Şimdi Ara

€ warrior?...chinese blade shield (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben € warrioru sadece tank amaçlı görüyorum atak vs... skilleri 5-6 tane yani charın amacı sadece monsterların altına yatmak yaptığı sikllerle ws.
    oyuncuya pek zewk wermiyo diye düşünüyorum...we 2h uykumu getirio cok hantal yawyani bu tip bi charın arkasında atak ypacak veya onu koruycak bi cleric olması gerekiyo 20k can war ama 15snde bi pot basıyo
    1ws1 de iyi olabilir ama joblarda 2 kişiye weya pve de çok zorluk çeker...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flint -- 24 Ocak 2008; 13:25:45 >

• EU herzman chineseden iyidir
  • quote:

4R4B4T4K Tarih 24 Ocak 2008; 13:46:41
    EU herzman chineseden iyidir
    ne alakası war????
  • @K4R4B4T4K bana bi € ws blade shield videosu falan gösterirmisin (warrior full str lwller eşit osun plss)yada denedinmi? neden önyargılı davranıyosun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

içimden geLdi

quote:

Orjinalden Alıntı-Flint

ne alakası war????

Çok alakası var
  • Bence Blade.Neden Derseniz Açıklıyım.
    Warrior un Phy Defance Arttıran Skill Var.Glavie Kesemiyor ve Attack Alıyor.Ama Blade Dayandıgı İçin Skill in Süresi Bittiginde Sevinen Taraf Oluyor.
  • sana tavsiye full str blade shield ol bide sağlam oldnmu süper olur zaten blader char çok nadir görülüyor artık...misal greece de ben çok az blader gömüşümdür...hee bide ben varım blader olarak demi

quote:

Orjinalden alıntı: Flint

quote:

AutoCad_ Tarih 24 Ocak 2008; 10:31:30
    mesela benim şuan oynadığım char full str blader ve dediğiniz doğru...pvp de avrupalılar pek bişey yapamıyor.hemde kendi lvlimde olduğu halde...

yav avrupalılar sütoğlan gibi...ama hocam içlerinde en sağlamı Crossbow bana göre
    benim 2 tane € warrior wardı biri 2h digeri axe cinlini elinde 29 lwl silahı adamın lwli 32 adam bide str ağırlıklı hybirdmiş.... 2 saat ugraştım ne yaptıysam kesemedim acaba ilerdede bu böle olurmu merak ediyorum o gün sinirden 2 € warriorunda katil yapmıştım (15 lwl e kadar)bu ara tickela falan kasıcam warrior arıyorum chinese mi € mu karar weremedim ama blade shield iyi gibi duruyo bide item yaparsak olacak inş.bide xbow un tek avantajı menzil yanına sokulabilirsek onuda hallederiz inş...====BLADE SHIELD 4EVER YANİ...............

• quote:

Doruk^^ Tarih 24 Ocak 2008; 14:54:05

quote:

içimden geLdi

quote:

Orjinalden Alıntı-Flint

ne alakası war????

Çok alakası var
    AÇIKLA ARKADAŞIM ALAKASINI
    @_AutoCad_
    ewt bende bu aralar serwerlarda az blade char görüyorum...Bu arada tavsiyen için tşk.

• 2h dan bahsediyorsanız warrior olarak 2hın zayıf noktası tank charlardır çünkü damage çoktur ama pot süresi uzun olduğu için yavaş yavaş gider dual axe bol stunlu bir builddir onun zayıf noktasıda tank buildlerdir ama 1h sword çok ii bir tankdır onun zayıf noktası attack vede can ortalama oan charlardır bow-glavie gibi
  • quote:

@K4R4B4T4K bana bi € ws blade shield videosu falan gösterirmisin (warrior full str lwller eşit osun plss)yada denedinmi? neden önyargılı davranıyosun??

Videodan hiç birşey net şekilde anlaşılmaz 1.de warrior bladerı kesio blade sosun ancak 2. pvpde blade charın crt vurmasıyla yatıo hangisi daha iyi buyur karar ver

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

@K4R4B4T4K bana bi � ws blade shield videosu falan gösterirmisin (warrior full str lwller eşit osun plss)yada denedinmi? neden önyargılı davranıyosun??

Videodan hiç birşey net şekilde anlaşılmaz 1.de warrior bladerı kesio blade sosun ancak 2. pvpde blade charın crt vurmasıyla yatıo hangisi daha iyi buyur karar ver

Benim Dediğim Olayı Açıklayan Bi Video.
    Skill Açıkken Batırla 300-800 Vuruyor.
    Skillin Süresi Gittiğinde Batırmayla 3900 Gibi Rakamlar Vuruyor.

Bu Arada Bizim Serverda Bu Swifter Sağlamdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

@K4R4B4T4K bana bi � ws blade shield videosu falan gösterirmisin (warrior full str lwller eşit osun plss)yada denedinmi? neden önyargılı davranıyosun??

bu videoda hersey anlasılıyo zaten sunlı blader zerk yakıp zor olduruyo :) bu eudan korkacan

• quote:

^^^^CRAZY^^^^ Tarih 24 Ocak 2008; 15:24:01

quote:

@K4R4B4T4K bana bi € ws blade shield videosu falan gösterirmisin (warrior full str lwller eşit osun plss)yada denedinmi? neden önyargılı davranıyosun??

Bütün blade shield hayallerimi yıktınbu nebiçim iş ya adam zerkle zor kesti herifi(bide sosun war...)

• iyide bence gercekten o blader cok ezik ya adamda cok lag var yada oyunamayi bilmiyor adam ancakda yatir batir baska bildigi yok
  • 80 lvl blader olarak bir kaç yardım amaçlı bilgi sunayım 1. si full str olucaksın 2. si protector set giyeceksin +5 olucak full blue olucak pro giyme sebepin nukerler zaten cerez 120 sn debelenir 2 zehir 1 crt le pert 2. br si en az 16 olan shield kullanıcaksın 18 tavsiyemdir ama br 16 72+7 var şekil oluyor :) 3. sü silahın +7 olmak zorunda crt en az 10 olmalı unig kesemezsin ama +9 sun glavyenin yanında havalı havalı yürürsün milleti kudurtursun ve herkez üzerinde sunmu var der :) boşuna ReaL_TanK degiliz
  • quote:

thegreenblack Tarih 24 Ocak 2008; 17:12:55
    80 lvl blader olarak bir kaç yardım amaçlı bilgi sunayım 1. si full str olucaksın 2. si protector set giyeceksin +5 olucak full blue olucak pro giyme sebepin nukerler zaten cerez 120 sn debelenir 2 zehir 1 crt le pert 2. br si en az 16 olan shield kullanıcaksın 18 tavsiyemdir ama br 16 72+7 var şekil oluyor :) 3. sü silahın +7 olmak zorunda crt en az 10 olmalı unig kesemezsin ama +9 sun glavyenin yanında havalı havalı yürürsün milleti kudurtursun ve herkez üzerinde sunmu var der :) boşuna ReaL_TanK degiliz
    Tavsiye için tşk.ewt boşuna real_tank deilmişin
  • quote:

Orjinalden alıntı: thegreenblack

80 lvl blader olarak bir kaç yardım amaçlı bilgi sunayım 1. si full str olucaksın 2. si protector set giyeceksin +5 olucak full blue olucak pro giyme sebepin nukerler zaten cerez 120 sn debelenir 2 zehir 1 crt le pert 2. br si en az 16 olan shield kullanıcaksın 18 tavsiyemdir ama br 16 72+7 var şekil oluyor :) 3. sü silahın +7 olmak zorunda crt en az 10 olmalı unig kesemezsin ama +9 sun glavyenin yanında havalı havalı yürürsün milleti kudurtursun ve herkez üzerinde sunmu var der :) boşuna ReaL_TanK degiliz

nuker cerez? nukerdan zehir yersen nolucak koma felc konu bu diil warior mu blade mi ye gelirsek sadece 2h yapılandırmının gücünü biliorum warior def skilleriyle bladeı alır... def skilini biterse yatar gibime gelio

• quote:

quote:

quote:

içimden geLdi

quote:

Orjinalden Alıntı-Flint

ne alakası war????

Çok alakası var
    @_AutoCad_
    ewt bende bu aralar serwerlarda az blade char görüyorum...Bu arada tavsiyen için tşk.

sen sanırım sroda yenisin^^
    Bu sana yardımcı olur

Edüt-Kod hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk^^ -- 24 Ocak 2008; 18:52:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Doruk^^

quote:

quote:

quote:

içimden geLdi

quote:

Orjinalden Alıntı-Flint

ne alakası war????

Çok alakası var
    @_AutoCad_

sen sanırım sroda yenisin^^
    Bu sana yardımcı olur

Edüt-Kod hatası

Burda anlatılmak istenilen ne ?

1- Wizard glavier e tek atıyor...

2- Glavier, wizard a tek atıyor...

Yani bu eu charların hiç bi esprisi yok...

Joymax ın aldıgı hava haram bi işide tam yapsalar

• quote:

Orjinalden alıntı: SaTaN3131

quote:

Orjinalden alıntı: thegreenblack

nuker cerez? nukerdan zehir yersen nolucak koma felc konu bu diil warior mu blade mi ye gelirsek sadece 2h yapılandırmının gücünü biliorum warior def skilleriyle bladeı alır... def skilini biterse yatar gibime gelio

80 lvl 2 hanned ile cok pvp yaptım 45 sn mi 60 sn mi ne acıyor defansını sonra fıss nukerlere gelince full farmlı zehirledimi 12 k cakıyor ve 20 k ya pill aldımmı zehirler yok oluyor ve ben boş durmuyorum zehirlryip crt caktım garmentli nukere 11 k niye garment giyer anlamam nukerler beni zorlayan avrupa char pek yok gibi 80 lik vizard 3 vurusta zor alıyor ben tek yada 2 atıyorum ama blader farm yapmak kasmak sabır işi harbiden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.