Şimdi Ara

WARİOR KASMANIN KISA YOLLARI NELERDIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bütün görewleri yap bitir al san kısa yol!
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

bence yolun başındasın bırak warrioru rouge aç assassin ol ne demek istediğimi zamanla anlarsın lvl kasamayınca party e alınmayınca arenada senden düşük lvl asassin lere yatınca vs. bu oyundaki en can yakan karakter warriordur(istisnalar hariç esiş koşullarda tabiki) ama en az +60 yani 60 lvl altı warrior bence bi çöpten başka bişey değil

eminmisin kardes gecen arenaya gittim bi tane 70 lvl warior bide 70 lvl asas vardı warior kestıı bide hic pot basmadan bunuda ogren please
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMsKN

vallaha ben patosta warriorum ama 3 haftadır oynamıyordum 53 üm lime blade 8 aldım şimdi hooron 7 veya 8 alcam ama blade 8 i aldığımda bile artık kendiliğinden apos deru partileri gelio eskiden yalvar yalvar almazlardı

a kardes bende patosdayım blade +8 ini bana vericeksen neden olmasın aa bu aarada yeni actım charı para ver de bende alam

• quote:

Orjinalden alıntı: Coşku

quote:

Orjinalden alıntı: ByMsKN

vallaha ben patosta warriorum ama 3 haftadır oynamıyordum 53 üm lime blade 8 aldım şimdi hooron 7 veya 8 alcam ama blade 8 i aldığımda bile artık kendiliğinden apos deru partileri gelio eskiden yalvar yalvar almazlardı

adam yeni açmış charı sen ne diyon şimdi

aa bu arada kardes senden msn ni istiom varsa
  • 65 ten sonra önünde duracak bir oyuncu göremiyorum bu benim görüşüm zor kasılır ama 65 ten sonra alırsın tadını warriorun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.