Şimdi Ara

Warlock fear cd(Fikir almak icin acıldı locklara nerf gelmesin) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

1- Warlocklarin fearda cd yokmu arkadaslar yaw bu ne adamla duel atiyoruz adam 2 vuruo 1fear 2vuruo 1 fear 3 4 kere fear atio 1tanesini trinketla ac gerisi attımı zaten kesmeye imkan yok

2- Ya onla alakası yok ben öyle birşey demiyorum anlamıyorum sadece cok saçma geliyor tek lock degil misal şimdi priest ile yaptım pvp dispcln böyle birşey varmı adam vuruyor vuruyor sonra shield at hp bas ben kacıp gidemiyorum ama 22k vuruyor surekli üstümde dot var yanına gidince fear.Yani feral oynarken 50 takla atip hiçbirşey yapamamak adam 5 skille durdugu yerden kesiyor.Ya böyle iş olmaz pvp icinde 10 kere shield mi atilir

3- Yani hiç adl gelmiyor bana pvp ortasinda ikide bir shield heal shield heal bizde stunda belli stun atsan vuracak skilin kalmıyor.Yani feralle 100takla at adam 5 6 tusla oynasın..

--Daha çok var bunlardan da zor geldi hepsini ayıklamak--

Bak benim güzel kardeşim. Başka konularda da aynısını yapıyorsun. Sonra millete kızıyorsun. Tamam noobluk bende mi, eksiklik bende mi diye sormuşsun ama yaptığın yorumlar da açıkça görülmektedir ki o soruları laf olsun diye sormuşsun. Senin kafanda adaletsiz, saçma, yenildiğin classların absürd skillerinin ve stratejilerinin olduğu bir ortam düşüncesi oluşmuş. Anlatmak istediğini anlatamayıp; ya ben öyle mi dedim diye millete çatma. Yazdıklarını oku.

Sen şimdi, arkadaşlar;

Bugün warlockla duel yaptım, bir türlü yenemedim. Feardan çıkamadım. Kendimce bir kaç yol denedim; fakat beceremedim. Sizin önerileriniz var mı bu feardan rahat kurtulmam için ?

Bugün priestle duel yaptım. Shieldını bir türlü patlatamadım. Adam da bana sağlam vurdu açıkçası. Tam yakalamışım derken fear atıp, healledi kendini. Bunun için öneriniz nedir ?

Bugün elemental shamanla duel yaptım. Adam totem atıyor absorbluyor, shield atıyor healliyor. Ben bunlar için doğru stratejiyi kuramadım. Öneriniz nedir ?

Tarzında sorular sormuş olsan kimse de sana gelip çatmazdı. Çatsa bırak şu salağı der geçerdik. Senin YAZDIKILARINI okuyunca aklında bir adeletsizlik fikrinin doğuduğu anlaşılıyor. Yani YAZDIKLARINA göre senin eksikliğin yok da karşı classların orantısız güçleri var izlenimi ediniliyor. Anlatmak istediğini önce doğru anlat. Senin aklında olanları burdaki insanlar medyum gibi okuyamaz. Düzgün ifadelerle yaz ki anlaşılsın. Her konunda bir ağlama var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 28 Ağustos 2011; 15:47:18 >

• Hiçbir konumda aglama yok bikere bu uydurmayı gecelim işinize gelmedigi yerler aglama oluyor.10 Kişi dk op degil diyor 3 kişi op diyor ben op degil deyince aglama oluyor degilmi

İnsanın fikri neyse zikride odur ben aglayacak olsam laf olsun diye kendine noobmuyum diyen kim var.Sen işine gelmedi için gidip 2 3 yazdıklarımı alıyorsun bak baklım konuyu actıgım yazıya ? benim set t10lar honorla alınan hepsi. 3.8k res. Bu durum setlerdenmi yoksa benim nooblugum mu ? varmı aglama vs ? yok ee niye okumazsın burayi işine gelmez cunku nasıl laf atacan o alıntı yaptıkların yazılanlara kendi gorusumle olan cevabim yani konun ne aglam nede baska birşeyle alakası yok 1tane konumdada aglama göremezsin.Herzaman nasıl yapariz hata bendemi diye ararım basta.Bu laflarım sana degil hepsi yazanlar biliyor kendini zaten.Siz aglama görmemişsiniz DK OP diye baslık acan adam aglar 1.mesajında hicbir clasa tek birlaf yazmayan benmi noobym settenmi böyle diyen adam aglamaz rahat ol ben yıllardır oynamadıgım oyun yok hicbirinde agalmadım tek hatam nerde yanlıs yapiyorum diye buraya sormak oldu.

Sen dersen ban feral op oo dur bakalım derim öyle boş keseden sallamayla olmuyor derim feral op tur moptur bilmem ama o oynama zorlugunun hemen hemen hicbir clasda olmadıgını burada actıgm konuda herkes yazdi ha o oynamaya o op luk az bile.

Ben warlock fear atıyor 2de1 kacırtıyor yazınca sen tamam ona nerf gelsin ben sunları sunları kesemedim sunları yapiyorlar surekli bişe yapmiyorum diyince tamam peki sen onları kes herkesi kes yazarsan bu sizin aglamanız olur cevap veremediginizden lafıda en kolay işinize gelen yerden anlıyorsunuz.

Foruma sitem etme ile alakası yok millet konu acmaktan korkuyo be sen kime laf anlatıyosun adam pm le bana yeni basladım ne yapacam diye bana soruyor foruma yazacagına nedne bir yazılana bin pişman ediyorsunuz arkadas sen sorulana cevap ver yad yorum yapma lafı alıp kendi kötu fikirlerinle goturup sırf milleti gaza getirip olay cıkarmak delikanlılıkmı.

• Sende laf dinlemiyorsun bunlara sen istedigin kadar yaz aynı şeyler senden önce benim basımada geldi dalga gecme olsun eline kimse eline su dökemez bak koca konuya baktım adam gibi cevap atanlar RespecT celades gerisi hep dalga.1 2 kişi daha var gerisi dalga olsun paso.
  • Mert aslında sana Feral değil en tatlısından bir Warrior giderdi. Şöyle bir undead warrior ... hmm fear..
  • yok yaw benim clasımla sorunum yok memnum
  • Tüm yorumları okuyamadım ama şöyle diyeyim. Affli lockta fazladan 1 fear vardır. Aslında fazladan değildir o fear afflide talentle instant atılır. İsmi "Howl Of Terror". 40saniye cd'si vardır. Glpyhiyle 8 saniye iner. Sadece melee rangedekilere atabilirsin. 8 saniye fearda kalırsın.Herhangi bir damage yersen bozulur.

2. fear death coil. Instant atılır 2dakika cd'si var. 3saniye fearda tutar ve bozulmaz. Death coille vurduğun damage'in %300'ünü sana hp olarak geri getirir. Çok fazla bir meblağ sayılmaz. Vurduğu damage 2.5-3k olarak düşünülürse pek de fazla değil.

Son olarak asıl fear var. Bu castlidir. 1.20-1.60 cast time vardır yaklaşık. İlk attığında 8 ikinci attığında 4 üçüncüde 2 dördüncü immune. Herhangi bir damage bu fearı da bozar.

Eğer karşısındaki range ise 2 tane fearı vardır melee ise 3. Howl of terror için trinket kullanırsın. Normal fearı atarken ise skullbash kullanıp interrupt edersin. Death coile çözüm yok. Trinket kullansan bir dert kullanmasan bir dert

Karşınızdaki classı bilmezsiniz çoğu zaman yenilirsiniz.

• Abi shred en kötü 5k vursa yine 3 vuruşluk işi var o shieldin. Ben sana ne yapman gerektiğini yazdım. Lava Burst'e interup. Normal rotasyonu uygulurken o shield. en kötü 2 skillee kırılıyor. Hex trinket, trinket yoksa inrerup zira 1.5sn casti var. Lava boltlarda bırak vursun artık. AMA sen öyle bir yzımışsın ki adam bi shield açıyor canının %50 sini absorbluyor sanki kırmak için 100 takla atmalar felan. Zaten 10 saniye kalıyor o shield hiç bir şey yapamıyorsan git görünmez ol çay koy kendine sonra devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 28 Ağustos 2011; 19:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Tüm yorumları okuyamadım ama şöyle diyeyim. Affli lockta fazladan 1 fear vardır. Aslında fazladan değildir o fear afflide talentle instant atılır. İsmi "Howl Of Terror". 40saniye cd'si vardır. Glpyhiyle 8 saniye iner. Sadece melee rangedekilere atabilirsin. 8 saniye fearda kalırsın.Herhangi bir damage yersen bozulur.

2. fear death coil. Instant atılır 2dakika cd'si var. 3saniye fearda tutar ve bozulmaz. Death coille vurduğun damage'in %300'ünü sana hp olarak geri getirir. Çok fazla bir meblağ sayılmaz. Vurduğu damage 2.5-3k olarak düşünülürse pek de fazla değil.

Son olarak asıl fear var. Bu castlidir. 1.20-1.60 cast time vardır yaklaşık. İlk attığında 8 ikinci attığında 4 üçüncüde 2 dördüncü immune. Herhangi bir damage bu fearı da bozar.

Eğer karşısındaki range ise 2 tane fearı vardır melee ise 3. Howl of terror için trinket kullanırsın. Normal fearı atarken ise skullbash kullanıp interrupt edersin. Death coile çözüm yok. Trinket kullansan bir dert kullanmasan bir dert

Karşınızdaki classı bilmezsiniz çoğu zaman yenilirsiniz.

Banada böyle bilgiler lazımdı zaten ben herkes önümde yıkılsın demedimki herkes bakıyor dalgasına.Teşekkurler hocam

@torminator anlatamadıgım su sana her feral kesebilir rahat rahat ben kendim kesemiyorum adamın yaptıklarını yazıyorum neden taraf olup tartısıyorsunki. ve sunu unutma benim görunmez olmam demek onunda cani fulleyip tekrar kalkan atıp beklemesi demek yani öyle gorunmez ol kalkan bitince dal olmuyor gorunmez olmakda kolay degil öyle.İnterruptu zaten kullanıyorum surekli mouseda o tus yazdıgım gibi ben 10sn cd deyken o kalkanını atıyor shred vurmak icin arkaya gecmek lazım adam yavaslatma atıp duruyor bunu bozmak icin form degiştiren macro basıyorsun o 1sn lık arada.Yani 2 shred le patlamıyor 5cp birikiyor ustunde adamın daha sonra patlıyor demin youtubedada izledim ayni hoş adam kesti benim dps düşük nedense onu anlatamıyorum.Yani 16k yi 1 skille vursam zaten herkesi keserim.Adamın attıgı büyüyü bilmiyorum ama koşarak 22k vurudu.

Neyse tartişacak birşey yok sonucta kendimi geliştirmem gerekiyor her clasa farklı taktik yapmak lazım oda zamanla

Yardımlar için teşekkurler.

• quote:

Warlocklarin fearda cd yokmu arkadaslar yaw bu ne adamla duel atiyoruz adam 2 vuruo 1fear 2vuruo 1 fear 3 4 kere fear atio 1tanesini trinketla ac gerisi attımı zaten kesmeye imkan yok

Adamda 2krating var
     Warlock fear cd(Fikir almak icin acıldı locklara nerf gelmesin)
    setde bu affili.

Benim set t10lar honorla alınan hepsi. 3.8k res. Bu durum setlerdenmi yoksa benim nooblugum mu ?

Sen oynasan warlock, o adamın yaptığını yapamazsın. İyi warlock oynamak, soğuk kanlılık ve pratik zeka istiyor. Anlamıyorum ki arkadaşım, blizzardın yaptığı class işte. İyi oynayan çok iyi oluyor, kötü oynayan da rezalet oluyor. Sırf böyle bir olay var diye warlock'ı nerflemenin manası nedir ki? Hayır dps meter'da en yüksekte olduğumuzu farzet, e nerfledin. Şimdi hunterlar en yüksekte, bunun önüne geçilemez ki

• quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Warlocklarin fearda cd yokmu arkadaslar yaw bu ne adamla duel atiyoruz adam 2 vuruo 1fear 2vuruo 1 fear 3 4 kere fear atio 1tanesini trinketla ac gerisi attımı zaten kesmeye imkan yok

Adamda 2krating var
     Warlock fear cd(Fikir almak icin acıldı locklara nerf gelmesin)
    setde bu affili.

Benim set t10lar honorla alınan hepsi. 3.8k res. Bu durum setlerdenmi yoksa benim nooblugum mu ?

Sen oynasan warlock, o adamın yaptığını yapamazsın. İyi warlock oynamak, soğuk kanlılık ve pratik zeka istiyor. Anlamıyorum ki arkadaşım, blizzardın yaptığı class işte. İyi oynayan çok iyi oluyor, kötü oynayan da rezalet oluyor. Sırf böyle bir olay var diye warlock'ı nerflemenin manası nedir ki? Hayır dps meter'da en yüksekte olduğumuzu farzet, e nerfledin. Şimdi hunterlar en yüksekte, bunun önüne geçilemez ki

Hakkaten sorunlusun ya ben diyorumki nerf falan gelmesin sen diyon nie nerflensin hey allahım ondan sonrada sen anlatamıyorsun yazıyorlar dogru duzgun okumadan laf olsun diye yazmayın artık :) evet warlocgu iyi oynayan feral i oynayabilirmi ? ben oyundaki en zor class ile oynuyorum herkesin dedigine göre ee karsıdaki iyi oyuncudur ben kesemiyorum ya ben kesemiyorum diye nerfmi yiyior claslar Neyse bukadar saçmalık yeter kapanan konuyu hortlatmaya gerek yok artık herkes agzinin payını aldı sustu dahada post atmaya gerek yok buraya.Herkese iyi oyunlar

• Benimde en sevdiğim priest:))) Warriorumla yumruklarken çok güzel oluyor:D
  • okudugunu anlamada sorun yasiyorsun galiba. yardim istiyorum dedin al ne yapacagini yazdim hala sagol diyip konuyu kapatacagina sacmaliyorsun. gir youtuba feral pvp burst yaz ne 4.2 yaz karsina ne cikiyor. hadi sana hayirli sacmalamalar. blockladim seni gg
  • Bu arada en zor class olayına katılmayacağım. İlk charım feral/resto druiddi. Açıkçası warlock oynarkenki kadar zorlanmıyordum. Warlockta oynarken 4dot dizmek dışında zilyon tane işin vardır. Fearlarını ayarlaman lazım, curselarını kendi canına göre karşındakinin konumuna göre ve melee caster olayına göre değiştirmen lazım, soulburnu ne ara kullanacağını kestirmen lazım, hp azalırsa healthstone varsa onla kullanırsın , petin ölmüştür onu instant atmak için kullanırsın, meleeden kaçmak için basıp teleport olursun hızlanırsın. En önemlisi de fake castingtir. Bir caster classın meleelere karşı en büyük zaafıdır. Ya talentinin dışındaki spell schooldan bir skill basarsın ki işi bilenler bunu yemez, ya da attığın skilleri yarıda kesersin genelde karşıdaki adamın msi çok az olduğu için tam spell cast biterken atıyor. Eğer bunları yapamazsan damage manyağı olursun. Özellikle warlockta öne çıkar bu. Eğer 1kere interrupt yeyip 5-6 saniye gcd oluşursa yani bir nevi silence olursa afflinin hiçbir meleeye karşı şansı kalmaz karşısındaki ortalamanın üstünde bir oyuncuysa. 2. interruptı yerse kesin ölüm demektir. Warlock zaman işidir. Nerede neyi kullanacağın , damage yapmaktan daha önemlidir. Bu da biraz fightı görme olayıdır. Dediğin gibi warlocklar tek düze şeyler yapmıyorlar. Atadığım keybindları yazayım sana istersen nelerle oynadığımı sen gör ; q , e , r , t , f , g , v , c , x , z , mouse button 1 , mouse button 2 , mouse middle button , alt + 1 , alt + 2 , alt + 3 bu tuşların dışında artık key bind atayamadığım için elle bastıklarım da oluyor. Görünüş olarak adamın vurduğu skiller aynıdır. Ama arka planda adamın neler çektiğini anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 30 Ağustos 2011; 15:27:44 >

• quote:

Bu arada en zor class olayına katılmayacağım. İlk charım feral/resto druiddi. Açıkçası warlock oynarkenki kadar zorlanmıyordum. Warlockta oynarken 4dot dizmek dışında zilyon tane işin vardır. Fearlarını ayarlaman lazım, curselarını kendi canına göre karşındakinin konumuna göre ve melee caster olayına göre değiştirmen lazım, soulburnu ne ara kullanacağını kestirmen lazım, hp azalırsa healthstone varsa onla kullanırsın , petin ölmüştür onu instant atmak için kullanırsın, meleeden kaçmak için basıp teleport olursun hızlanırsın. En önemlisi de fake castingtir. Bir caster classın meleelere karşı en büyük zaafıdır. Ya talentinin dışındaki spell schooldan bir skill basarsın ki işi bilenler bunu yemez, ya da attığın skilleri yarıda kesersin genelde karşıdaki adamın msi çok az olduğu için tam spell cast biterken atıyor. Eğer bunları yapamazsan damage manyağı olursun. Özellikle warlockta öne çıkar bu. Eğer 1kere interrupt yeyip 5-6 saniye gcd oluşursa yani bir nevi silence olursa afflinin hiçbir meleeye karşı şansı kalmaz karşısındaki ortalamanın üstünde bir oyuncuysa. 2. interruptı yerse kesin ölüm demektir. Warlock zaman işidir. Nerede neyi kullanacağın , damage yapmaktan daha önemlidir. Bu da biraz fightı görme olayıdır. Dediğin gibi warlocklar tek düze şeyler yapmıyorlar. Atadığım keybindları yazayım sana istersen nelerle oynadığımı sen gör ; q , e , r , t , f , g , v , c , x , z , mouse button 1 , mouse button 2 , mouse middle button , alt + 1 , alt + 2 , alt + 3 bu tuşların dışında artık key bind atayamadığım için elle bastıklarım da oluyor. Görünüş olarak adamın vurduğu skiller aynıdır. Ama arka planda adamın neler çektiğini anlarsın.

warlock kasmayı düşünüyordum, bu bilgiler işime yarar. Fake cast olayından biraz bahseder misiniz.
    Fazladan keybind için 20 liraya sol tarafında iki tuşu olan kablosuz fareler satılıyor artık, ben ve arkadaşım aldık, çok kaliteli değil ama oyun için idare ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gyver

quote:

Bu arada en zor class olayına katılmayacağım. İlk charım feral/resto druiddi. Açıkçası warlock oynarkenki kadar zorlanmıyordum. Warlockta oynarken 4dot dizmek dışında zilyon tane işin vardır. Fearlarını ayarlaman lazım, curselarını kendi canına göre karşındakinin konumuna göre ve melee caster olayına göre değiştirmen lazım, soulburnu ne ara kullanacağını kestirmen lazım, hp azalırsa healthstone varsa onla kullanırsın , petin ölmüştür onu instant atmak için kullanırsın, meleeden kaçmak için basıp teleport olursun hızlanırsın. En önemlisi de fake castingtir. Bir caster classın meleelere karşı en büyük zaafıdır. Ya talentinin dışındaki spell schooldan bir skill basarsın ki işi bilenler bunu yemez, ya da attığın skilleri yarıda kesersin genelde karşıdaki adamın msi çok az olduğu için tam spell cast biterken atıyor. Eğer bunları yapamazsan damage manyağı olursun. Özellikle warlockta öne çıkar bu. Eğer 1kere interrupt yeyip 5-6 saniye gcd oluşursa yani bir nevi silence olursa afflinin hiçbir meleeye karşı şansı kalmaz karşısındaki ortalamanın üstünde bir oyuncuysa. 2. interruptı yerse kesin ölüm demektir. Warlock zaman işidir. Nerede neyi kullanacağın , damage yapmaktan daha önemlidir. Bu da biraz fightı görme olayıdır. Dediğin gibi warlocklar tek düze şeyler yapmıyorlar. Atadığım keybindları yazayım sana istersen nelerle oynadığımı sen gör ; q , e , r , t , f , g , v , c , x , z , mouse button 1 , mouse button 2 , mouse middle button , alt + 1 , alt + 2 , alt + 3 bu tuşların dışında artık key bind atayamadığım için elle bastıklarım da oluyor. Görünüş olarak adamın vurduğu skiller aynıdır. Ama arka planda adamın neler çektiğini anlarsın.

warlock kasmayı düşünüyordum, bu bilgiler işime yarar. Fake cast olayından biraz bahseder misiniz.
    Fazladan keybind için 20 liraya sol tarafında iki tuşu olan kablosuz fareler satılıyor artık, ben ve arkadaşım aldık, çok kaliteli değil ama oyun için idare ediyor.

Eğer başka charlar kastıysan interrupt işinden haberin vardır. Warior'un pummle'ı dk'nın mind freeze ve strangulate'yi druidin skull bashı, mage'in counterspelli , rogue'un kicki i pala'nın rebuke vs. vs. bunlar caster classlara karşı cast ederken atılırsa attığı castin schoolundaki herhangi bir skilli belli süre kullanamaz. Örnek verirsek scorch castleyen bir mageye cast sırasında dk mind freeze çakarsa magein casti bozulur ve belli bir süre fireball, pyroblast, living bomb, scorch, confusion, blast wave gibi skilleri kullanamaz. Ama gidip de adam ice lance , frostbolt , arcane blast gibi diğer öğretilerden gelen skillerle vurabilirler.

Peki nedir fake casting? Bu interrupt olayını önlemek için casterlar sahte bir cast yaparlar ve bunu istedikleri zaman keserler. Karşındaki adam eğer cast ettiğini görüp tam o anda interrupt yaparsa interruptı boşa kaçmış olur ve caster skillerini rahatça kullanabilir. En çok rağabet gören sistem budur.

Farklı olarak yine fake casting olan bir de şu olay var, örneğin bir affli warlock ele alalım. Bu adamın destro skilleriyle bir işi yok. Fakat interruptı boşa çıkarmak için bu adam destro skillerinden birini kullanabilir. Örneğin searing pain vurur ve bu sırada adam interruptlarsa destro ağacındaki tüm skiller belli bir süre gcd de kalır. Fakat affli'nin destroyla işi olmadığı için kendi dotlarını dizer ve fighta devam eder.

Açıklayıcı anlatmaya çalıştım umarım yararlı olmuştur.

Edit: Ayrıca pvp'yi profesyonel olarak yapmak istiyorsan mouse'un iki tuşu kurtarmayabilir. Ben pveci adamım diyorsan sorun çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 30 Ağustos 2011; 18:26:37 >

• quote:

bende senin yazdıklarının yanında shift e, shift f, shift r, shift t, alt e, alt s, shift s. 2 tanede mouse un scroll tuşunu sağa ve sola yatırma kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

bende senin yazdıklarının yanında shift e, shift f, shift r, shift t, alt e, alt s, shift s. 2 tanede mouse un scroll tuşunu sağa ve sola yatırma kullanıyorum

Dediğim gibi orada yazdığım tuşlar baya eksik kalıyor zaten. Ama ellerimi çok iyi kullanma yetisine sahip değilim.

• mert1905x; daha bu konuya yorum yapma abim tamam mı, yeter.
  • Fightlarda ve dövüşlerde gördüğüm kadarıyla Feral Druid gerçekten esiyor bu aralar ama oynamasını bilmek önemli.Bende Druid açtım ama feral gitmek yerine resto gittim,şuan mutluyum ama Pvp için set kasıyorum ferala,bakalım bu defa üstesinden gelebilecekmiyim.Gerçi benim amacım Pve olduğu için Resto oldukça yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Fightlarda ve dövüşlerde gördüğüm kadarıyla Feral Druid gerçekten esiyor bu aralar ama oynamasını bilmek önemli.Bende Druid açtım ama feral gitmek yerine resto gittim,şuan mutluyum ama Pvp için set kasıyorum ferala,bakalım bu defa üstesinden gelebilecekmiyim.Gerçi benim amacım Pve olduğu için Resto oldukça yetiyor.

ne yap et rebirth ile ilgili glyphleri edin derim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.