Şimdi Ara

Warlock olmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun bu kadar zor bir character olduğunu bilsem hiç açmazdım! Forumlara girmeye çekinir oldum bütün forum siteleri warlockların ne kadar dengesiz ne kadar abartı olduğundan bahsediyor, Cafede arkadaş muhabbetlerinde warlocklara öcü gibi bakılmasından bıktım! Bu gün geçen bir konuşma; Abi senin pet warriordan çok vuryor yav.... (Felguard). Bglerde sanki diğer playerler 1vs1 karşılaşmaktan çekiniyor mounttan inmeden kaçan sayısı %80 !!! Evet bu arena s1 ler dağıtılınca roguelerde pek kesemez oldu (479 resiliencem + %3 de talentten geliyor! 12772 hpm 9311 manam var) palte giyen playerlerin benden kolay kesildiğine inanıyorum! WARLOCK buglu arkadaşalr evet ciddiyim bug var ölmüyor ve temiz öldürüyor!!!
    Bu gun reroll demeye karar verdim ve emek emek 375 JC 375 Enchant kastığım uzun zamandır oynadığım warlockumdan kopma kararı aldım Roge ve Druid arasında kaldım sizden tavsiye istiyorum bağlantının düzeleceğini var sayarsak PvP olayında hangisi daha zevklidir? oynayan arkadaşalr yardımcı olursa sevinirim.
    buda armory linkim;
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Beterbocek

• Plate daha az dayanıyor kısmına katılıyorum! Warlockun buglu bir clas oldugunada :) sorunun cevabına gelince bir çok clas oynamış 3 yıldır wow takılan biri oalrak derimki WOTLK bekle Deathknight aç sanırım dps healer karışımı bir clas olacak ve senin benim gibi clasından sıkılına bir çok insan olduğu için blizz boyle bişey yapma kararı aldı bekle dene derim.
  • bence druid daha zevkli.form değiştir, kaçanı kovala,kovalayandan kaç,heal at,invis ol arkadan dal vs. vs.Ne biliyim fonsiyonu daha çok bana daha zevkli geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hothor

bence druid daha zevkli.form değiştir, kaçanı kovala,kovalayandan kaç,heal at,invis ol arkadan dal vs. vs.Ne biliyim fonsiyonu daha çok bana daha zevkli geliyo.
    Ben başlıyınca rouge açıcam herkesten kaçmak ve ganglemek zevkli oluyor gördüğüm vidyolara göre .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Ben başlıyınca rouge açıcam herkesten kaçmak ve ganglemek zevkli oluyor gördüğüm vidyolara göre .

Alıntıları Göster
    Eyvaahhh!!! burası heran kan gölüne dönebilir arkadaşlar,

Sanırım Batu henüz bu post u okumadı yada uzun bir yazıya çoookktaan başladı bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Galameth

Sanırım Batu henüz bu post u okumadı yada uzun bir yazıya çoookktaan başladı bile

Alıntıları Göster
    olmak yada olmamak işte bütün mesele bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Alıntıları Göster
    Valla yeni bir Dru olarak Dr00d açmanı tavsiye ederim..

Form değiştirmek bi zevk..Görünmez olmak bi zevk..3 mob daldımı ayu olup onları devirmek bi zevk..Rogue gibi vuramasanda tam öldüm derken heal atmak bi zevk..Adamı hortumlamak ayrı bi zevk

Tabii ki bunlar benim zevklerim..kimisi de ne form değiştirecem Rogue açarım çatır çatır ganklarim der o ayrı mesele..

Ama dediğim gibi Drood çok zevkli..tavsiyemdir..sıkılmazsın..(hem kimse dru ile uğrşmaz lock gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteos

Form değiştirmek bi zevk..Görünmez olmak bi zevk..3 mob daldımı ayu olup onları devirmek bi zevk..Rogue gibi vuramasanda tam öldüm derken heal atmak bi zevk..Adamı hortumlamak ayrı bi zevk

Tabii ki bunlar benim zevklerim..kimisi de ne form değiştirecem Rogue açarım çatır çatır ganklarim der o ayrı mesele..

Ama dediğim gibi Drood çok zevkli..tavsiyemdir..sıkılmazsın..(hem kimse dru ile uğrşmaz lock gibi)

Alıntıları Göster
    Gerilim müziği verin arka fondan,birazdan burası karışır

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Gerilim müziği verin arka fondan,birazdan burası karışır

Alıntıları Göster
    Warlocktan sonra rogue ii gelir ama warlock kadar imba değil haberin olsun ama kesemiyorsan erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır hesabı kaçabiliyorsun oda ayrı bir zevk.. Gerçi nomorerogues nickli adama tavsiye edilirmi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 17 Aralık 2007; 17:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirnak

Warlocktan sonra rogue ii gelir ama warlock kadar imba değil haberin olsun ama kesemiyorsan erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır hesabı kaçabiliyorsun oda ayrı bir zevk.. Gerçi nomorerogues nickli adama tavsiye edilirmi bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Başlıyorum

Warlock herkesi keser helede sl sl ise anasını ağlatır ortalığın. En büyük warlock.

Nerf warlock !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

Başlıyorum

Warlock herkesi keser helede sl sl ise anasını ağlatır ortalığın. En büyük warlock.

Nerf warlock !!

Alıntıları Göster
    bende lock um varmış gibi davranayım

we need ice block

we need blink

we need plate

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteos

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Anteos

Dr00d...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

Başlıyorum

Nerf warlock !!

Alıntıları Göster
    Warlocksan katlanıcaksın. Lanetlisin sen. Büyük bir güç karşılığında sosyal hayatında ve wow da bunları yaşamaya mecbursun!!! Pis warlock git

• quote:

Orijinalden alıntı: MyHappyEnding91

Warlocksan katlanıcaksın. Lanetlisin sen. Büyük bir güç karşılığında sosyal hayatında ve wow da bunları yaşamaya mecbursun!!! Pis warlock git

Alıntıları Göster
    hantır hepsini yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warriormustdie

Plate daha az dayanıyor kısmına katılıyorum! Warlockun buglu bir clas oldugunada :) sorunun cevabına gelince bir çok clas oynamış 3 yıldır wow takılan biri oalrak derimki WOTLK bekle Deathknight aç sanırım dps healer karışımı bir clas olacak ve senin benim gibi clasından sıkılına bir çok insan olduğu için blizz boyle bişey yapma kararı aldı bekle dene derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

Plate daha az dayanıyor kısmına katılıyorum! Warlockun buglu bir clas oldugunada :) sorunun cevabına gelince bir çok clas oynamış 3 yıldır wow takılan biri oalrak derimki WOTLK bekle Deathknight aç sanırım dps healer karışımı bir clas olacak ve senin benim gibi clasından sıkılına bir çok insan olduğu için blizz boyle bişey yapma kararı aldı bekle dene derim.

dps healer karışımı pala deelmi yaws?

az daha bekleyin, tughanın ayak seslerini duyar gibiyim :) kaçayım ben eniyisi yoksa olay başıma patlayacak !

*fit..fit..fit

• quote:

Alıntıları Göster
    ''Warlock olmak ayrıcalıktır'' rogue aç pvp si druye göre bence daha zevkli durid sevmem ben kaça kaça moonfire mı starfire mı ne spamlıosun ondan spamla dur eee arkanda nal toplasınlar snra tek tek al pehh sevmem ben durid hem ne o öle ayıoluo kedi ola o oluo bu oluo sen rogue ol rohue bas invis bas cos ohh bak keyfine aksyion fln var daha gzl rogue

evet benmde lock'um var kendimi bildim bileli lock oynuom zmnında bizde ezilioduk ottan boktan sebeblere fear bozuluodu allahtan artık blizz bize daha iyi davranıo 4ever aff. lock

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_0011

''Warlock olmak ayrıcalıktır'' rogue aç pvp si druye göre bence daha zevkli durid sevmem ben kaça kaça moonfire mı starfire mı ne spamlıosun ondan spamla dur eee arkanda nal toplasınlar snra tek tek al pehh sevmem ben durid hem ne o öle ayıoluo kedi ola o oluo bu oluo sen rogue ol rohue bas invis bas cos ohh bak keyfine aksyion fln var daha gzl rogue

evet benmde lock'um var kendimi bildim bileli lock oynuom zmnında bizde ezilioduk ottan boktan sebeblere fear bozuluodu allahtan artık blizz bize daha iyi davranıo 4ever aff. lock

Alıntıları Göster
    hunter aç yanınada al bi kaplan sal onu aç bestiali saydır millete yaklaşana trap,traptan çıkana pet stun,%20 sansla dazed attığın zaman gene stun olma sansı var sanslıysan oda tutar adam tekrar yaklaşana kadar trap cd biter, bi daha trap

• quote:

Orijinalden alıntı: Galameth

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

nedir bu lockların hali demiycem çünkü kötü bir soru sonra konu kafayı yiyor :D bakın shaman a sessiz sessiz oturuyor kenar da kimseye zarar ı yok doga dost u.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisco34

quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

nedir bu lockların hali demiycem çünkü kötü bir soru sonra konu kafayı yiyor :D bakın shaman a sessiz sessiz oturuyor kenar da kimseye zarar ı yok doga dost u.

Alıntıları Göster
    Başlatmayın shamandan konuşturmayın beni olay çıkartırım haaa

• quote:

Başlatmayın shamandan konuşturmayın beni olay çıkartırım haaa

Alıntıları Göster
    Abi koptum, xecutor müthiş bir espri yaptı, sorunun cevabına gelirsek, korktuğun classı aç ki, o classı tanı, bu yüzden nickinde nomorerogues yazdığından yola çıkarak, rogue açman senin için daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.