Şimdi Ara

Warmı Iron Maiden Dinleyen???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraktan soruyorum sadece, Warmı Iron Maiden Dinleyen?

• eskiden dinlerdim ilk albümlerinden ( iron maiden ) fear of the dark a kadar ( 10 ) bütün albümleri var
  • var ama sölemem
  • "mı" ayrı yazılır, Türkçede "W" diye bir harf yoktur

Var,weedsmoka Iron Maiden hastasıdır
  • iron dinlenmez mi be
  • Var tabii
  • Çikolota lı gofret gibi olmus...

Ama tabiki bu işin en iyilerinii babalarını severek dinleriz , dinletiriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iron maiden dinleyen, grubun asıl babası judas priest i kesin bilmeli
  • Dinlemem, dinleyeni de sevmem...

Hatta döverim de...

• judas priest ti biliyoruz da ben grubun asıl babası olarak judas tı gormuyorum...

Tamam konserinde alt grup olarak cıkmasını saglamıstır Iron Maiden ' da bu inanılmaz bir performans sergilemşitir ...

Bu durumda su ornek geliyor aklıma . Kurban ( yada baska bir gruptu su an tam hatırlayamadım ama büyük ihtimal kurbandı ) , pentagram konserinde alt grup olarak cıkmıstır , bu durumda pentagram kurbanın babası mı oluyor
  • sonuçta iron u çıkaran judas diye düşünüyorum ben:) ii de zaten judas olmasa iron olmaz demedk ki:) ama iron un elinden tutan judas dır. ki judas çok da kaliteli gruptur.

kurban - pentagram, hangi konser o?
  • ben gitmemiştim o konsere arkadaslar soylemşiti bundan bayagı bir sene onceydi ...

sen son konser sandım galiba
  • son konserinde ben vardım zaten:)

hangi konser olduğunu ve pentgram-kurban ilişkisini senden duydum. kurban da dinlerim arada ama bilmiodum bunu:)
  • Ya cok pardon ya pentagram degil metallica ya alt grup olarak cıkmıslardı . Pentagram dinliyordum ( give me some... ) ordan karıstırdım cok ozur dilerim
  • az önce -In esir like at eagle dinliyordum:)

99 konserini diyorsun sanırım sen?
  • ewt aynen o samiyendeki konser
  • Bir ağaç gibidir metal müzik...Bütün grupların birbirleri ile bağlılığı vardır.Kök Black Sabbath ve sonrasında gelen Judas,Motörhead,Iron Maiden,Accept vs, gövdeleridir...Bir baba vardır baba yakıştırması yapılacaksa fakat bu müzikte babalar çoktur.
  • videoları vardı bende o konserin:)
  • Power Slave ve Fear of the Dark
    Çok severdim bu amcaları..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.