Şimdi Ara

Warlords of Draenor'da hangi classı oynayacaksınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar WoD'da hangi classı main yapmayı planlıyorsunuz ? Ben yeni balance ve resto mekanikleri yüzünden druidimi kasmayı planlıyorum.

• combo point değişikliğinden dolayı ve şu ana kadar iyi olacakmış gibi görünmesinden dolayı eğer oynarsam feral druid oynarım.
  • Demo Lock oynuyorum şimdi, 93 level. Bana nedense çok zevkli geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expansion için class değiştirilmez. hangi classtan zevk alıyorsan onu oynarsın. yoksa bir süre sonra oyundan sıkılırsın.
  • Hangisini ilk 100 yaparım bilmiyorum locktan şaşmam gibi ama warriyi de kasabilirim. Gerçi kafam rahat sınav tutarsa 3 ay tutmazsa 1 ay fln geç geleceğim için son duruma bakar öyle devam ederim.

Yeni pakete de geç kalmak kadar leş bişey yok ama el mahkum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 4 Ekim 2014; 19:03:59 >
  • Tonight we hunt.
     Warlords of Draenor'da hangi classı oynayacaksınız ?
  • Mainden devam, maini oturttuktan sonra yavaş yavaş altlar.
    Main rogue.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 4 Ekim 2014; 19:33:04 >
  • Retri/Unh DK
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Burning Crusade zamanından beri her expansionda farklı bir karakter mainim oldu bence asıl bunu yapmak oyunu bağlı tutuyor insanı oyuna.
  • Çok karakter hiç karakterdir.

• Main yine brewmaster monk olur
    Dps olarak warrior düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Main yine brewmaster monk olur
    Dps olarak warrior düşünüyorum

Tank oynamanın bütün eğlencesini aldılar gibi. Ben de Prot Warriorumla devam etmek istiyordum ancak değişiklikleri görünce tank oynamamaya karar verdim :)
  • Main yine druid, üstteki yorumun üzerine baktım combo puanı değişikliği neymiş diye puanlar hedef yerine bizde birikiyormuş artık daha da iyi olmuş.
    Alt malt uğraşmam yine büyük ihtimalle.
  • DK olucam ama Blood'da atacak skill bırakmamışlar
  • Başladığımdan beri priest yine priest :) holy disc farketmez heal atsında :)
  • Tamamen zevk meselesi, ben Lock'la gideceğim. Alt olarakta DK yeter.
    Bu arada altlara fazla zaman ayırmamanızı tavsiye ederim aksi halde önününüz de çeşit çeşit karakter oluyor ama adam akkıllı karakter olmuyor.
  • main 3 yıldır fury warrior eğlencelik range dps hunter drenaor da shamy almayı düşünüyorum boost'dan onuda ele oynarım sanırım alt talentide resto ama warrior u ally geçiricem tekrar horde stormcale de tamamen pvp agırlıklı pve daha bi zevkli olucak ally tarafından drenaor da gibi gelior bana. neyse for the horde
  • Ben bozmak için yazmıyorum yanlış anlamada monkdaki yine olmamış, eskiden main prot warriordu galiba?

• Resto shaman

• Feral Druid ve Demon Warlock
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.