Şimdi Ara

Warlock/cleric Tanıtım/Bilgi alışverirşi/Sonuç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aman yarabbi vampire kiss ve touch açılmamış mı

Bu skillerin asıl amacı kan emme değildir ki disease status bırakmasıdır. Hatta 2 skill ard arda konur biri disease bırakmazsa diğeri bırakır. Disease bırakıldıktan sonra warlock pvp'nin galibidir Disease=diğer tüm debuffların %100 işlemesi anlamına gelir. Cleric holy spell bassa bile eğer disease bırakmayı başarabilirseniz diğer debufflarınız tutar.
  • @AurorAbeam

Son eklenen fotolarda skiller mevcut bi baksan hocam(Charın son haline)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

@AurorAbeam

Son eklenen fotolarda skiller mevcut bi baksan hocam(Charın son haline)

Gördüm merak etmeyin :) Amacım en önc eaçılması gereken skillerin en son açılmasına tepki göstermekti
  • En geç derken?Wizarddı bu char aldığımda kapadım 1 gün sadece cleric kaldı sonra warlock skillerini açtım.Ki char 110 lvl değil 106 lvl daha farm işine başlamadım şuan 106da skillerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

En geç derken?Wizarddı bu char aldığımda kapadım 1 gün sadece cleric kaldı sonra warlock skillerini açtım.Ki char 110 lvl değil 106 lvl daha farm işine başlamadım şuan 106da skillerim

İlk yoruma dayanarak yazmıştım ben Gördüğüm eksiklikler vs. vs. diye giden. Bu arada farm derken cave'yi mi kastettiniz yoksa 9 gap farmı mı? Forumda cave'de günde 150-200k kastığını iddia edenler var ancak oyunda 2 adet 110 karakteri olan arkadaş taş çatlasa günde 30k dedi

• Evet cavede sp kasacağım kendi partimle 1 char 104 lvl onun lvl atlamasını bekliyorum. 150-200 diye sallayanlara bakma sen.herkezin içinde kasarsan günde 30k felan anca kasarsın.Ama Ayrı bi yerde kendi partinle kasarsan 50 k ya kadar çıkıyo. Ordaki mantık şu 3 tane görev var.1. görev 100 tane kesme 2. ve 3. görev 50 tane toplama görevi.Normal görevler gibi yanlış hatırlamıyorsam her görev 950 sp veriyo.Mağra olmasındaki sebepte parti yaratığı çıkmaması.Yani o tarz görevler alexandriada bi sürü.Tekrarlanabilir görevler yani.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.