Şimdi Ara

Warlock- Profession ve Talent konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi Forsaken Warlock açtım, daha 10 level civarlarında geziniyor ve iki sorunum var:

1- Karakterime 1. olarak hangi meslek ve 2. olarak hangi meslekleri seçmeliyim?

2- Talentlerimi nasıl dağıtmalıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• 1. Genelde Warlockların seçimi tailoring-enchanting olur ama enchanting kısa vadede para getirmeyen hatta götüren bir meslek. Enchanting yerine toplama mesleklerinden(mining,skinning,herbalism) birini seçersen para kasmanda faydası olacaktır. İleriki lvllarda toplama mesleğini silip enchanting seçebilirsin.

2. Talentler, 50lvla kadar bence affliction gidilmeli çünkü demonoloji gidersen çok damage veremiyorsun ve destruction gidersen çoğu zaman petinden daha çok aggro yaratıyorsun. Ama affliction gidersen hem fazla damage verip hem de az aggro yaratıyorsun. 50den sonra sen deneyip nasıl zevk alıyorsan talentleri öyle düzenlemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graenttre -- 6 Şubat 2008; 12:25:33 >
  • Lvling için demon gitmeni öneririm meslekte 1.Tailor 2. İse para getiricek bişey enhanting yada mining seçebilirsin.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Öyleyse 1- Tailoring- skinning yapıyım, ama talentlerde ne yapacağımı şaşırdım
  • Affliction lvling olarak demonologyden daha iyidir.

IHot
    UA
    DP

Bu skiller demonologynin Felguardından daha işlevsel, zaten iyi dpssen aggroyu felguard bile tutamıyor.
    Bir affliction eğer alan boşsa 4 tane mobu canı ve manası azalmadan keser zamanlamayı tutturursa, hele bu moblar elemental veya demonsa cc manyağı yapar.
    Lvlingde demonologynin 30-50 arası spell damageinin fazla olmasıda o kadar önemli değil, hatta afflictionu tamamlayıp demonologyden demonic embracei de alıp demonology kadar hp olabilir. Sonra gider bane talentinede gider cast timeı azaltırsın shadowboltun, mis gibi dungeonunuda yaparsın. Elbette bu bahsettiğim lvl 70 için değildir.
  • çoğunluk aff olsun o zaman, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.