Şimdi Ara

Warner Bros. Games patronu istifa ediyor, sebebi ise düşen satışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warner Bros. Games patronu istifa ediyor, sebebi ise düşen satışlar
    Özellikle Hogwarts Legacy satışlarıyla 2023 yılında gövde gösterisi yapan Warner Bros. Games, geçen yıldan itibaren satışlarda düşüş yaşamaya başladı. Yeni çıkan yapımların hayal kırıklığı yaratması krizi de beraberinde getirdi. 

Warner Bros. Games zirvesinde kriz

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre yaklaşık 10 yıldır CEO görevini yürüten ve 20 yıldan fazla bir süredir de firma bünyesinde çeşitli departmanlarda hizmet veren David Haddad görevini bırakma kararı aldı. 

Ayrıca Bkz.Zübük filmi yeniden hayat buluyor, başrol Kemal Sunal’ın oğlunda

İddialar Suicide Squad: Kill the Justice League ve MultiVersus yapımlarının başarısızlığının bu ayrılıkta önemli bir rol oynadığı yönünde. Geçen yıl başında piyasaya çıkan Suicide Squad: Kill the Justice League, büyük bütçesine rağmen tam bir hayal kırıklığı olmuştu. 

Multiversus ise yeniden yayınlanmış ancak beklenen oyuncu kitlesine ulaşamamıştı. Warner Bros. Games yakın dönemde Hogwarts Legacy devam oyunu ve Hogwarts Legacy Definitive Edition için de düğmeye basmış durumda. 

Kaynak:https://wccftech.com/warner-bros-games-ceo-leaves-after-suicide-squad-and-multiversus-failures/

• Multiversusu kuzenim oynadığı için denemiştim. Fena değildi ama bi ara online 2 vs 2 maçta herkes süpermeni ssçmişti. Ben hangisiyim derken, sürekli karıştırmıştım karakterimi. Onun dışında mesela samuray jack karakteri var, ne kadar sıkıcı yapılmış. Hikayede şeytanla savaşabilen bi samuray aslında. Kısaca oyunun oynanış mekanikleri sıkıntılı ve 2. Kez denedim geçenlerde ve hala sıkıcıydı

• Güzel

DEI Woke Feminist şirketlere para kazandırmayın. Seve seve 2000lerdeki nerd tayfayı geri getirecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye'de olsa o makama yapışır bırakmaz 

• Kelle uçuran oyunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.