Şimdi Ara

Warlock görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warlock buildini nasıl buluyorsunuz?Düşünceleriniz neler?
    Çok sınırlı miktarda insan warlock buildini tercih ediyor.Medusa ptlerde veya uniklerde işe yarayacağını düşünüyorum.Pvp lerde de fena değil.O zaman neden tercih edilmeyen buildler arasında,neden warlock'un oyundaki yıldızı bir türlü parlayamadı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DaggerPoison

Warlock buildini nasıl buluyorsunuz?Düşünceleriniz neler?
    Çok sınırlı miktarda insan warlock buildini tercih ediyor.Medusa ptlerde veya uniklerde işe yarayacağını düşünüyorum.Pvp lerde de fena değil.O zaman neden tercih edilmeyen buildler arasında,neden warlock'un oyundaki yıldızı bir türlü parlayamadı?

Warlock eu oalrak en güzel buildlerden birisidir. Şahsen warlock kullandığım için çok zevkli .
    Tabi warlockun diğer yan buildide önemli, warriorsan FF olursan tadından yenmez, warlock\cleric Her zaman önerilen buildlerden,
    * Medusaya karşı birşey yapamıyor division hariç. Diğer uniqueler içinde geçerli.
    Holly spel 3 olan eulara karşıda birşey yapamıyor pek fazla.

• EU karakter kasmadım; fakat Holy Spell ve Ice/Fire Wall karşısında herhangi bir işlevselliği olmadığı gün yüzü gibi ortada.
  • çinlilere karşı çok etkili yatıramayacağın çin char yok.Eularda zorlanıyorsun biraz.Ama güzel char pişman olmassın ben kasıyorum hala

dipnot:ilk 50 lvl ölüm gibi 50 olmadan charı bırakmassan bi daha hiç bırakmassın
  • Kullanmayı bilen warlock karşısındaki rakibini hertürlü alır...
    Bugün Lurtz'un charına girerek buna tekrar inandım...Sun blade,rogue+cleric,warrior+cleric,spear intlerle karşılaştım ve tek zorlayan warrior oldu,onu da cleric ile çok rahat alt ettim...
    Fire Wall pek işe yaramıyor eğer int isen,sadece cold wall açan bowlar can sıkıyor ama birçoğuda bunu akıl edemiyor,emin olabilirsiniz...
    Warlock ayrıca SRO'daki kullanımı en zor builddir,bir sürü skill felan pvpde hızlı olmanız lazım ve skiller birbirine çok benziyor,karıştırmak mümkündür fakat zamanla eliniz skill bara alıştı mı bu konunun da üstünden geliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Fire Wall pek işe yaramıyor eğer int isen,sadece cold wall açan bowlar can sıkıyor ama birçoğuda bunu akıl edemiyor,emin olabilirsiniz...

Sorun zaten Int. Warlock'a karşı Ice Wall; Str. Warlock'a karşı Fire Wall açmayı akıl edebilen karakterler. Ama şu konuda sana katılıyorum; Çin karakterlerin çok azı karşısındaki rakibin tersi Wall açmayı akıl ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Sorun zaten Int. Warlock'a karşı Ice Wall; Str. Warlock'a karşı Fire Wall açmayı akıl edebilen karakterler. Ama şu konuda sana katılıyorum; Çin karakterlerin çok azı karşısındaki rakibin tersi Wall açmayı akıl ediyor

Eğer intsen de bunun bir çözümü var,bas cleric ile offeringi iş bitsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Eğer intsen de bunun bir çözümü var,bas cleric ile offeringi iş bitsin

Hiçbir skill vurmadan ilk iş Ice Wall açan adama vur gitsin; ölmeyi hakediyor zaten

Bu arada; Ice/Fire Wall meselesi Bowman dışındaki karakterlerde çok da işlevsel olmayabilir. Zaten Bowman karakteri temel alarak yorum yapıyorum

Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.