıf bir build robe bu açığı kapatıyor.

Bu noktada "iyi de wariorun robe giymesi yasak" denilebilir. Peki cleric in de mi robe giymesi yasak? çoğur warior cleric veya warlock ikisi de robe giyebilir.

Son olarak solo kasan wariorlarda son levela gelinceye kadar HA giymeyi mantıklı bulmuyorum. Hatta son levelda da warior-cleric'lerin LA giymemesini mantıklı bulmuyorum daha önce kralı açıklıyorum konulu mesajımda sebebini açıkladım.

Aralarında en heybetlisinin heavy armor olduğu doğru, hotanda gezerken kullanılabilecek bir set store da bulunsun ama en mantıklısı bana HA gibi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 30 Mayıs 2009; 6:40:33 >

• Zaten herkes son lvlda robe giyiyor sadece kasarken l.a veya h.a giyiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

Zaten herkes son lvlda robe giyiyor sadece kasarken l.a veya h.a giyiyor
    Güzel bi konuya deginmişsiniz.Bende bütün eu karakterlerin light armor giymesi taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

Güzel bi konuya deginmişsiniz.Bende bütün eu karakterlerin light armor giymesi taraftarıyım.

Alıntıları Göster
    aslında doğru full str glavie ve bladeler full garment giyiyo neden warriorlar öle olmasın ki

edit: açıklaman bu arada çok mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

Alıntıları Göster
    Warrior tankdır ve eğer moblara tanklık yapmak istiyorsa h.a giyer npc bile olsa giyer 2. set olarak bile olsa h.a giyer çünkü neredeyse bütün mooblar phy dam. vurur.Ha iş pvpye job war yada fw ye mi geldi robe yada l.a setini çeker ve başlar adam kesmeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Sneaky Step

Warrior tankdır ve eğer moblara tanklık yapmak istiyorsa h.a giyer npc bile olsa giyer 2. set olarak bile olsa h.a giyer çünkü neredeyse bütün mooblar phy dam. vurur.Ha iş pvpye job war yada fw ye mi geldi robe yada l.a setini çeker ve başlar adam kesmeye

Alıntıları Göster
    Elinde Cleric ve shiled olan LA giymiş varrioru kimse yatiramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: master1400

Elinde Cleric ve shiled olan LA giymiş varrioru kimse yatiramaz

Alıntıları Göster
    Rogue ne giysin peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Rogue ne giysin peki ?

Alıntıları Göster
    Oda L.A :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheFever

Oda L.A :)

Alıntıları Göster
    Ben de ilk olarak light armor tavsiye ederim sonra robe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Ben de ilk olarak light armor tavsiye ederim sonra robe...

Alıntıları Göster
    aslında ben sana şunu söyliyim, bow la glavienin warriora yenilmesi sırf germent giymeleri vede warriorun h.armor giymesidir. çoğu kişi glaviesini bowunu bırakıp sonradan warrior açmışlar.

çoğunuzda h.armor ve chine armorun pota daha çok can doldurma (can potunun daha etkili basması) sağladığını bilmiyordur. warriorun robe giymesi canpotundan daha az mahrum kalma, defanstan kaybetme sağlar. warrior zaten intcilere zorlanmıyor, üstünlük sağladığı str charlara karşı neden avantajını kaybetsin. mesela benim daggerıma h.armor giyme şansı olsaydı onu giyerdim.
    eğer bir glavie veya bow karakterim olsa yine armor giyerdim.

chinli strlerin germent giymesi çok mantıksız.
    hız mana potunun daha etkili basması mag defans sağlarken, asıl güçlü olması gereken: can potu etkisi, fiziksel defans dan mahrum kalmakta.

asıl sen güldürme :D (1h warrioruma robeyi denedim, can potu canımı doldurmamaya başlamıştı ki rokda antinoke lara karşı hiç bir avantaj sağlamadı)

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

aslında ben sana şunu söyliyim, bow la glavienin warriora yenilmesi sırf germent giymeleri vede warriorun h.armor giymesidir. çoğu kişi glaviesini bowunu bırakıp sonradan warrior açmışlar.

çoğunuzda h.armor ve chine armorun pota daha çok can doldurma (can potunun daha etkili basması) sağladığını bilmiyordur. warriorun robe giymesi canpotundan daha az mahrum kalma, defanstan kaybetme sağlar. warrior zaten intcilere zorlanmıyor, üstünlük sağladığı str charlara karşı neden avantajını kaybetsin. mesela benim daggerıma h.armor giyme şansı olsaydı onu giyerdim.

hız mana potunun daha etkili basması mag defans sağlarken, asıl güçlü olması gereken: can potu etkisi, fiziksel defans dan mahrum kalmakta.

asıl sen güldürme :D (1h warrioruma robeyi denedim, can potu canımı doldurmamaya başlamıştı ki rokda antinoke lara karşı hiç bir avantaj sağlamadı)

Alıntıları Göster
    Warriorun Heavy Armor giymesinin sebebi asıl olarak PVP tarzı olaylarda int buildlere karşı yüksek galibiyet potansiyeline sahip olması olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

Warriorun Heavy Armor giymesinin sebebi asıl olarak PVP tarzı olaylarda int buildlere karşı yüksek galibiyet potansiyeline sahip olması olabilir...

Alıntıları Göster
    2H+1H+AXE+CLERİC i tam anlamıyla pvpde kullanabilen warrior ne giyerse giysin pvpde çok iyidir zaten.Hele ki elinde criti %80+ bi 2h sword varsa.Bende crit14 %92 2h var dare deville double crit geldiği çok oldu karşıdaki kim olursa olsun tekde gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

2H+1H+AXE+CLERİC i tam anlamıyla pvpde kullanabilen warrior ne giyerse giysin pvpde çok iyidir zaten.Hele ki elinde criti %80+ bi 2h sword varsa.Bende crit14 %92 2h var dare deville double crit geldiği çok oldu karşıdaki kim olursa olsun tekde gidiyor.

Alıntıları Göster
    benimde bow charım vardı armordan başka hiç bir item değdirmedim üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: :y4vuS:

benimde bow charım vardı armordan başka hiç bir item değdirmedim üstüne

Alıntıları Göster
    heavy armorun yararlarını - light armor yada garmentin getirdiği özelliklerin tersi olarak düşünün
    hızınız azalır daha az hp harcarsınız phy demecleriniz düşer vs vs :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

heavy armorun yararlarını - light armor yada garmentin getirdiği özelliklerin tersi olarak düşünün

Alıntıları Göster
    dogru soze ne hacet

benim de aklima ara ara gelir ulan blade adam niye garment giyerki giysin bi protector nasil olur acaba gibi sorular

neyse belki bir nebze dogrdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

Alıntıları Göster
    ben kasarken kesinlikle robe taraftarıyım. hız olmadan birşey olmaz. Zaten preydi devildi çarlar kendini koruyacak kadar giyiniyor. Dediğim gibi HA yı son levelda giymeyi tercih ederim. Zaten sen o ağır armorla gidinceye kadar ya ks yersin, ya unique i başkası keser...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbarut

ben kasarken kesinlikle robe taraftarıyım. hız olmadan birşey olmaz. Zaten preydi devildi çarlar kendini koruyacak kadar giyiniyor. Dediğim gibi HA yı son levelda giymeyi tercih ederim. Zaten sen o ağır armorla gidinceye kadar ya ks yersin, ya unique i başkası keser...

Alıntıları Göster
    alayı fasa fiso ... HA diyorum başkada bişey demiyorum .... mana skin var + bless ki FW'da partisiz gezmeyeceğinize göre 2 sn silah değiştirip bless basıverin max 1.5k mana ... onun yanında set için milyonlarca gold harcamaya ne gerek var ... illede mag def diyosan LA giy ... ama Robe için savunmayın görüşünüzü ....

• quote:

Orijinalden alıntı: H~M

alayı fasa fiso ... HA diyorum başkada bişey demiyorum .... mana skin var + bless ki FW'da partisiz gezmeyeceğinize göre 2 sn silah değiştirip bless basıverin max 1.5k mana ... onun yanında set için milyonlarca gold harcamaya ne gerek var ... illede mag def diyosan LA giy ... ama Robe için savunmayın görüşünüzü ....

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_27111174/mpage_1/key_//tm.htm#27111174

link teki char herada bi dönem cogu kişi tarafından kesilemedi.

bunun nedeni de o dönem serverda sadece bir elin parmakları kadar int char olmasıydı.
    armor secerken bu tarz seyleri de dikkate almalısınız bence.
    hera serverında cogu kişi glavie blade di. bu yüzden h.armor a yöneldim ve gayet de güzel oldu.

ama server karma bi serversa l.armor daha iyi bi tercihtir.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MetalWave

İmzan kural dışı :)

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cleric de ki buflar da SETE gore değişiyor.Robe giyersen farklı bir şey artıyor L.A giyersen farklı bir buf miktari artiyor.bu da göz onune alınmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.