|
*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (61. sayfa)

-
-
Vallaha bende anlamadım ama aldığımdan belli bu kombi çok yakıyor ilk gün 38m3 yakmıştı. Geçen sene ot yoktu 55 derecede 13 14 m3 arası yakıyordu bu sene ot aldıktan sonra yakıt düştü ama kombi 50 derecede ama ot kombiyi 40 da 6 dk 6 dk yatıyor. Kombi kaça ayarlarsam o kadar çalışıyor. Mesela 3 dk ya 5 derece ayarlıydı bende 6 dk 7 derece ayarladım bu şekilde bir nebze düştü. -
-
-
Gb062 sitesine girip durumu izah ettiniz mi.? Dilinden anliyam kullanicilar illaki vardir..genelde ot kullanimlarda kazan sicakliği min 55 yaparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SEHZADE63 ilginiz için teşekkür ederim. -
katalog değerde yazan ses seviyesi kıyaslayınca yüksek duruyor. duyulan da böyle mi. oturma odama açılan balkona takılacak kombi. ses duyulur mu
-
Merhaba, 3 yıldır Enerwa 24 kullanıyorum. Son zamanlarda çok sık olmasa da E41 hatası vermeye başladı, bir de dikkatimi çeken kombinin sürekli olarak dur kalk yaparak çalışmaya başlaması oldu. 50 derecelere kadar çıkıyor, 40 veya 39 derecelere iniyor sürekli bu şekilde modülasyon yapmadan dur kalk yapıyor. Reset atmaya çalıştığımda ise kombi hiç tepki vermeden çalışmaya devam ediyor.
-
Bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim warmhause recowa ot de öğrenme özelliği var mı
WARMHAUS ENERWA PLUS 42KW VE 45KW premix yoğuşmalı kombi
***42kW kapasite için***
42kW kalorifer devresi & 40kW musluk sıcak su gücü
50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 7.6kW....>modülasyon aralığı %18 - %100
***45kW kapasite için***
45kW kalorifer devresi & 43kW musluk sıcak su gücü
50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 7.6kW...>modülasyon aralığı %16.8 - %100
-
Termologic ile warmhous enewra arasında kaldım yardımcı olur musunuz teşekkürler
logic'in hidroblok grubu plastik,enerwa'nın ise pirinç
kalorifer devresinde enerwa daha geniş aralıkta modülasyon yapar
musluk sıcak su gücünde logic 35kW, enerwa ise 31kW gücünde
servis yapılanması konusunda warmhaus'un daha önde olduğunu düşünüyorum çünkü ciddi yatırımlar yapıyorlar
ben olsam enerwa alırdım
-
Teşekkürler başka öneriniz neler olurdu
Vaillant ecotec introlar nasıl sizce
https://forum.donanimhaber.com/kombi-ve-tesisat-oneri-sayfasi-ana-konu--63447066
şu konuda ilk sayfaya bakın önerdiğim kombi modellerini yazdım
-
Sağolun teşekkürler
Merhaba,
1 yılı aşkın süredir Enarwaplus24 ve ReCoWa termostatı kullanıyorum (dış sıcaklık termostatı yok). Benim tek problemim termostatta gösterilen sıcaklık ile ilgili. Sıcaklık yaklaşık 4 C düşük gösteriyor. Bununla ilgili bir ayar var mıdır? Yoksa servis ile iletişime mi geçmeliyim? Teşekkürler.
-
Merhaba enewra plus alacaktım garantisi 2 yılmış üzüldüm doğrusu diğer kombiler de 5 yıl olan var enewra plus 28/35 e denk neyi önerirsiniz teşekkürler
bu sitede warmhaus ewa , 5 yıl garanti yazıyor satıcıya sorabilirsiniz
https://www.enuygunkombi.com/warmhaus-ewa-full-premix-24/26-kw-20000-kcal-tam-yogusmali-kombi
Kardeşim sorulara sabırla cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ben warmhous sitesindeki müşteri hizmetlerini aradım 2 sene garanti var dendi ayrıyetende satıcıda 2 sene dedi aynı donanıma ve malzemeye sahip sana zahmet olacak ama hangi kombi dersin sağol teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X