Şimdi Ara

Warlock fear cd(Fikir almak icin acıldı locklara nerf gelmesin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warlocklarin fearda cd yokmu arkadaslar yaw bu ne adamla duel atiyoruz adam 2 vuruo 1fear 2vuruo 1 fear 3 4 kere fear atio 1tanesini trinketla ac gerisi attımı zaten kesmeye imkan yok

Adamda 2krating var
     Warlock fear cd(Fikir almak icin acıldı locklara nerf gelmesin)
    setde bu affili.

Benim set t10lar honorla alınan hepsi. 3.8k res. Bu durum setlerdenmi yoksa benim nooblugum mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Ağustos 2011; 14:03:02 >

• Senin nooblugundur buyuk ihtimal ben warlock kesemeyen feral görmedim hiç xd 3 parca birşeyi etkilmez kendini geliştirmelisin

Ek:Youtubedan izleyebilirsin ögrenmek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedealer -- 27 Ağustos 2011; 3:36:56 >
  • aynen ya warlocku bitek 3v3 te kesemeyebilirsiniz.Ayrıca feral druidler ne ayak dotları vuruyor kaçıyor gidiyor stealth basıyor sonra geliyor bi daha dotluyor nedir yani,10 k dot critler mi warlocklarınki 3 k zor critliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

aynen ya warlocku bitek 3v3 te kesemeyebilirsiniz.Ayrıca feral druidler ne ayak dotları vuruyor kaçıyor gidiyor stealth basıyor sonra geliyor bi daha dotluyor nedir yani,10 k dot critler mi warlocklarınki 3 k zor critliyor.

Tabi yaa
  • Pardon Ama Fear'a Cd Getirilirse Bir Warlock Rakibini Kendinden Nasıl Uzak Tutacak? Bunu Hiç Düşündünüz mü? :)

Nerdeyse Tüm Skill'lerinin Hatrı Sayılır Cast Süreleri Olduğunu Düşünürsek, Rakibi Kendinden Uzak Tutamayan Bir Warlock, Dummy'den Farksız Olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aiolos

Pardon Ama Fear'a Cd Getirilirse Bir Warlock Rakibini Kendinden Nasıl Uzak Tutacak? Bunu Hiç Düşündünüz mü? :)

Nerdeyse Tüm Skill'lerinin Hatrı Sayılır Cast Süreleri Olduğunu Düşünürsek, Rakibi Kendinden Uzak Tutamayan Bir Warlock, Dummy'den Farksız Olur :)

walla ben meraktan sordum rakibi kendinden uzak tutmaktan cok hiçbir zaman yanına yaklastırmıyor uzak tutma amaclı olsa 1 pvp icinde 2 kere kullanır surekli fear fear atack fear fear adama charge atiyorum adam fear atiyor Bahsettigim 1v1 3v3 degill zaten öyle dotları diziyim kacayim gorunmez olayim o iş öyle kolay degil adamın mob gelio senni ustune attgi dotlar duruyor imkansıza yakın dün 3 4 kere pvp yaptım aynı adamlar taktik hep ayni Charge atip ilknini vuruyorum sonra baslıyor fear dot artık vuran skilinin adı neyse o daha sonra yavaslatma atiyor ondan cıkıyorum form degiştirerek o ara gene fear sallıyor

• ahahah belli burning crusade zamanı oynamıyormuşsun bu oyunu :D :D
  • yok oynamadım walla ilk cıktıgında oynadım bc cıkmadan biraktim vanilla deniyor sanırım ozamana Nedendir ki dahami iyilerdi
  • lockda kesemiceksen neden oynuyorusn
  • yok artık yaa fear a da gelsin bi cd iyi bi nerf gelsin warlock a artık çok oplar

edit: şaka yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 27 Ağustos 2011; 23:00:00 >
  • Aman aman BC'de warlock perfektoydu ya.3 tuşla oynuyorlardı şimdi ki frost mage'ler gibi.
  • O senin noobluğundandır diyecem. O kadar da zor değil lockları yenmek. Zira ilk fear 8 saniye sonra 4 sonra 2 diye gidiyordu benim bildiğim -Aynı cyclone gibi feral olduğun için anlarsın-. Onun için çok problem olmuyor

Bir tek dün arenada lock mage geldi. Direk adama Frost shock atat atmaz fearladı feardan çıktım bir daha fearladı ondan da çıktım öldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 27 Ağustos 2011; 13:46:08 >
  • Herkes neden heycan yapiyor anlamadım ben nerf gelsinmi diyorum benim nooblugum mu diyen kac kişi var su forumda benmi beceremiyorum locklar ustunmu diye soruyorum hemen yok onada nerf gelsin tamam lock op böyle birşey diyen zaten yok mcardle kendi kendinize gelin güvey olmayın.

@z.k bilgim yok hic

@Tormintor aynen ama cyclone atarken ben formdan cıkmak zorundayım cast ediyorum fear öyle degil ben catden cıkıp onu cast edene kadar vurulan damageler içler acısı.Benim pvplerde son yazdgın gibi işte ben chargeliyorum adam fealrliyorum o ara hayvan gibi indiriyor zaten ondan sonra diger chargela gidiyorum yanina tekrar fearlıyor oarada vur vur zaten 3.fear aşamasına gelince bende 20k hp onda 90 100k hp oluyor.Sonra ayı ol stun at birşey yapiyor o actıgı yeşil portla ışınlıyor kendini gene kactı

Şöyle birşey var adama fazla vuramıyorum sorun bu yani 20kdan fazlasını görmedim oda 1kere geldi.Normalde bglerde trinketla 35 k 40 k cıkartıyorum atttım rip adama 3k 5k vuruyor denildigi gibi 10 k vurmuyor onun icinde trinket acmak yada skili kullanmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Ağustos 2011; 14:01:56 >

• Napsın adam kullanmasınmı skillerini
  • Ya onla alakası yok ben öyle birşey demiyorum anlamıyorum sadece cok saçma geliyor tek lock degil misal şimdi priest ile yaptım pvp dispcln böyle birşey varmı adam vuruyor vuruyor sonra shield at hp bas ben kacıp gidemiyorum ama 22k vuruyor surekli üstümde dot var yanına gidince fear.Yani feral oynarken 50 takla atip hiçbirşey yapamamak adam 5 skille durdugu yerden kesiyor.Ya böyle iş olmaz pvp icinde 10 kere shield mi atilir ya hadi ben kacsam gorunmez olup cok zor ya oda oda fulluyor hpsini üstüne birde shield atip bekliyor ben charge ravage atınca shield anca gidiyor.Yani su oynamamla kesebilecegim hicbir speller yok adam cloth giyiyor 10k damage alyor en z 25 k yemesi lazım ki panik yapsın.Char bozuldu benim bu gem işlerinden sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

ahahah belli burning crusade zamanı oynamıyormuşsun bu oyunu :D :D

uff sl/sl lockum vardı onu hatırlattın bana
    ayrıca cyclone cast neden ediyorsun 5 combo point olunca finisher vurduğunda instant oluyor. ayrıca tigers fury,berserk ve skull bash kullanıyomusun?
    warlock kesemiyosan disc priest kesmeyi beklemiyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 27 Ağustos 2011; 14:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Ya onla alakası yok ben öyle birşey demiyorum anlamıyorum sadece cok saçma geliyor tek lock degil misal şimdi priest ile yaptım pvp dispcln böyle birşey varmı adam vuruyor vuruyor sonra shield at hp bas ben kacıp gidemiyorum ama 22k vuruyor surekli üstümde dot var yanına gidince fear.Yani feral oynarken 50 takla atip hiçbirşey yapamamak adam 5 skille durdugu yerden kesiyor.Ya böyle iş olmaz pvp icinde 10 kere shield mi atilir ya hadi ben kacsam gorunmez olup cok zor ya oda oda fulluyor hpsini üstüne birde shield atip bekliyor ben charge ravage atınca shield anca gidiyor.Yani su oynamamla kesebilecegim hicbir speller yok adam cloth giyiyor 10k damage alyor en z 25 k yemesi lazım ki panik yapsın.Char bozuldu benim bu gem işlerinden sonra

Senin dps in cok kötu 30 k dan asagi vurmuyor benim izlediğim feraller locklara 10 k vurursun tabi kesemezsin

• Durumum şu

Disc Priest: Kesmem imkansız Fear shield heal surekli bu 3 lu de
    Loc aff:Kesmem imkansız Fear dps Fear dpS Fear dps..
    Mage:Zaten yazmaya gerek yok.
    Ele shaman: Discpriest ile ayni fearsiz oda ama shield heal gidiyor.

Not: oynadıgım adamlarin hepsinde ruthles parcalar var res leri 4k beinm 3.8 bilmiyorum fark edermi bukadar.
    durum böyle ben bunları kesemiyorum az önce uzun suredir lock oynayan arkadas sordum oyunda tanıstık turk,beni cok zorlamıyor feraller dedi.Yani hiç adl gelmiyor bana pvp ortasinda ikide bir shield heal shield heal bizde stunda belli stun atsan vuracak skilin kalmıyor.Yani feralle 100takla at adam 5 6 tusla oynasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Ağustos 2011; 14:38:14 >
  • Bear geç charge stun at cat ol riple geri koş dash ile gorunmez ol ravage at bunları yapmazsan kesememen normal
  • warlock lar mı 5-6 tuşla oynanıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.