Şimdi Ara

€ warrior?...chinese blade shield (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ak_Es1nT1 Tarih 24 Ocak 2008; 19:40:39

quote:

Orjinalden alıntı: Doruk^^

quote:

Orjinalden alıntı: Flint

quote:

Doruk^^ Tarih 24 Ocak 2008; 14:54:05

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

içimden geLdi

quote:

Orjinalden Alıntı-Flint

ne alakası war????

Çok alakası var
    AÇIKLA ARKADAŞIM ALAKASINI
    @_AutoCad_
    ewt bende bu aralar serwerlarda az blade char görüyorum...Bu arada tavsiyen için tşk.

sen sanırım sroda yenisin^^
    Bu sana yardımcı olur

Edüt-Kod hatası

Burda anlatılmak istenilen ne ?

1- Wizard glavier e tek atıyor...

2- Glavier, wizard a tek atıyor...

Yani bu eu charların hiç bi esprisi yok...

Joymax ın aldıgı hava haram bi işide tam yapsalar
    +1905 warrior konusunda wizardın ne işi var??

• bu adam bılmıyor yapacagı iş cok basıt warior ayaktayken bicheon un n phy defans artırıcıyı acacak zombıyı gecırecek sonra yatır batır sonra kım duruyor karsısında duruyor gorsun babası BLADER
  • Temin arkadaş nukerler fıss dedi ona cevap bu...
    Alın buda benden nuker fıs mı değil mi bi bakın derim..
    http://www.youtube.com/watch?v=gcEajLIOsh8

daha çok var adamın part2 part3 üde var onları izleyin görün..
  • kullanmayı bıldıgın her karekter ıyıdır
  • sende haklısın ben blade mayagıyım sımdı char acacak olsam yıne blade acarım yeterkı kullanmasını bil her karakterde bı guzellık var
    quote:

Orjinalden alıntı: seksekcii

kullanmayı bıldıgın her karekter ıyıdır
  • quote:

ZELDR_ Tarih 25 Ocak 2008; 11:03:31
    sende haklısın ben blade mayagıyım sımdı char acacak olsam yıne blade acarım yeterkı kullanmasını bil her karakterde bı guzellık var
    quote:

Orjinalden alıntı: seksekcii

kullanmayı bıldıgın her karekter ıyıdır

Her karakterde güzellik var ama blader bi ayrı güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinG_OkaN

Temin arkadaş nukerler fıss dedi ona cevap bu...
    Alın buda benden nuker fıs mı değil mi bi bakın derim..
    http://www.youtube.com/watch?v=gcEajLIOsh8

daha çok var adamın part2 part3 üde var onları izleyin görün..

nuker 120 sn debelenir sonra kacınılmaz son server tibet nikim TR_KaoS_041 phy defans 1265 mag defans 1574 bilen bilir boşuna real_tank yazmadık kafaya zerkle itinayla sun silahlı kesilir ( 80 level gap 7 idi sun glavyede 80 lvl gap 7 ikimizde zerk actık bende 72+5 silahla shield vardı )puhahaha +9 sun glavye karsısında 10 dk yürüdüm kesemiyorr gap 7 idi ama herzaman derim blader full farm akıllı adam işi degil

• quote:

Orjinalden alıntı: Wasted Years

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: jerilyas

Bence blader eu update inden sonra daha değerlendi.
    Çünkü eu charlar bladerlar karşısında duramıyor.
    Ama damage ve kasma hızı olarak warrior daha iyi.

Katılmıyorum..
    Oyunun en yavaş kasan char tipi "Warrior" dur..

bende buna katılmıyorrum.. warrior 55 e kadar cok hılı 55 den sonra cok yavaş kasan bir chardır

de gedin ya o wariorda bi speed olsa varya 55 lwl ken 78 80 yaratıgı gelse yatmaz emin ol wariorda bı buff war adam basıyor 80 lwl warior u 90 lwl adam zor yatırıyor ama 15 saniyede bi pot basma olayı war eger ıllakıde eu warıor dıorsanız cleric warior acın serverin kralı olun eger onu ıstemıyorsanız blade acın gönlümüzün kralı olun

• blader zevk açısından iyi
    warriorda
    fakat blader-warror pvpsinde itemleri iyi olan kazanır
    itemler aynı derecede ise bence warrior alır her türlü çünkü phy defance arttırıcı bufu ile ölümsüz oluyor nerdeyse(tabi mag atak vuranlar hariç)
  • Blader warriorun buffları bitene kadar oyalarsa alır hele cold 100 olursa oyalamakta hiçde zorlanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Blader warriorun buffları bitene kadar oyalarsa alır hele cold 100 olursa oyalamakta hiçde zorlanmaz.

Warrior kendisine heal yaptığı sürece blader warrioru sittin sene yatıramaz.
  • Blader char sahibi olarak şunu söyleyeyim. warriorlar ile PvP yaparken sadece yatır yapıyorum ve bekliyorum. Defansının bitişi pot basma süresinin bitişine denk gelene kadar böyle yapıyorum. sonra Combo ile PvP yi bitiriyorum... Ama her warrioru yatırıyorum diye birşey yok. yada her yatırdığım warrioru sürekli yatırıyorum diye birşeyde yok... PvP nin kilidi itemde çözülüyor bence.
  • Warrior için chines charlar cerez.. 100 lvl için bowa comboydu bladere debuftu büssürü verdilerde verdiler 90 lvl e kasmıs adam oyunu bırakmasın avunsun diye Eğer warrioru axesiydi one handıydı 2 handydı clericdi gercek bir dual weapon kullanıcısı ve gerçek bir warrior playersan blader karşında bir hiç Tabi warriordan warriora fark var anlayana...
  • 91 lvl bladerim pro giyiyorum Fire 90 Cold 90 Biechon 90 , istediğiniz warrioru getirin beni kessin ben saldırmayacam önünde yürüyecem .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.