iron maiden dinleyen, grubun asıl babası judas priest i kesin bilmeli
Dinlemem, dinleyeni de sevmem...
Hatta döverim de...
judas priest ti biliyoruz da ben grubun asıl babası olarak judas tı gormuyorum...
Tamam konserinde alt grup olarak cıkmasını saglamıstır Iron Maiden ' da bu inanılmaz bir performans sergilemşitir ...
Bu durumda su ornek geliyor aklıma . Kurban ( yada baska bir gruptu su an tam hatırlayamadım ama büyük ihtimal kurbandı ) , pentagram konserinde alt grup olarak cıkmıstır , bu durumda pentagram kurbanın babası mı oluyor
sonuçta iron u çıkaran judas diye düşünüyorum ben:) ii de zaten judas olmasa iron olmaz demedk ki:) ama iron un elinden tutan judas dır. ki judas çok da kaliteli gruptur.
kurban - pentagram, hangi konser o?
ben gitmemiştim o konsere arkadaslar soylemşiti bundan bayagı bir sene onceydi ...
sen son konser sandım galiba
son konserinde ben vardım zaten:)
hangi konser olduğunu ve pentgram-kurban ilişkisini senden duydum. kurban da dinlerim arada ama bilmiodum bunu:)
Ya cok pardon ya pentagram degil metallica ya alt grup olarak cıkmıslardı . Pentagram dinliyordum ( give me some... ) ordan karıstırdım cok ozur dilerim
az önce -In esir like at eagle dinliyordum:)
99 konserini diyorsun sanırım sen?
ewt aynen o samiyendeki konser
Bir ağaç gibidir metal müzik...Bütün grupların birbirleri ile bağlılığı vardır.Kök Black Sabbath ve sonrasında gelen Judas,Motörhead,Iron Maiden,Accept vs, gövdeleridir...Bir baba vardır baba yakıştırması yapılacaksa fakat bu müzikte babalar çoktur.
videoları vardı bende o konserin:)
Power Slave ve Fear of the Dark Çok severdim bu amcaları..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme