Şimdi Ara

Warlock Demon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde Random BG oyuncusuyum ve genelde Warrior-Rogue gibi yakın dövüşen türler çok bela olduğu için onlra özel seksi (gerçi talentten sonra pek seksiliği kalmıyor yeni halinin) demon kullanıyorum , casterler için 4 ayaklı pet kullanıyorum. Tabi bu kısım sadece duel için geçerli. BG'ye girdiğimde her class için demon değiştiremeyeceğime göre ne yapmam lazım ? Affedersiniz ama Monklara bile ölmek çok komik oluyor. Mage olarak çok rahattım , SP'yi bile çatur çutur kesiyordum. Ama Warlock daha eğlenceliymiş ve asla Mage'e dönmek istemiyorum. Şu anda her class içimden geçiyor.

http://www.wowhead.com/talent#oyXd|0qc

Dest için bunu kullanıyorum.

• Demonda burst un cok yuksek aslinda biyerlerde yanlis yapiyorsundur... video izlemeni tavsiye ederim ama bana soracak olursan destro da cok zevkli... chaos bolt adam giderken adamin hassssss dedigini kulaklarinda duyar gibi oluyorsun ^^ destroda survival inda gayet iyi defansiflerini iyi yerlerde acmalisin. Ayrintili bilgi istiyorsan öm atabilirsin ^^
    Ayrica pet olayinda bglerde sana kalmis
    ... sucubbus ve felhunter bu ikisinden sasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locknroll -- 17 Ocak 2013; 14:10:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demonology isen Felguard kullan. Eğer cc üzerine oynayabilirsen succubus, yoksa felhound.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Demonology isen Felguard kullan. Eğer cc üzerine oynayabilirsen succubus, yoksa felhound.

yanlız felhunter lada cc yapılabiliyor :D
  • BG ve arenalarda demonology biraz daha rahat.Demonology oynuyorsan Wrathguard kullan(talent ile geliyor).Rotasyon konusunda dotları ver, hedefi cc'den çıkarmamaya çalış. Mesela Axe toss - Blood fear - mortal coil sonra tekrar fear tekrar stun vb.Bu arada da imp'leri sal onlar sürekli vursun sende fel flame spamle,hand of guldan kullan. zaten bi süre sonra demonic fury 700-800 oluyor o zaman meta forma geçip 2 hand of guldan atman yetiyor zaten. Statları ise Mastery > Crit > pvp power > pvp resilince > Haste şeklinde gitmelisin. Ha destro oynamak istiyorum diyorsan pet olarak void kullanıp onu Grimoire of Sacrifice ile yok etmelisin.Yani sürekli pet değiştirme olayına girmene bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

BG ve arenalarda demonology biraz daha rahat.Demonology oynuyorsan Wrathguard kullan(talent ile geliyor).Rotasyon konusunda dotları ver, hedefi cc'den çıkarmamaya çalış. Mesela Axe toss - Blood fear - mortal coil sonra tekrar fear tekrar stun vb.Bu arada da imp'leri sal onlar sürekli vursun sende fel flame spamle,hand of guldan kullan. zaten bi süre sonra demonic fury 700-800 oluyor o zaman meta forma geçip 2 hand of guldan atman yetiyor zaten. Statları ise Mastery > Crit > pvp power > pvp resilince > Haste şeklinde gitmelisin. Ha destro oynamak istiyorum diyorsan pet olarak void kullanıp onu Grimoire of Sacrifice ile yok etmelisin.Yani sürekli pet değiştirme olayına girmene bile gerek yok.

adam arcane mageten sıkılmış sen 2 hand of guldan atsan yeter diyosun :D bırak adam biraz aksiyona girsin ellerini çalıştırsın destro iyidir... ayrıca statlarda pvp power = pvp ressilience yapman daha doğru illaki pvp power a yüklenip ressiyi boşlama zaten setlerden yeterince geliyor diye biliyorum

bu arada eğer pet sacrife yapmak istiyorsan sana soul link talentinide almanı öneririm çevrendekiler canını görünce tank zannedip kaçabilirler :D ayrıca dark regeneration u unutma %40 dmg reduce unda var ( bkz: unending resolve ) benim sana önerim ilk öncelikle eğer sacrife talentine alacaksan voidi alıp yok et zaten soul linkle canın mükemmel artıcak bunun üstüne %30 luk petten aldığın hp buff cd in gelecek zor kaldığında mesela canın %10 larda ilk öncelikle %30 luk hp cd ni aç üsütne dark regeneration kullan üstünede glyph li hs bastınmı tamam artık 5 kişi gelse kesemez seni ;)

• Tavsiyeler için teşekkürler. Soul Link olayını bilmiyordum. En çok bu yakın dövüşen classlar bela oluyor ona da çözüm Void'in Disarm'ı iş görür. Bir kaç duel ve Arena videosu izledim. Duel'ler de nedense Affi Locklar karşısında Warrior olsa bile gelişmiş Felhunter kullanıyorlar. Spelllock yapan bir peti neden tercih ediyorlar gerçekten anlamadım. Ama neyse en iyisi bence yanımızdaki elemanlardan kurtulmak. Ben Demonology çok sevmiyorum PVP'de. PVE alan olarak çok iyi gerçekten.
    Rotasyon konusunda yakın classlara karşı ; dibimde biten bir rogue olursa Dark Regen-Mortal Coil-Blood Fear ve damage skillerini sıralıyorum. Dotlar varken fear atmamaya dikkat ediyorum çünkü fear 1 saniye içinde bozulursa nalları dikiyorum
    Macro daha denemedim ama
    /Cast Dark Regen
    /Cast HS

İyi olabilir

• şimdi melee ler dibindeyse kitelayacaksın ( peşinden koşturacaksın yani kaçacaksın ) bunu nasıl yapabilirsin ? tabiki sana verilen gateway ve portallarla.. belki gateway i kuracak zamanım yok her fight alanına kuramam diyorsan en azından circle ını kurmanı şiddetle tavsiye ederim onun dışında meleelere karşı disarm kullanmayı unut voidini yok ettikten sonra sadece sana söylediğim %30 luk hp buffını kullanabilrisn .... ha diyorsanki %30 a ihtiyacım yok ben sucub alır whisplash la geri ittiririm senin bileceğin iş tabii fakat unutma hs ve dark reg senin canını % ne göre healliyor sen canını %30 arttırdığında bu senin canını yaklaşık 530 k ya falan çıkarıyor şimdi birde bu 530k lık canı senin hs ve dark regen %100 olarak algılıyor dolayısıyla ona göre % delik heal atıyor bu %30 luk buff senin bastığn heal cd lerinden daha uzun bir süre üstünde duruyor tam olarak 30 saniye yani bu buff geçtiğinde genelde %100 full hp ile kalmış oluyorsun bu büyük bir avantaj ve bunu herkes bilmez sana söyliyim

• Chain cc yapmaya bakacaksın. Tp zamanını iyi ayarlayıp shieldı ve self heali düzgün kullanman lazım. Alıştıktan sonra çok da zor olmaz. Cata'da demo oynuyordum ki o ara çok daha kasıntıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Chain cc yapmaya bakacaksın. Tp zamanını iyi ayarlayıp shieldı ve self heali düzgün kullanman lazım. Alıştıktan sonra çok da zor olmaz. Cata'da demo oynuyordum ki o ara çok daha kasıntıydı

catada demo mu oynuyordun o_O biraz saçma olmuş ama zevk meselesi tabi affli akıyordu o zamanlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

quote:

Chain cc yapmaya bakacaksın. Tp zamanını iyi ayarlayıp shieldı ve self heali düzgün kullanman lazım. Alıştıktan sonra çok da zor olmaz. Cata'da demo oynuyordum ki o ara çok daha kasıntıydı

catada demo mu oynuyordun o_O biraz saçma olmuş ama zevk meselesi tabi affli akıyordu o zamanlar :)

Warsongta 15+ kille bir sürü bg bitirdiğimi biliyorum. Olayı da chain cc ve bu sırada yapılan bursttü. İyi bir pvp setim de yoktu pek ama warriorların açıkçası korkulu rüyası gibi bir şey oluyordum Tabi işi bilen oyunculara çok fazla sökmüyordu ama random bg giren ve işi bilen oyuncu pek yok

• quote:

quote:

quote:

Warsongta 15+ kille bir sürü bg bitirdiğimi biliyorum. Olayı da chain cc ve bu sırada yapılan bursttü. İyi bir pvp setim de yoktu pek ama warriorların açıkçası korkulu rüyası gibi bir şey oluyordum Tabi işi bilen oyunculara çok fazla sökmüyordu ama random bg giren ve işi bilen oyuncu pek yok

valla affliyle beni duelde alabilen tek class uh dk idi bg ise affli killi hep değişir zaten bi bakarsın 40 bi bakarsın 20 ... 2k da raiting kasmıştım

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla affliyle beni duelde alabilen tek class uh dk idi bg ise affli killi hep değişir zaten bi bakarsın 40 bi bakarsın 20 ... 2k da raiting kasmıştım

Affli de meleelerde çok sıkıntı yaşıyordum. Rangeler gayet rahat oluyordu da.

Arena yapan birisi olmadığım için de demo / destro takılırdım pvp. Aslında demoyu daha kısıtlı bir süre sanırım firelands zamanıydı. Destroda pek sıkıntı yaşamazdım. o gayet rahat gelirdi.

• Waorlock mu? /cast Autoattack = gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arena yapan birisi olmadığım için de demo / destro takılırdım pvp. Aslında demoyu daha kısıtlı bir süre sanırım firelands zamanıydı. Destroda pek sıkıntı yaşamazdım. o gayet rahat gelirdi.

afflide meleelere sağlam kite yapabilmen gerekiyor kolay birşey değil aa circle la yard mesafeni koruyarak comboya alırsan birdaha yaklaşamıyor... ne warriolar ne roglar kiteladım ynaıma anca charge/shadowstep le yaklaştılar onlardada circle zaten işi bitirdi ^^ ayrıca slowu unutmamak lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

afflide meleelere sağlam kite yapabilmen gerekiyor kolay birşey değil aa circle la yard mesafeni koruyarak comboya alırsan birdaha yaklaşamıyor... ne warriolar ne roglar kiteladım ynaıma anca charge/shadowstep le yaklaştılar onlardada circle zaten işi bitirdi ^^ ayrıca slowu unutmamak lazım

Afflide dikkat edilmesi gereken daha çok şey var sanırım. Pvp oyuncusu değilimdir canım sıkıldıkça zevkine oynarım işte Oynamak istemişimdir aslında da biraz üşengecim clickerlıktan kurtulmak için bile adım atmadım şu arenada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.