bence yolun başındasın bırak warrioru rouge aç assassin ol ne demek istediğimi zamanla anlarsın lvl kasamayınca party e alınmayınca arenada senden düşük lvl asassin lere yatınca vs. bu oyundaki en can yakan karakter warriordur(istisnalar hariç esiş koşullarda tabiki) ama en az +60 yani 60 lvl altı warrior bence bi çöpten başka bişey değil
eminmisin kardes gecen arenaya gittim bi tane 70 lvl warior bide 70 lvl asas vardı warior kestıı bide hic pot basmadan bunuda ogren please
quote:
Orjinalden alıntı: ByMsKN
vallaha ben patosta warriorum ama 3 haftadır oynamıyordum 53 üm lime blade 8 aldım şimdi hooron 7 veya 8 alcam ama blade 8 i aldığımda bile artık kendiliğinden apos deru partileri gelio eskiden yalvar yalvar almazlardı
a kardes bende patosdayım blade +8 ini bana vericeksen neden olmasın aa bu aarada yeni actım charı para ver de bende alam
quote:
Orjinalden alıntı: Coşku
quote:
Orjinalden alıntı: ByMsKN
vallaha ben patosta warriorum ama 3 haftadır oynamıyordum 53 üm lime blade 8 aldım şimdi hooron 7 veya 8 alcam ama blade 8 i aldığımda bile artık kendiliğinden apos deru partileri gelio eskiden yalvar yalvar almazlardı
adam yeni açmış charı sen ne diyon şimdi
aa bu arada kardes senden msn ni istiom varsa
65 ten sonra önünde duracak bir oyuncu göremiyorum bu benim görüşüm zor kasılır ama 65 ten sonra alırsın tadını warriorun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme