Şimdi Ara

WARNING SYSTEM FAN!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben anlamadığım için size soruyorum......
    Bu ne anlama geliyor. Bir sakatlık varda benim mi haberim yok...

WARNING SYSTEM FAN!!!!!

•  WARNING SYSTEM FAN!!!!!
  • cpu sıcaklık değerin normal bence programı yeniden kur öle dene akıl verene bak
  • estafurullah bozokyaylalı.......

yok ya öncedende kumuştum hep böle. hiç sorun çıkmadı bende yinede bir sorum dedim belki bir durum vardır diye
  • bişey sorucam bilen varmıdır acaba bikere daha sormuştum ama cevap çıkmamıştı şimdi bu tip programların çalışma mantığını düşünüyorumda sistem bilgilerini nasıl topluyor sıcaklığı nasıl ölçüyor sıcaklığı cpu ya bir takım işlemler yaptırıp işlem hızından filanmı yaklaşık olarak tahmin ediyor acaba bide mutlaka her parça biosa tanıtılıyodur tahminim bu program biosdanmı topluyor bu bilgileri bide sistem bilgisinde sorunlu aygıtlar var orada sende bir şey çıkıyomu merak ettim
  • kardeş valla bende merak ediyorum seninin gibi. acaba nasıl ölçüyor diye ama
    neyse ya boşver, üzümünü ye bağını sorma dememişler boşuna....

İnşallah birşey çıkmaz bu benim bilgisayarda.
  • Fan dönmüyor diyor. Programın yalancısıyım
  • programda hata var derim ben. yeniden kur dene.
  • fan dönmesse bilgisayar çalısırmı bea o programda sorun olabilir ama bildigim kadarıyla fan dönmesse bilgisayar açılmaz
  • Kasa fanından bahsedio o sistem dediği.İşlemci fanı 3000 küsür devirde dönüyo gözüküyo zaten
  • Arkadaşım sisteminde problem yok.ve diğer arkadaşlar sizede cevap vereyim.Easy Tune programı zaman zaman sapıtan bir program.program hata versede mesela bende arasıra cpu sıcaklığını 96 derece gösteriyor programı kapatıp açtığımda bakıyorum ki 35 derece.Bu program bios tan alıyor değerleri.siz windows ta çalışırken sıcaklığı göremeyeceğinizden yada diğer değerleri sadece bir ayna gibi yansıtıyor size.
    Şimdi arkadaşım sisteminde bence problem yok.çünkü senin system fanın yok.programın setting ayarları var oradan system fan ayarı olması lazım onu sıfıra indirip save diyeceksin ve o yazı ortadan kalkacak.zaten system fanın olsa systeme bağlı sıcaklık değerinde görünmesi gerekli.öyle bir sıcaklık değerin yokki system fanın olsun.fan neyi soğutacak.sen ayarlardan fan hızını systeminkini 0 değerine indir save de.
  • refikk arkadaşım EASY TUNE PROGRAMI NIN AYNISI BENDE VARDI BENDE BİR ANDA PANİKLEDİM BAKTIM CPU FAN WARNİNG !!! DİYORDU GİTTİM TANIDIĞIM BİR BİLGİSAYARCIYA SORDUM. DEDİKİ O PROGRAM YANLIŞ GÖSTERİYOR DEDİ. SİL O PROGRAMI DEDİ. BENDE SİLDİM ŞİMDİ RAHATIM YANİ O ÖNEMLİ DEĞİL BENDEDE AYNSI VARDI BENCE SİL O PROGRAMI.ZATEN O PROGRAM HEP YANLIŞ GÖSTERİYOR. TELAŞ YAPMA EN İYİSİ.
  • evet arkadaşlar bu system deperlerini gösteren prolara guven olmuyor ornegın bende speed fan vardı ve auxu tam tamına 123 santıgrad derece gosterıyordu ama onu acmadan baska bı prog ile değerlere baktıgımda gayet normal kardeş sen en iyisi everet kullan forumda mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.