Şimdi Ara

WARİOR KASMANIN KISA YOLLARI NELERDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BEN BİR WARİOR ACTIM VE BUNU KISA YOLDAAN KASMAK ISTIORUM NASIL YAPA BILIRIM BELKI BİR COGUNUZ BAN DİYECEK AMA

• ilk önce görevlerle git 45 e kadar sora ash knight fln 50 civari deru apos 60 a kdr
  • 45+50+oldun mu derudan cıkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeberu5

45+50+oldun mu derudan cıkma
    beyler biliozda benim icin 45 e 50 ye kasmak biraz tuzlu gelıoo
  • quote:

45+50+oldun mu derudan cıkma
    1-30=ezik görevler
    30-45=el morad görevleri
    45-60=deru-apos-dts
    60+=brahman,paramun-falcon(provoke varsa)
  • ya kardes ash knıght,dts vs vs seyler kes exp qörevelrını yap 50 ol sonra hep deru 57 58 oldun mu apost
  • quote:

ya kardes ash knıght,dts vs vs seyler kes exp qörevelrını yap 50 ol sonra hep deru 57 58 oldun mu apost
    şans işin bence çünkü ben 70 bir warrior tanıdım party yaptında clanıyla hep beni çağırdı ama hacklendi artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar biraz kısa açıklamış

öncelikle sureklı pazarın nabzını kontrol et 50k ya bulacagın ironx gibi itemler pahalıya sattıgında cok isnine yarayacaktır.
    silah olarak kullanabileceginden fazlasını asla basma ayrıca lvl ına gore cıkan butun gorevlerı yap en onemlsi lvl 20 dan sonrası bu lvldan sora pot destegi ile iyi exp kazanabilecegin şeyler kesebilirsin ornegin scorpion gibi şeyleri kesebilirsin oncelikle asla bu lvl dan sora silaha ve kıyafete para verme gorv kıyafetleri yeterli olur double blade gorevini hemen yap çok iyi bi silah ( silanlarsna cıkanmus larla +4 e rahat basarsın) bundan sonrası sana kalmıs bişeydir tavsiyem lvl 30 dan sonra pot kullanarak smildonlara git her zaman paraya kıy yoksa yatarsın bankayada ucuz buldugun ıtemlerı doldur ve toplu olarak sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMsKN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ByMsKN

vallaha ben patosta warriorum ama 3 haftadır oynamıyordum 53 üm lime blade 8 aldım şimdi hooron 7 veya 8 alcam ama blade 8 i aldığımda bile artık kendiliğinden apos deru partileri gelio eskiden yalvar yalvar almazlardı

adam yeni açmış charı sen ne diyon şimdi
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    warioru kasmak ölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: metemen

warioru kasmak ölüm

Alıntıları Göster
    ewet çok uğraşman lazım
  • quote:

warioru kasmak ölüm

Alıntıları Göster
    warior kasmadım için hiç hiçbir bilgim yok
  • quote:

warioru kasmak ölüm

Alıntıları Göster
    bence yolun başındasın bırak warrioru rouge aç assassin ol ne demek istediğimi zamanla anlarsın lvl kasamayınca party e alınmayınca arenada senden düşük lvl asassin lere yatınca vs. bu oyundaki en can yakan karakter warriordur(istisnalar hariç esiş koşullarda tabiki) ama en az +60 yani 60 lvl altı warrior bence bi çöpten başka bişey değil

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben 3 ayda 53 oldum canım cıktı bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti_gum

ben 3 ayda 53 oldum canım cıktı bea

Alıntıları Göster
    42 yim şuan knighttan nefret etmek üzeriyim warrior işkence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 23 Eylül 2006; 17:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

42 yim şuan knighttan nefret etmek üzeriyim warrior işkence

Alıntıları Göster
    ewt inanılması güç ama ben warior açtım şu an aresde 3 haftada 57 şu an 60 a gidiyorum bana kimse yardım etmedi 30 a kadar görevler var eziq görev leri onları yaptım 40 a kadar arklar kastı öbür chardan kalan itemlerle de ashda kastım lvl 50 de deru apost ve şu an 59

• quote:

Orijinalden alıntı: Clearclear

ewt inanılması güç ama ben warior açtım şu an aresde 3 haftada 57 şu an 60 a gidiyorum bana kimse yardım etmedi 30 a kadar görevler var eziq görev leri onları yaptım 40 a kadar arklar kastı öbür chardan kalan itemlerle de ashda kastım lvl 50 de deru apost ve şu an 59

Alıntıları Göster
    en kolay warior kasmak için kendine
    koxp çu kankalar ayarla aranı iyi tut onlarla 1 dedigini 2 etme
    potmuş manasıymış her dedigini yap

bazıları ban dicek ama

ÇOGU wariorlar ilk başlarda koxpçulara abi noolur kas bilmem nereni yaliyim yutuyum diolar

biraz item yapıp lvl de kastıktan sonra kimse si.. olmuyo

bazıları kızıp smileyini kullanacaktır ama bu işler böyle yürür

KNİGT ONLİNE de

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgyur

en kolay warior kasmak için kendine
    koxp çu kankalar ayarla aranı iyi tut onlarla 1 dedigini 2 etme
    potmuş manasıymış her dedigini yap

bazıları ban dicek ama

ÇOGU wariorlar ilk başlarda koxpçulara abi noolur kas bilmem nereni yaliyim yutuyum diolar

biraz item yapıp lvl de kastıktan sonra kimse si.. olmuyo

bazıları kızıp smileyini kullanacaktır ama bu işler böyle yürür

KNİGT ONLİNE de

Alıntıları Göster
    warrior kasmak zor ama her yi şeyin bir zorlugu vardır WARRİORDAN BIKILMAZ WARRİORDAN KACILMAZ WARRİORSUZ BU OYUN OYNANMAZZZZZZZ

• quote:

Orijinalden alıntı: SxShakan

warrior kasmak zor ama her yi şeyin bir zorlugu vardır WARRİORDAN BIKILMAZ WARRİORDAN KACILMAZ WARRİORSUZ BU OYUN OYNANMAZZZZZZZ

Alıntıları Göster
    evt warrior zor kasılır ama zevkli kasılır yani ben oynarken bazı zamanlar hariç çok zevk alıyorum bi asas bi warrior bide mage kasıyorum 3 char birden oynadığım için çok ilerleyemiyuolart ama 43 lvl da warrior u pelerinli clana sokmayı başardım

• Sana Soyle Diyim Kardes Warrior Kestigi Yaratıkı Kesebildigi Kadar Keser Taki Ex Gelmeyene Kadar Sonra Party Bulamaz Cunku (Sw,Wolf,Buffi,Heali,Tp,Lr) Si Yoktur Hep Birine İhtiyacı Vardır Belli Bi Lvlden Sonra İyi Yaratıkları Kesemez Party e İhtiyac Duyar Party Bulamaz Cozumude Beyaz Yalan Deru İcin İdeal Lvl 50 Dir Sen 45 Ken 50 Dersen Seni Alırlar Seek Ac Derlerse(Arada Oluyo)Diger Slota Git Cok Zor Bisi Diil Lvlini Hep Fazla Soyle Aposs İcin İdeal LvL 55-60 Arasıdır 55 Ken 57 Yim Dersen Partye Alınırsın Tabi Skillere Dikkat Et 45 Clave Acılıo 40 Da Giderde Hala HoodWing Cakarsan Atılırsın Warrior Bu Konuda Sanslı Ama 55 De Bile Eziq Bi Skill Acılıo Assassinlerde Spike Felan Assassin 50 Olupda 55 Derse Spikesi Olmayınca Atılır Falan Filan Warrior Arkadasın Olmazzsa Boyle Kasılır Bence Arkadasın Yardımcı Olursa Hergun Aposs Party Cok Daha ii Olur Ama Sen Bide 45 Nası Olurum Kolay Demissin Sanırım O zmn Sen Hic Oynama Bu Oyunu Bu Oyun Zor Bi Oyun 45 e Bile Üseniorsan Bilemicem Kardes Nese Size Kolay Gele...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.