Şimdi Ara

Warlords of Draenor'da hangi classı oynayacaksınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün classlardan 90 var ama bütün achieler dk ile tamamlandığı icin dk ile yola devam ederim ( achieler ortak ama world rankda dk'm görünüyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assass rogue devam
  • Catacdan beri mage oynuyorum. Yine mage ile devam.
  • Combat veya assasin rouge ile devam ederim belki warrior tank açarım ama belli olmaz, Dps oynamak daha zevkli geliyor bana

• Rogue tek geçerim :D her classtan var ama uzun bir süre düşündükten ve çoğunu 98e kastıktan sonra rogueda karar kıldım
  • Prot warrior oynuyorum dps olarak shaman veya mage nasıldır farklı rpglerde hep melee oynadım böyle uzaktan aoe atabilen classlar dikkatimi çekti farklı oyunlarda shamanlar hep crit e dayalı idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: loststarr

Rogue tek geçerim :D her classtan var ama uzun bir süre düşündükten ve çoğunu 98e kastıktan sonra rogueda karar kıldım

Haklısın , rouge şuan op

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

quote:

Rogue tek geçerim :D her classtan var ama uzun bir süre düşündükten ve çoğunu 98e kastıktan sonra rogueda karar kıldım

Haklısın , rouge şuan op

Rogue op ise balance druid/retri paladin nedir? Rogue'a buff geldi ama bu saydığım sınıflar ki özellikle balance 1v1'de yenilmez adeta. Mainim balance druid şuan ve Sw önünde canım inmeden rogue kesebiliyorum. Perkler çok abartı. Instant starsurge/instant cast/%200 armor ve bitmek bilmez healler derken yenilmez oluyorum. Mage geliyor karşıma yapacak hiç birşeyleri yok. Bg'lerde 2 tane rogue'u kesebiliyorum.
    Nerf gelicektir elbet ama rogue'ye diğer classlara bakarak op diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

quote:

Haklısın , rouge şuan op

Rogue op ise balance druid/retri paladin nedir? Rogue'a buff geldi ama bu saydığım sınıflar ki özellikle balance 1v1'de yenilmez adeta. Mainim balance druid şuan ve Sw önünde canım inmeden rogue kesebiliyorum. Perkler çok abartı. Instant starsurge/instant cast/%200 armor ve bitmek bilmez healler derken yenilmez oluyorum. Mage geliyor karşıma yapacak hiç birşeyleri yok. Bg'lerde 2 tane rogue'u kesebiliyorum.
    Nerf gelicektir elbet ama rogue'ye diğer classlara bakarak op diyemem.

Stealt olmayan , combo point'leri düzgün kullanamayan 100 lvl rogue'u 80 lvl rogue rahat kesebilir .Senin karşına gelen adam güzel oynayamıyorsa zaten kesersin ayrıca ben direk combata girmek yerine 2-3 rouge şeklinde arkadan heal'ları almayı daha çok seviyorum. Zaten bizim takım öküz değilse koruyor bizi.Gerçi bu taktik %80 ölümle sonuçlanıyor
    Gerçi balance druid'im yok belki oda aşırı buff'lanmıştır , bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoKOmolitan -- 29 Kasım 2014; 16:59:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.