Bildirim
Warlock/cleric Tanıtım/Bilgi alışverirşi/Sonuç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence Vampire kiss le Dusk Armour u da açmalısın benim gördüğüm eksiklikler bunlar... Vampire Kiss attack gibi karşı tarafın hp sini alır seninkine ekler, int bi char için gerekli bence ama senin cleric inde var istiosan aç :D Dusk Armour ise 16 sn ye boyunca 5m çevresindeki herkese absolute damage verir, görüntüsüde hoş china fire protection gibi 2 kırmızı top dönüyo etrafında... Youtube dan warlock skills
yazıp izleyebilirsn ya da ingilizcen varsa sro mmo site a girip tüm skillerin açıklamalarını okuyabilirsin...
iyi Forumlar.. -
evet arkadaşım baktım çok saol ekledim o ikisinide şimdiquote:
Orijinalden alıntı: airmemoli
Bence Vampire kiss le Dusk Armour u da açmalısın benim gördüğüm eksiklikler bunlar... Vampire Kiss attack gibi karşı tarafın hp sini alır seninkine ekler, int bi char için gerekli bence ama senin cleric inde var istiosan aç :D Dusk Armour ise 16 sn ye boyunca 5m çevresindeki herkese absolute damage verir, görüntüsüde hoş china fire protection gibi 2 kırmızı top dönüyo etrafında... Youtube dan warlock skills
yazıp izleyebilirsn ya da ingilizcen varsa sro mmo site a girip tüm skillerin açıklamalarını okuyabilirsin...
iyi Forumlar..
-
Önemli değil, yardım edebildiğime sevindimquote:
Orijinalden alıntı: cetesiz
evet arkadaşım baktım çok saol ekledim o ikisinide şimdi
Alıntıları Göster -
Kırmızı ile cizdiklerimide acmanı öneririm neden dersen kızmızı ile cidigim ile senin cizdigin aslında aynı görevi görüyor ama tek farkı kızmızı ile cizdigim daha seri atılıyor ve cabuk doluyor yani 1 vs 1 de ve kasarken daha yardımcı skiller senin cizdiklerin ise pvp lerde job war fw de cok işe yarıyor cünkü 3 player a birden etki edebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: airmemoli
Önemli değil, yardım edebildiğime sevindim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: trkr89
Kırmızı ile cizdiklerimide acmanı öneririm neden dersen kızmızı ile cidigim ile senin cizdigin aslında aynı görevi görüyor ama tek farkı kızmızı ile cizdigim daha seri atılıyor ve cabuk doluyor yani 1 vs 1 de ve kasarken daha yardımcı skiller senin cizdiklerin ise pvp lerde job war fw de cok işe yarıyor cünkü 3 player a birden etki edebiliyor.
Alıntıları Göster
Turuncu skilleri aç, maviler isteğe bağlı, siyahlara gerek yok. Bence böyle.
Siyahlardan ilk ikisi physical raze/ravage. Bunlar canavarın phy defansını düşürür. Senin bir işine yaramaz. Ama pt lerde warrior, rogue vb. phy vuran charlara yardım olsun dersen açabilirsin.
Diğer siyah skill Bloody Trap. İkinci trap skili olan Death Trap'ı açmak için buna gerek yok.
2.satırdaki son 4 skill ve 3. satırdaki son 3 skill yavaş atılıyor ve alan etkili. O nedenle bence gereksizler. Toxic, Decayed ve Curse breath var. Zaten bir DOT'u en fazla 2 kere atabilirsin.
Üst konuda güzel bir Warlock rehberi var. Onu okumanı tavsiye ederim
http://forum.donanimhaber.com/m_20739894/tm.htm
-
Vampire kiss i açman gerekiyor. seri dolar ve dicrease bırakır. dicrease sana lazım o buff u işlersen diğer buffların %100 işler.quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Siyahlardan ilk ikisi physical raze/ravage. Bunlar canavarın phy defansını düşürür. Senin bir işine yaramaz. Ama pt lerde warrior, rogue vb. phy vuran charlara yardım olsun dersen açabilirsin.
Diğer siyah skill Bloody Trap. İkinci trap skili olan Death Trap'ı açmak için buna gerek yok.
2.satırdaki son 4 skill ve 3. satırdaki son 3 skill yavaş atılıyor ve alan etkili. O nedenle bence gereksizler. Toxic, Decayed ve Curse breath var. Zaten bir DOT'u en fazla 2 kere atabilirsin.
Alıntıları Göster
ilk nukeni aç tek nuke yetersiz kalır.
-
Akşama elim değince sana güzel bir cevap yazacağım.İnşallah başlamadın spni harcamaya:]quote:
Alıntıları Göster
-
Herkeze cevapları için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: 300üb500
Akşama elim değince sana güzel bir cevap yazacağım.İnşallah başlamadın spni harcamaya:]
Alıntıları Göster
@Pentacle dostum bu 2. stun 2.sıradaki toxin skili poison zehri tutturuyo bildiğim kadarıyla buda roguelerin el yakmasındaki skill değilmi neden açmalıyım onu diğerlerinde haklısın sadece turuncuları açayım mavilere sp farm bitince geçeyim.
@MetalWave nuke derken vampire kissmi? ilk defa warlock deneyeceğim ondan bilmiyorum
@300üb500 yok dostum hala wizardı kapıyorum 2 güne biter kapaması bekliyorum senide :)
-
Toxin skili bence açılmalı. En hızlı atılan DOT'lardan birisi çünkü. Zaten turuncu içine aldım. :)quote:
Herkeze cevapları için teşekkür ederim.
@Pentacle dostum bu 2. stun 2.sıradaki toxin skili poison zehri tutturuyo bildiğim kadarıyla buda roguelerin el yakmasındaki skill değilmi neden açmalıyım onu diğerlerinde haklısın sadece turuncuları açayım mavilere sp farm bitince geçeyim.
@MetalWave nuke derken vampire kissmi? ilk defa warlock deneyeceğim ondan bilmiyorum
@300üb500 yok dostum hala wizardı kapıyorum 2 güne biter kapaması bekliyorum senide :)
Alıntıları Göster
Warlock'un ilk nukesi Blood Flower, ikinci nukesi Death Flower. İkisini de aç.
-
1.Passive Skillerin Hepsini Maxlamalısın..quote:
Toxin skili bence açılmalı. En hızlı atılan DOT'lardan birisi çünkü. Zaten turuncu içine aldım. :)
Warlock'un ilk nukesi Blood Flower, ikinci nukesi Death Flower. İkisini de aç.
Alıntıları Göster
2.DOT'larda Alan Skilleri Party Mobs Keserken Çok İyidir Ben Alan Skill DOT'ları Kullanırım Ama Dolum Süresi Ortalama 10 Saniyedir...
3.DOT'larda Decayed İle Curse Breath'de Açmalısın Vs İçindir Dolum Süresi 2 Saniye Kadardır Vs İçin İdealdir :)
4.Debuffların Alan Skilleri Division,Weaken Yine Party Mobs Partyler İçin İyidir ama Onlarda Vs'ye Gelmez Dolum Süresi Uzundur Çünkü :)
5.Aynen PvP İçin Courage Raze ile Medical Razede Açılmalı Dolum Süresi Kısadır :)
5.Death Trap Max,Nukeler Max.. Bende Sadece Death Trap Açık Dolum Süresi Uzun ama Tutma Şansı %100 Bloody Trap Dolum Süresi Kısa Ama %80 Tutma Şansı.. Vs İçin Hızlı Oldugu İçin Bloody Daha İyi Gibi Ama ben %80 Oldugu İçin Açmadım Açıkcası O Sana Kalmış Birşey :)
6.Vampire Kiss,Vampire Touch Max :)
7.Stun ve Alan Stun Max
8.Reflect ile Advanced Reflect 2sinide Maxlaya Bilirsin Güzel Çünkü Ard Arda Basabilirsin Buda 45 Sn+45 Sn 90 Saniye Eder Güzel Olur :)
9.Uyutma ve Panic Maxlanabilir... Panic Açmayanlar Oluyor Ama Eger Karşında cleric Yoksa Vsyi Kazanma Nedenin Bence ;) 5 Saniye Vs Kazanmak İçin Uzun Bir Süre Unutma :D 5 Saniye Pot Basamamak Demek Vsyi Kaybetmek Demek =))
10.Dusk Armor Vs Zamanı Geldiginde Açabilirsin Anca Ozaman Yarar Kasarken Sp Harcamana Gerek Yok Çünkü Kullanmıcaksın =)
11.Scream Mask Party Mobs Keserken Arkadaşlarına Buff Verebilirsin..Guild Kale Savaşlarında İşe Yarar...Party Girersen Eger Her Warlockdan Wizardlara Scream Mask Verilmesi İstenir :)
12.En Başda Dedigim Gibi Passive Skillerin Hepsi Max Üstünde Durmadım Maxlıyorsun Hepsini :)
-
Gecikme için özür.Genede zaman dar.Ama akşama gene unuturum:]quote:
Orijinalden alıntı: zulh92
1.Passive Skillerin Hepsini Maxlamalısın..
2.DOT'larda Alan Skilleri Party Mobs Keserken Çok İyidir Ben Alan Skill DOT'ları Kullanırım Ama Dolum Süresi Ortalama 10 Saniyedir...
3.DOT'larda Decayed İle Curse Breath'de Açmalısın Vs İçindir Dolum Süresi 2 Saniye Kadardır Vs İçin İdealdir :)
4.Debuffların Alan Skilleri Division,Weaken Yine Party Mobs Partyler İçin İyidir ama Onlarda Vs'ye Gelmez Dolum Süresi Uzundur Çünkü :)
5.Aynen PvP İçin Courage Raze ile Medical Razede Açılmalı Dolum Süresi Kısadır :)
5.Death Trap Max,Nukeler Max.. Bende Sadece Death Trap Açık Dolum Süresi Uzun ama Tutma Şansı %100 Bloody Trap Dolum Süresi Kısa Ama %80 Tutma Şansı.. Vs İçin Hızlı Oldugu İçin Bloody Daha İyi Gibi Ama ben %80 Oldugu İçin Açmadım Açıkcası O Sana Kalmış Birşey :)
6.Vampire Kiss,Vampire Touch Max :)
7.Stun ve Alan Stun Max
8.Reflect ile Advanced Reflect 2sinide Maxlaya Bilirsin Güzel Çünkü Ard Arda Basabilirsin Buda 45 Sn+45 Sn 90 Saniye Eder Güzel Olur :)
9.Uyutma ve Panic Maxlanabilir... Panic Açmayanlar Oluyor Ama Eger Karşında cleric Yoksa Vsyi Kazanma Nedenin Bence ;) 5 Saniye Vs Kazanmak İçin Uzun Bir Süre Unutma :D 5 Saniye Pot Basamamak Demek Vsyi Kaybetmek Demek =))
10.Dusk Armor Vs Zamanı Geldiginde Açabilirsin Anca Ozaman Yarar Kasarken Sp Harcamana Gerek Yok Çünkü Kullanmıcaksın =)
11.Scream Mask Party Mobs Keserken Arkadaşlarına Buff Verebilirsin..Guild Kale Savaşlarında İşe Yarar...Party Girersen Eger Her Warlockdan Wizardlara Scream Mask Verilmesi İstenir :)
12.En Başda Dedigim Gibi Passive Skillerin Hepsi Max Üstünde Durmadım Maxlıyorsun Hepsini :)
Alıntıları Göster
1. sıra 4.sıra 7.sıra yani pasifler max.
İkinci sıra DOT lar yani;Decayed ve Curse Breath max Aynı sıranın sonunda Dark Decayed ve Dark Breath Max.Neden bu ikisi şöyle;Bir moba sadece iki DOT atabilirsn.3 tane atman mümkün değil.Curse Breath mobu rakibi yavaşlatır decayed iç kanama yapar ve en yüksek zarar veren ikilidir.
ilk iki tanesi pvpde free kasarken alan vuranlar parti ile kasarken vazgeçilmezin olacak.SP varsa aç Toxinin alnını ama kullanamzsın
Üçüncü sıra DEBUFlar yani;Pentacle* arkadaşımız yapmış medical raze combat raze courge raze ve bunların alanları.İlk grup free kasarken ve pvp yaparken, ikinci grup partilerde kullanılacak.Pyhsical raze pek kullanmayacaksın.Dilersen sadece alanı aç bir iki kademe.Bunların hepsini tek moba uygulaman mümkün sınır yok yani.
Beşinci sıra ATAKLAR yani;Sen ilk yaptığında sadece alanları açmışsın.Bu sırayı komple max yap.Neden free kasarken Blood flower lazım sana başka atağın yok diğeri Death alan vurur.Trapların ikiside lazım sana.İleride detay vereceğim.
Altıncı sıra;Stunlar 1.sırada ve 4 sırada max.ikisinide sırayla kullanacaksın.PvP de warda lazım sana.Yanındaki foght sight - yazılım hataları affola hafızadan yazıyorum- Moblara geçmez.Amaaaa playerler için geçerli.Mesafelerini azaltıyor.Düşün bir xbow yada Bow sana dalmak için uzaktan ateş etme şansını kaybedecek.Dibine girecek.Stunlardan fırsat bulursa...Warlock pek çok buildin korkulu rüyası.
İsmi gelmedi aklıma kılık değiştirme.Kendinden farklı bir levelde farklı bir karaktere dönüşürsün her bakan farklı görür.Meslekte yarar işine.Hırsızın yanına 20 level adam gibi gelirsin ezik ezik kafasına patlatırsın, alırsın ifadesini.3. ve 5 sira fark su 3. sıradaki 50 levele kadar olanları taklit ediyor yada 60 bir sonraki 60 dan yukarısını.Cape takıncada kullanabilirsin.Kimse seni tıklayamaz.
Sekizinci sıra;Wampire touch ve wampire kiss 1.sıra ve 5.sıra max.2.sıra shadow armor gerek yok.6.sıra Dusk Armor.Dilersen sadece bunu aç.Etkisi ne normal silahı salladığında ne kadar vursa o kadar vurur.Etrafına yaklaşan moba playere vurur.Partilerde açıyorum.Tepeme dolan moblara vuruyor faydası bana değil wizardlara tüm moblar bana dönüyor.Ekstra korumasına hiç dikkat etemdim ama vardır defansa katkısı.SP varsa bir iki kademe aç fazla istemiyor.
Scream mask warlokun başkalarına verdiği tek buf iki kişiye veriyorsun.O iki kişiye vuran stun yiyor.Süperdir.Açmalısın.partide 3 stun ben atıyorsan stunlar bakıyorum beş olmuş.Clerice veriyorum ben genelde:]
Gelelim Reflecte;Max ama nasıl max.İlk olarak 4.sıradakini 4 aşama aç.Bunu açmazsan diğerini açamazsın zaten.Sadece sana faydası var bunun.Diğeri 6.sıradaki yani max.Tüm parti üyelerine etkisi var.Yansıtma yani.Biri kapanınca diğerini aç reflectsiz kalma.iki hatıra;
Flagdayız ben ezik olarak dolanıyorum.Sağlam bir bow 80 k çaktı.Öldüm.A baktım adamda yığılmış.Kimseciklerde yok.Adam gülücük attı bastı kahkayı ardından standart ingilizce lanet olsun dedi.Warlocktan nefret ettiğini ekledi.Dün Arenadayız.Warrior gene sağlam çaktı önce ben ardından o yattı.Lucky demekle yetindi.Düzelttim.No lucky,Reflect dedim kasılarak:]Devammm...
Dokuzuncu sıra; 1.sıra ve 4. sıra slepp ve deep sleep max.Blind ve recovery bilind HP ve MP yavaşlatan skill.Ben sadece alan olanı açtım Bağımsız olduğu için dilediğini aç.PvPde kullanacaksın CHNler artık potu şurup gibi kullanamayacak.Çok ihtiyaçmı aslında evet ama sıra gelmiyor bazen.Savaşta arenada kullanabilirsin süper faydalı ama sırasını bilmek lazım.Alanı tercih et bence.Mirage ve Plasanta.Moobların saldırganlığını azaltıyor:]Gerek yok bende alan olan açık şekil olsun diye atıyorum.Faydası olur arada herhalde.
Evet şimdi bazı detaylar;
Yukarıda Blody Trap ve Death Trap açtırdım.Ardından slepp ve Deep slepp açıldı.Sleep 20 saniye uyutuyor hareketsiz kalıyor moob ve player.Uyku halinde iken atak alırsa uyanıyor.Trabın ise defansı yok karşı tarafın itemeleri yada leveliylede ilişkili değil.Patlayınca 10.000 alıyorsa 100 dende alıyor 110 danda aynı rakamı çekip alıyor.İşte bu iki skili önce blody tarp yada death trap fark etmez kullanıp ardından sleep atarsan ve tutarsa player yada moob bomba patlayıncaya kadar uyku hali bozulmuyor:]Döv adamı dilediğin gibi...
Başka şeylerde var zamanla öğreneceksin.Zor bir build sağlam SP lazım Profesyonel bir player istiyor.Warlocku herkes kullanamaz bıkıp atar.Sabır ister.Ayrıca tecrübe ister.Esnek olabilmelisin her an atak sırası herkese göre değişebilir bunu sen ayarlayacaksın.Karşındakini ve şartları okuyup çözüm üreteceksin.
Diğer arkdaşlarımın yazılarındada dolma süreleri ve tercih edilme nedenleri var.Onlarıda yazdıklarımın aralarına ekleyerek bir bütün oluşturabilirsin
Not:Herkes bu ara herkes warlock açıyor haberin olsun ama işi yürüten her serverde belli kişiler onun harici kaybolup gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300üb500 -- 23 Kasım 2010; 13:35:45 >
-
teşekkür ederim bilgiler için
quote:
Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman
arkadaşım al mbot sp hepsini aç kimse kırılmasın:D fazla skil göz çıklarmaz
Mbot kullanıyorum zaten ama o sp olayı çok kolay bişey değil hele bide greece serverında -
Cevaplar için çok teşekkür ederim sabit konu tadında olduquote:
Orijinalden alıntı: Citizen_Must_Die
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
@cetesizquote:
Cevaplar için çok teşekkür ederim sabit konu tadında oldu
Alıntıları Göster
Eksik var genede:]
Eksik olan Cleric.Warlocku yazdım ama cleric tarafı zayıf bir bilen onada el atarsa süper bir topik olacak gerçekten.
Çoookkk eskiden bu forum böyle bir yerdi.Fuzuli konu ve post kasanı göremezdin.Sadece bilen ve öğrenmek isteyen yazardı.Satış konusu çok nadirdi.Eski günler geldi aklıma:]
-
@300üb500quote:
@cetesiz
Eksik var genede:]
Eksik olan Cleric.Warlocku yazdım ama cleric tarafı zayıf bir bilen onada el atarsa süper bir topik olacak gerçekten.
Çoookkk eskiden bu forum böyle bir yerdi.Fuzuli konu ve post kasanı göremezdin.Sadece bilen ve öğrenmek isteyen yazardı.Satış konusu çok nadirdi.Eski günler geldi aklıma:]
Alıntıları Göster
aynen dostum çok güzel oldu bu hafta sonu tam olarak çevirmiş olacam char'ı skill penceresini eklerim cleric ve warlock u ilk mesaja
-
quote:
@300üb500
aynen dostum çok güzel oldu bu hafta sonu tam olarak çevirmiş olacam char'ı skill penceresini eklerim cleric ve warlock u ilk mesaja
Alıntıları Göster
-
FOTOLAR EKLENMİŞTİRquote:
Alıntıları Göster
-
Noavalarda süper olmuş yakışmış:]quote:
FOTOLAR EKLENMİŞTİR
Alıntıları Göster -
quote:
Noavalarda süper olmuş yakışmış:]
Teşekkür ederim
Benzer içerikler
- pk atmak ne demek
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- joy sro
- silkroad baronet görevi
- sorry failed to execute silkroad error code 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X