Şimdi Ara

Warlock Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Warlock konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
    PvP ve PvE için hangi talent dizilimini seçmeliyim...
    şimdiden teşekkürler...

• PVP için demo , pve için destro tavsiye ederim.. afilli bana bu contentte güldürmedi. destro arenada etkili sayılmaz.. chaos bolt 2-3 sn castlayıp mucize olurda hedef line of sight olamaz veya interrupt gelmezse 50-60 k civarı vuruyor.. çoğu classın normal skili bile 30-40 k vururken bir sürü ember ugraşı üstüne hayvan gibi castla kuş kadar vurmak insanın zoruna gidiyor.. ama shadow burn epey etkili.. tabi rakibin canını %20lere getirebilirsen..

bu yüzden arenada demon tavsiye ederim.. arada 2.ci peti salıp extra stunla, icabında demon formda nukeleyerek epey etkili olabiliyorsun.. ve kolay kolayda ölmüyor... BGlerde shadow burnle KS yapıp 20+ kill alabilirsin..

pvede interrupt, los olmadıgından destro güzel.. chaos boltta resiliencesız hedeflere güzel vuruyor.. arada 2.ci hedefe atıcak skili koyup cdleri acarak 300er k vurabiliyorsun.. özellikle add filan çıkaran bosslarda rain of fire ile emberı çok kolay toplayabiliyorsun oynaması çok eglenceli..

• Eyvallah üstad...
  • 500e kadar destro sonra demon pvede.Pvp'de destro veya affi. Yani üstteki arkadaşın söylediklerinin tam tersi.
  • Herşey için demo, çok eğlenceli keyifli ve güçlü bi spec şuanda, totda hiç 130k dpsin altına inmedim, 10 kişilik grubumuzda dps'de herzaman ilk 2 deydim enha shamanımızla beraber, pvp'de inanılmaz bir burstu var, dayanıklı mobil kısacası demo ftw
  • Hazır Lock konusu açılmışken pve hakkında bir sorum var. Affi için soruyorum mesela elimde 4 shard oluyor ve fight'a başlarken 1 soul ile hemen 3 tane dotu hemen çakıyorum ve kalan 3ü ile de Haunt spamlıyorum bitene kadar. Sizce doğru mu ?
  • Fight'a başlarken Haunt at ve Haunt havadayken cdlerini açıp dotları patlat(Soulburn+Soulswap).Hepsi aynı anda patlasın bossun üstünde.Sonrasında 1 Malefic Grasp ve Dark Soul bitmeden 1 haunt daha. Sonrasında ise dotları bitirmeden, 3 Malefic , 1 Haunt , 3 Malefic , 1 Haunt şeklinde devam et.Bu arada dotlarıda kontrol etmeyi unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Herşey için demo, çok eğlenceli keyifli ve güçlü bi spec şuanda, totda hiç 130k dpsin altına inmedim, 10 kişilik grubumuzda dps'de herzaman ilk 2 deydim enha shamanımızla beraber, pvp'de inanılmaz bir burstu var, dayanıklı mobil kısacası demo ftw

İlvlin nedir. Yani 540 ilvl olsan destroda 200k dps bile yaparsin. Yani ilvl soylersen daha iyi olur :) misal ben 496 ilvl destro ile 70-80k dps yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Fight'a başlarken Haunt at ve Haunt havadayken cdlerini açıp dotları patlat(Soulburn+Soulswap).Hepsi aynı anda patlasın bossun üstünde.Sonrasında 1 Malefic Grasp ve Dark Soul bitmeden 1 haunt daha. Sonrasında ise dotları bitirmeden, 3 Malefic , 1 Haunt , 3 Malefic , 1 Haunt şeklinde devam et.Bu arada dotlarıda kontrol etmeyi unutma.

Ty hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Herşey için demo, çok eğlenceli keyifli ve güçlü bi spec şuanda, totda hiç 130k dpsin altına inmedim, 10 kişilik grubumuzda dps'de herzaman ilk 2 deydim enha shamanımızla beraber, pvp'de inanılmaz bir burstu var, dayanıklı mobil kısacası demo ftw

İlvlin nedir. Yani 540 ilvl olsan destroda 200k dps bile yaparsin. Yani ilvl soylersen daha iyi olur :) misal ben 496 ilvl destro ile 70-80k dps yapiyorum.

http://eu.battle.net/wow/en/character/twilights-hammer/Zobarak/simple karakterim budur. Destrodan hiç keyif almıyorum, demo/affli

• Şuana kadar hep destro oynadım, affi ve demo denedim ve açıkcası çok kötü geldi bana. Anlamadım neden böyle oldu, bende mi sorun yoksa alışmak mı gerek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.