Şimdi Ara

warlock hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben rogue bir çara sahibim. Yan skill olarak warlock açmayı düşünüyorum , birkaç sorum olacak.(üst konuları okudum)

1-warlocktaki hp emen (vampire touch olması lazım)skill vurduğun damage kadar mı hp doldurmayı sağlıyor.Bu skill charın str veya int ağırlıklı olmasıyla verdiği vuruş değişiyormu.
    2- mesela int bir warlock bir dot attığında 100 100 hasar veriyorsa str bir char bu dotu attığında aynı hasarı verirmi ¿

• quote:

Orjinalden alıntı: CradLeSt0ne

ben rogue bir çara sahibim. Yan skill olarak warlock açmayı düşünüyorum , birkaç sorum olacak.(üst konuları okudum)

1-warlocktaki hp emen (vampire touch olması lazım)skill vurduğun damage kadar mı hp doldurmayı sağlıyor.Bu skill charın str veya int ağırlıklı olmasıyla verdiği vuruş değişiyormu.
    2- mesela int bir warlock bir dot attığında 100 100 hasar veriyorsa str bir char bu dotu attığında aynı hasarı verirmi ¿

Emdiğin kan pasiflerin ve skilin leweline bakıyor ama sens tr ci odluğun için 2 wampir skili anca sıfırdan kanını fuler normalde 1 tanesi bile biz intiz kanımızı fullüyor, Warlock açarsan yalnızca bir kaç skilini kullanabilirsin, skilleri çok seri olduğu içn ekranında habire "No Mp" yazar bu da seni öldürür Ayrıca warlockla oynamasını bilmek lazım benimki warlock+wizard ve F1 F2 F3 F4 skill dolmuş vaziyette,
    F1+F2 warlock savaş skilleri F3 wizard skilleri F4 warlock kasma skilleri, bir warlocku asla str yapamazsın bütün güzelliği gider, eğer warlockla oynamasını bilirsen kral warlocktur.

Edit: Debuffların karşı tarafa verdiği hasar skilin derecesine "1 den 8e kadar skilin üstünde upladıkça bu artıyor" ve karşı tarafın lewleine bakar, str int olmana bakmaz. ama vuruşları int olmana bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 31 Mart 2008; 11:13:25 >

• cevap için sağol mp konusunu unutmuştum biraz daha daha dusunurum olmazsa cleric aççam
  • kardes benım 39 lwl full ınt warlocum war debufların werdıgı hasar sabt ama ılk wurdugun damage ınt ne bakar roguenın yanına warlock acman bence faydasız olur rogue hızlı olmak zorunda

• yok ya ben kafaya taktım açacam warlock mp sıkıntısınıda mp 400 lerle gideririm belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.