Şimdi Ara

Warlock olmak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Leadri

hantır hepsini yer

bişi sorcam sen nie bu kdr boş msjlar atıyorsun. hangi topice baksam bir msjın war pardon bir kaç. o kdr boş, o kdr gereksiz msjlar yazıosunki anlatamam. şahsen bir forum takip eden açısından rahatsız edici ve yer kaplıyor fikrimi belirtiyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0remorse -- 17 Aralık 2007; 20:03:42 >
  • Orjinal forumda,felguard locklar için şöyle bir cümle görmüştüm adamın birinden (türkçeye çeviriyorum) "yanında felguardla gezmek üstünde kocaman bir noob yazısıyla gezmek gibidir..." diye :)

kısmen katılıyorum,çok profesyonel kullananlar da var,alıp kontrol etmeyi bilmeden rasgele ortaya salıp oynayanıda var...Hangi kategoriye girdiğini bilemeyeceğim desem yalan olur,o kadar övdüğün o karakterle ratingine bakınca anlıyorum...

Bu arada eşit gearda rogue kesemeyen felguard warlocklar değil...Sağlam felguard warlocklar rogue duellerinde felguardlarını kenarda tutup duel boyunca 2 kere chargelatıyor sadece(zamanı önemli tabi),ve rahat yeniyorlar...Tabi saglam caster keser seni,(mage,s.priesti daha eklenebilir)kesemez diye iddia etme boşuna,iyi bilirim duelleri...

Bir de warlockla oynamanın easymode olduğunu söyleyen arkadaşlara şunu söyleyeyim....Evet easy mode oynayan adamlar çok örnek bu arkadaş,ama bunların ne kadar skilled player oldukları tartışılmaz bile...Easy mode diyor çünkü cc'den bi haber,dot atıyor felguardı salıp sağa sola kaçıyor,drain life spamlıyor,arada fear tabi.

Hayatında healera tongues atıp heal atmasını felhunterla izleyip csleyen,aynı zamanda diğer bir adama fearla crowd control yapıp 3. adama da dps yardımı yapan bir warlock olabilecekmi acaba bir 3v3 oyununda?hiç sanmam,yapsa yapsa hepsine dot atıp gezer...Üzerine battlegroundlardan aldığı gladi gearla ,bglerde cooldownlarını başkalarına harcamış adamları kesip überim diyor :) ,veya yeni 70 itemsız adamları sololayıp....Bir parça s3 alıp bu sitede 2500 rating yapmış havasında...Keşke bu haliyle devam etsede arenada nasıl eziyorlar bi görse,bglere benzemediğini...Görmüş hafif ama bozuntuya vermiyor...Sen bize böyle anlatmakla kanıtlayacağına warlockun easy mode olduğunu o gearla yap 1900 rating o zaman bende özür dileyeyim senden...Duellerimi şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum boş laf bunlar...1v1'in dengeli olduğunu kimse iddia etmiyor zaten...

Arenada ise warlockların üstte olmasının sebebi easy mode olmaları değil,onuda size şöyle açıklayayım warlockta her classa karşı bir çözüm vardır,karşılığında ise çok kombinasyon vardır...skillle bunlar birleşince iyi bir rating çıkar ortaya...Gerçi arenada artık skillden çok pillarda dolanıp duran oynarken ana avrat sövdüğüm adamlar iş yapıyor blizzard sağolsun...

Benim sl/sl warlockum var biliyorsunuz artık,zorda olsa kestiğim full epic rogueler,kesildiğim mavi gearlı rogueler var...Melee classlar hariç bu arkadaştan kolay alırım diğerlerini o da kesin...Ama sağlam oynayan,benzer gearlı herhangi bir classa karşı hiçbir duelimi kolay kazanmıyorum,kimisinde zar zor ucu ucuna kimisi yeniyor,kimi fazla anlamıyor yeniliveriyor...

Bundan sonra benzer bir konuya yorum yapmayacağım kolay kolay ARKADASLAR,AMA LUTFEN WARLOCKA GAREZİ OLAN ARKADASLAR BU POSTUMU OKUSUNLAR....Zoruma giden böyle yeni yetme warlockların,veya warlocktan anlamayanların bg itemları 1480 ratingleri ile gelip,classa easy mod demeleri...Easy olan senin oynama tarzın class değil,başta felguard alırken easy oynayayım diye kendin seçmişsin,sonra classa konuş...

Hadi kolay gelsin...

• Helal olsun, adam tam olarak özetlemiş ne denilmek istendiğini. Helal olsun diyorum arkadaşa ve umarım başka bir topşiic açılmaz warlockla alakalı diye büyük bir umutla postluyorum mesajımı...
  • Her class a karşı bir çözümünün olması bile,bana göre dengesizliğin en büyük işaretidir..
  • Valla topici görünce "yine mi!" dedim içeriği tahmin ettiğim gibiydi. Giriyim bikaç şey karalıyım diyordum da @fakenick söylenebilecekleri söylemiş ağzına sağlık. Felguardla oynayıp da onun bahsettiği gibi birçok şeyden bihaber olup rating yapamayıp da easy mode diyorlar ne diyeyim gülüyorum anca Neyse gene konuşmayım dedim konuştum Ağzına sağlık fakenick
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

Orjinal forumda,felguard locklar için şöyle bir cümle görmüştüm adamın birinden (türkçeye çeviriyorum) "yanında felguardla gezmek üstünde kocaman bir noob yazısıyla gezmek gibidir..." diye :)

kısmen katılıyorum,çok profesyonel kullananlar da var,alıp kontrol etmeyi bilmeden rasgele ortaya salıp oynayanıda var...Hangi kategoriye girdiğini bilemeyeceğim desem yalan olur,o kadar övdüğün o karakterle ratingine bakınca anlıyorum...

Bu arada eşit gearda rogue kesemeyen felguard warlocklar değil...Sağlam felguard warlocklar rogue duellerinde felguardlarını kenarda tutup duel boyunca 2 kere chargelatıyor sadece(zamanı önemli tabi),ve rahat yeniyorlar...Tabi saglam caster keser seni,(mage,s.priesti daha eklenebilir)kesemez diye iddia etme boşuna,iyi bilirim duelleri...

Bir de warlockla oynamanın easymode olduğunu söyleyen arkadaşlara şunu söyleyeyim....Evet easy mode oynayan adamlar çok örnek bu arkadaş,ama bunların ne kadar skilled player oldukları tartışılmaz bile...Easy mode diyor çünkü cc'den bi haber,dot atıyor felguardı salıp sağa sola kaçıyor,drain life spamlıyor,arada fear tabi.

Hayatında healera tongues atıp heal atmasını felhunterla izleyip csleyen,aynı zamanda diğer bir adama fearla crowd control yapıp 3. adama da dps yardımı yapan bir warlock olabilecekmi acaba bir 3v3 oyununda?hiç sanmam,yapsa yapsa hepsine dot atıp gezer...Üzerine battlegroundlardan aldığı gladi gearla ,bglerde cooldownlarını başkalarına harcamış adamları kesip überim diyor :) ,veya yeni 70 itemsız adamları sololayıp....Bir parça s3 alıp bu sitede 2500 rating yapmış havasında...Keşke bu haliyle devam etsede arenada nasıl eziyorlar bi görse,bglere benzemediğini...Görmüş hafif ama bozuntuya vermiyor...Sen bize böyle anlatmakla kanıtlayacağına warlockun easy mode olduğunu o gearla yap 1900 rating o zaman bende özür dileyeyim senden...Duellerimi şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum boş laf bunlar...1v1'in dengeli olduğunu kimse iddia etmiyor zaten...

Arenada ise warlockların üstte olmasının sebebi easy mode olmaları değil,onuda size şöyle açıklayayım warlockta her classa karşı bir çözüm vardır,karşılığında ise çok kombinasyon vardır...skillle bunlar birleşince iyi bir rating çıkar ortaya...Gerçi arenada artık skillden çok pillarda dolanıp duran oynarken ana avrat sövdüğüm adamlar iş yapıyor blizzard sağolsun...

Benim sl/sl warlockum var biliyorsunuz artık,zorda olsa kestiğim full epic rogueler,kesildiğim mavi gearlı rogueler var...Melee classlar hariç bu arkadaştan kolay alırım diğerlerini o da kesin...Ama sağlam oynayan,benzer gearlı herhangi bir classa karşı hiçbir duelimi kolay kazanmıyorum,kimisinde zar zor ucu ucuna kimisi yeniyor,kimi fazla anlamıyor yeniliveriyor...

Bundan sonra benzer bir konuya yorum yapmayacağım kolay kolay ARKADASLAR,AMA LUTFEN WARLOCKA GAREZİ OLAN ARKADASLAR BU POSTUMU OKUSUNLAR....Zoruma giden böyle yeni yetme warlockların,veya warlocktan anlamayanların bg itemları 1480 ratingleri ile gelip,classa easy mod demeleri...Easy olan senin oynama tarzın class değil,başta felguard alırken easy oynayayım diye kendin seçmişsin,sonra classa konuş...

Hadi kolay gelsin...

Cevap vermeye değmez ama verim yinede anlamadan okumuş uzmanımsı laflar yazmışsın COT atmayla atırmama arasında fark bilmiyorsan o senin noobluğun ratingime gelince ben çalışan bir adamım gunde max 2 saat oynuyorum bence biraz düşünde yaz yada yazma ne bilim sessiz kalsan daha mantıklı :)
    Ayrıca ben bu oyunun uzmanı değilim sen bu işin Schumaeri olabilirsin yalamış yutmuş hayatını bunun başında geçirmişte olabilirsin oda senin sorunun ben zevk aldığım için oynuyorum warlocku, kendimce, zevkimce, noob olarak oynasamda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMoreRogues -- 17 Aralık 2007; 22:43:05 >

• Baya canı yanmış bazı arkadaşların warlock eleştirilerine anlayışlı olmak gerek bence bize yırtınıyoruz ragemiz yok diye bide bu warlock karakterini uzman oynasan neki sonuçta HS +Drain life + lolcoil + instant dosları olan bir class
  • Aslında şurda şunu tartışmak o kadar yersiz,o kadar saçmaki,bir sürü edebiyat yapanlar satırlarca yazı yazanlar..
    Lock char'ı olmayan ve bu oyunu oynayan bütün kişilere sorulsa ''en çok hangi class la karşılaşınca zorlanıyosun'' diye eminimki yüzde 80 den fazlası lock diyecektir...
    E bunun üstüne lock ın imba mıdır veya başka bişeymidir diye tartışmak ne kadar mantıklı...bunu anlamak içinde alim olmaya veya oyunun kitabını yazmaya gerek yok...
  • Hangi warlock 1 vs 3 yapabiliyor ?

Hiçbiri...

Hangi mage 1 vs 3 yapıyor ?

Oynamayı bilen hepsi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Başlıyorum

Warlock herkesi keser helede sl sl ise anasını ağlatır ortalığın. En büyük warlock.

Nerf warlock !!

ben hunter veya paladinle cok kolay alıyorm warlock'u

ya biri ona arkadan girdimi bi halt edemez heleki rogue
  • Valla bana kalırsa WL değilde bir Frost mage de 2. ise Hemo roguede bayağı bir zorlanıyorum açıkcası.

Çünkü WL fear attımı trinket'inde CD si var ise açarım öyle de böylede keserim tabi ressilance eşit derecede ise.

Yoksa crit çıkmaz Pala gibi bir class ise Crit'siz iş yapamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.