Şimdi Ara

Warlock/cleric ya da Bard/cleric Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sın2018

@HaRDNiGHT
    yorumların güzel ama kasılması kolay-zor charlar konusunda ayrı fikirdeyiz
    Sroda çok char kastık bizi en çok zorlayan wariror ve cleric_bard olmuştur
    eu char kasmak gerçekten çiledir çin char gibi değildir
    blade kasmak eskiden zordu ama şimdi hiçte zor değil
    serverlar full blade kaynıyor sıkıcı pot savaşları aldı başını gidiyor
    sroda görüntü renk cümbüşü güzel de, ama oyun namına pek de bişey kalmadı veya eski srocuyum bana öyle geliyor...

valla 86 ya warriorumu kastıysam bardı ondan daha rahat kasarım. onu +60 yapabilcem charlar var. zaten bu oyunda real arkadaşsız ilerlemek zor.

quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

ong farma başladım wariorumu satıp bende bard cleric yapıcam charımı. en azından wizard düşmanı bir chardır kendisi

Taxi İle Kasılmıyacaksan Hiç Bulaşma Derim.
    60 ' a Kadar 2 Skille Kasmak Çile Gibi..

wolf bugu ile günde 30k sp kasıyorum 60 a kadarda kasıcak 86 warrior var sattığım arkadaşın charı.
    bu 2 gün üstü paso oyundan düştüğümüz halde kasatığımız sp. çift 86 lvl wolfle.

bide resimdeki sos 37likten düştü
     Warlock/cleric ya da Bard/cleric Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 21 Şubat 2009; 15:42:22 >

• bugün 270k sp oldu vede barddan vazgeçtim, kasması zor geldi rogue olmaya karar verdim.
  • bu wolf bugu nedir ya? nasıl yapılır
  • Bard kasacaklar düşük lvlde kötü diye vazgeçmeyin bard yüksek lvllarda iş yapıyor.
  • bende kasmya başladım bakalım nasıl bişey olacak
  • su an herada 90ff bardm war pvpde hem buffer hem attacker olarak is yapiyor. Hatta warriorlara karsı cok islvsel oldugunu soyleyeblrm [sadece holy basmadklarnda xD ] tam bir party adamı 90 da gelen mp orbit skilliyle tum partlerde aranan adam oluyor. 24 saat kesntisiz xp yapablrsn bu buildde [ 8 li pt bi cleric ile beraber towna gtmeden kasmak oldkca guzel] ozllkle 100 lvln glmesyld rovasta olcak bi build chi'n tomb level 4 e 100% movement la ulasmak yaklasik 15-20 dakka suruyor. Ya reverse alcaklar yada partye bard cleric xD
    Ilglenen olrsa pm atablr 90 ff bard satmayi dusunuorm
  • quote:

quote:

ong farma başladım wariorumu satıp bende bard cleric yapıcam charımı. en azından wizard düşmanı bir chardır kendisi

oha böle bişey varda bize açıklamıyon mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

quote:

quote:

oha böle bişey varda bize açıklamıyon mu?

2 değil hatta tek. 2. atak skilli moba hedef almıyor uzaktaysan vuramıyor boşa atıyor skilli vede yazdığı gibi %367 vurmuyor 1. skillden %10 %10 fazla vuruyor.. mobu 1 atak 1 normal vede tekrar 1 atakla öldürüytor( o atak skilli çabuk dolmakta.)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.