Şimdi Ara

Warlock/cleric ya da Bard/cleric Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bardlar hakkında cok kötü şeyler duyuyuorum ya. vallahi sp farm yapıyorum ama hiç hevesim kalmadı.. sizce hangi build daha güclü bir job/forest war charı olur..tabii dw önnde pvpyi unutmamak lazım..

• Bard açarsan job/fortresslerde daha başarılı olursun hem çok vurursun hem bufflamış olursun.
  • bard-cleric ^^
  • Debuff+offering=Dead Player

pvpde=warlock+clearic
    fw=bard+cleric
    kasmada 2sinide tavsiye etmem
  • Warlock+Cleric
  • Warlock+Celeric
  • Weya Wizart + Warlock
  • quote:

Orjinalden alıntı: -CedriC-

Weya Wizart + Warlock

Gerek yok hem wiz hem warlock.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

Weya Wizart + Warlock

Warrior+warlock daha da mantıklıPVP'de de FW'de de iş yapabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

Weya Wizart + Warlock

Warrior+warlock daha da mantıklıPVP'de de FW'de de iş yapabilirsin...

1h+warlock

Hayalimde gerçekleşdiremedim gaiada ama inş yazın hayallerimin üstüne çıkacağım

• 80 Warlock Char Delete Etmiş Birisi Olarak Söylüyorum 1 Lvl Holy Senin Ölümün Demek Oluyor Heç Warlock Bulaşma.....
  • 1h/Warlock veya Bard/Cleric guildin bir dediğini 2 etmez bunu düşün.
  • Warlock/CLeric
  • ong farma başladım wariorumu satıp bende bard cleric yapıcam charımı. en azından wizard düşmanı bir chardır kendisi
  • Silkroad oyununda Eu charlar ( warirorlar hariç) job veya kale savaşında başarılı olması için 8 li eu partisine çok ihtiyaç duyarlar.
    Bard diyorsun tamam kale savaşında çok iş yapar ama tek başına bir hiçtir.
    onu koruyacak 2 tane wariror ve bir cleric olması şarttır.
    Ayrıca partide 2 tane bard kesin şart dance serisini aktif etmeleri için.
    Dance serisi açılırsa şayet mag damage % 40 yakın artar ve seri bard atakları etkili olur.
    76+5 sun bard normal 85+5 staffdan kat kat düşük damage vermektedir.Bizzat kendim test ettim.
    Bard vuruşları çok seri ama çok zayıftır.
    kale savaşında baskın olmanız için ; pre plus + devil avatar+ tiger scroll+ item mailden alınan tonca scrollarını üzerine basmanız lazım gelir, eu partinizde sağlam olursa kale savaşında herkes sizi izler, şiir gibi oyun oynarsınız.
    tabi bunları yaparken bu 8 li parti team speak( mikrofon-kulaklık) ile haberleşecek
    öle yazmayla uğraşırsanız ölürsünüz.

Yazımı meşhur Venüs serverındaki kale savaşından bir bard videosu ile tamamlıyorum
    Kesin izle ama öle kolay değil bu işleri yapmak.
    tek başına bard char sadece noobları oynar bunuda unutmayın
    videoyu izleyip bard kasmadan önce düşünün yukarda dediklerime sahipseniz o zman kasın yoksa uzak durun fantazi charıdır çünkü.

http://www.youtube.com/watch?v=aiyilcCsnz4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 19 Şubat 2009; 3:10:28 >

• Warlock / Cleric'den ziyade ben sana Bard / Cleric tavsiye ederim. FF olduğun zaman neler yapabileceğini tahmin bile edemezsin . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Silkroad oyununda Eu charlar ( warirorlar hariç) job veya kale savaşında başarılı olması için 8 li eu partisine çok ihtiyaç duyarlar.
    Bard diyorsun tamam kale savaşında çok iş yapar ama tek başına bir hiçtir.
    onu koruyacak 2 tane wariror ve bir cleric olması şarttır.
    Ayrıca partide 2 tane bard kesin şart dance serisini aktif etmeleri için.
    Dance serisi açılırsa şayet mag damage % 40 yakın artar ve seri bard atakları etkili olur.
    76+5 sun bard normal 85+5 staffdan kat kat düşük damage vermektedir.Bizzat kendim test ettim.
    Bard vuruşları çok seri ama çok zayıftır.
    kale savaşında baskın olmanız için ; pre plus + devil avatar+ tiger scroll+ item mailden alınan tonca scrollarını üzerine basmanız lazım gelir, eu partinizde sağlam olursa kale savaşında herkes sizi izler, şiir gibi oyun oynarsınız.
    tabi bunları yaparken bu 8 li parti team speak( mikrofon-kulaklık) ile haberleşecek
    öle yazmayla uğraşırsanız ölürsünüz.

Yazımı meşhur Venüs serverındaki kale savaşından bir bard videosu ile tamamlıyorum
    Kesin izle ama öle kolay değil bu işleri yapmak.
    tek başına bard char sadece noobları oynar bunuda unutmayın
    videoyu izleyip bard kasmadan önce düşünün yukarda dediklerime sahipseniz o zman kasın yoksa uzak durun fantazi charıdır çünkü.

http://www.youtube.com/watch?v=aiyilcCsnz4

güzel anlatmışsın.
    bu uyarı ben herkesi kesecem, kral olacam en güçlü olacam, dw önünde herkes beni seyredecek diyen ler için güzel bir uyarı.

unutmaki oyunlar oyuncularına göre çeşitlere ayrılır. ben daha çok yardım amaçlı, bulunduğum partyi maxmum güce çıkarmak amacındayım. bu bard cleric olarak çok uygun.
    sana kodan örnek vermek istiyorum. bu oyunun başında; bu mantık olmadığından gidişat hep kesmek öldürmek üzerine.
    ko da priest(cleric) 2 şekilde yapılandırılır. 1. si full atak olmak. full str verir, defansı yüksek elbiseler giyemez. mageler için değişim olmaz çünkü koda defans sırf strciler içindir. warrior rogue gibi charlara karşı defansı zayıf kalır. teke tekde karşısındakinin defansını kendinden düşük hale getirir canınıda büyük ölçüde azaltır ve rakibe şans vermez. ama 2 kişiye karşı çok zayıf kalır. partylerde hedeftir direnemez vede koda priestsiz party bir hiçtir.

2. si ise int str karışımı priest. koda int manayı arttırır str ise fiziksel gücü başka bişi arttırmaz. bu 2 si priestin defansı yüksek elbiseleri giymesi için mecburidir. ve bu priest tamamen yardım amaçlıdır. 4 kişi içine gireblir çok sağlam düşman olmadıkça ölmez. party için vazgeçilmezdir. ama kendi başına kimseyi öldüremez. sadece korur.

asıl nokata geliyorum oyunda mageden çok bu 2. priest vede strci priestin 10 katı daha fazla kullanıcıya sahiptir. oyunun başından beri priest mantığı olduğundan oyunda tercih edilen türdür. silkroadda bu mantık yoktur kimse bu mantıkla char açmak istemez.

farkındaysanız oyuna bir warrior patlaması var. neden dwde nerdeyse blade e kafa tutucak char. blade de kasması zor olduğundan warrior patlaması oldu.

bende eski bir ko oyuncusu olduğumdan bard cleric benim için sorun olmayan uygulama vede kodan daha çok seçöeneklere sahip bir char emek verdikçe karşısndakini kesebilecek bir char.

geçen ctf a girdim full clericlik yaptım. bana hiç ticket gelmesede partymin ezici bir üstünlük sağlaması bana zevk verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 21 Şubat 2009; 2:10:02 >

• @HaRDNiGHT
    yorumların güzel ama kasılması kolay-zor charlar konusunda ayrı fikirdeyiz
    Sroda çok char kastık bizi en çok zorlayan wariror ve cleric_bard olmuştur
    eu char kasmak gerçekten çiledir çin char gibi değildir
    blade kasmak eskiden zordu ama şimdi hiçte zor değil
    serverlar full blade kaynıyor sıkıcı pot savaşları aldı başını gidiyor
    sroda görüntü renk cümbüşü güzel de, ama oyun namına pek de bişey kalmadı veya eski srocuyum bana öyle geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

ong farma başladım wariorumu satıp bende bard cleric yapıcam charımı. en azından wizard düşmanı bir chardır kendisi

Taxi İle Kasılmıyacaksan Hiç Bulaşma Derim.
    60 ' a Kadar 2 Skille Kasmak Çile Gibi..
  • warlock/dagger
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.