Şimdi Ara

warrior+cleric+bard skilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu skilleri açıklamış bir arkadaşımız ama benim merak ettiğim bir sorum var bu skilleri kasan arkadaşlar alt skillerin hangilerinin başkasına hangisinin kendimize atldığını ve hangilerinin silahı elimizden çektiğimizde iptal olduğunu söyleyebilirmi ?

• pasive yazanlar kendine uyguladıklarıdır.
    active yazanlarda atack yada buflardır arkadaşım.
  • niye active yazanlarıda kendıne basabilion
  • quote:

Orjinalden alıntı: daslar07

pasive yazanlar kendine uyguladıklarıdır.
    active yazanlarda atack yada buflardır arkadaşım.

Bilmeden konuşmayalım,yanlış bilgilendirme yapmayalım...
    Cleric rehberinde verilmiş durumdadır...
    Diğerlerini bilmiyorum...
  • Bilmeden konuşmayalım,yanlış bilgilendirme yapmayalım...
    Cleric rehberinde verilmiş durumdadır...
    Diğerlerini bilmiyorum...

oyunu bilmeyenler oynarsa böle olur bencede.arkadaşım yazdımı doru okusan anlardın.buff ne demek bi araştır.atak ne demek bi araştır sonra yaz istersen.pasive yazanları basamazsın çünkü direk senin yapılandırmanı etkileyen şeylerdir.atakların hp ve mp oranı.defans vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daslar07 -- 25 Mart 2008; 23:05:07 >
  •  warrior+cleric+bard skilleri

Burda ki Kırmızı İle Olanlar Kendimize Kullanıyoruz

Üst Konuda Bana Ait Rehber Var Oraya Bak :)

• ARKADAŞIM NERDE ÜST KONU....ORTALIK ÜST KONU DOLU,...2 SAAT ARADIM ÜST KONU YOK....VARMI WİZARD CLERİC YAPILANDIRMASI..YAZANLAR WİZAD ACAN BİRİNİN YAN SKL OLARAK CLERİCTEN HANGİ SKİLLERİ AÇMALI....YOK ARKADAŞIM BULAMADIM....KUSURA KALMA........
    quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

• LİGHT ARMOR GİYEN Bİ WİZARD HANGİ SKİLLERİ ROBE GİYEN WİZARD CLERİC TEN HANGİ YAN SKİLLERİ AÇMALI....
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

LİGHT ARMOR GİYEN Bİ WİZARD HANGİ SKİLLERİ ROBE GİYEN WİZARD CLERİC TEN HANGİ YAN SKİLLERİ AÇMALI....

Light Armor için aşağıda resmini koyduğum skillerden en baştaki str verir diğer ikiside birisi fiziksel diğeri magic defans sağlar, sadece bu elbise varken aktif olur.Ama robe için cleric de öyle bi skill olduğunu bilmiyorum duymadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa6n -- 26 Mart 2008; 18:05:37 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_13470643/tm.htm üst Konu Linki

Alt Kısımda

====> AVRUPA YAPILANDIRMALAR

* ROGUE REHBERİ

* CROSSBOW ROGUE REHBERİ

* BARD REHBERİ

* DUAL AXE REHBERİ

* CLERIC REHBERİ

* WARRIOR (2HAND SWORD+1HAND SWORD+AXE) SKILLERI VE AÇIKLAMALARI

* WARRIOR TWO HAND SWORD REHBERİ

* WIZARD REHBERİ

* WARLOCK REHBERİ

Bunlar Var

CROSSBOW ROGUE REHBERİ SUNA GİR sana güzel bi cleric acıklamadı yeter demi ?

Hala Anlamayadıysan Ben Ne Yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

LİGHT ARMOR GİYEN Bİ WİZARD HANGİ SKİLLERİ ROBE GİYEN WİZARD CLERİC TEN HANGİ YAN SKİLLERİ AÇMALI....

Light Armor için aşağıda resmini koyduğum skillerden en baştaki str verir diğer ikiside birisi fiziksel diğeri magic defans sağlar, sadece bu elbise varken aktif olur.Ama robe için cleric de öyle bi skill olduğunu bilmiyorum duymadımda

ARKADAŞLAR ŞİMDİ ELBETTE ÇOĞUNU ANLIYORUM AMA AYRINTI YOK..BASİTÇE STAAF KULLANAN BİR WİZARD CHARIMA LİGHT ARMOR GİYDİRDİM.....CLERİC İ DE YAN SKİL OLARAK AÇTIM....BEN CRERİD RODU ÇIKARIP STAFI KULLANDIĞIMDA CLERİC TEN HANGİ SKİLLER BANA YARDIMCI OLUR...LİGHT ARMOR GİYDİĞİM İÇİN...YANİ TAMAM SİZİN DEDİKLERİNİZ DOĞRU...BUNUN YANINDA BOŞUNA SKİL KULLLANMAMAK İÇİN NELERİ AÇMALIYIM BU KADAR............

BİRDE REHBERLERDE TAM OLARAK BELİRTİLMEMİŞ HEPSİNE BAKTIM...AMA YOK..ÜSTEKİ KORUYUCU ÖZELLİKLERİ REHBERDE YOK MESELA...KULLANANA BİRİNE SORAYIM DEDİM O KADAR...TEŞEKKÜR EDERİM..SÜRÇİ LİSAN ETTİYSEM AFFOILAAA....

• quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

kendimize uygulayacaklarımızı uygulamamız için silahımı cleric rod olması gerekmiyormu. cleric rod silah aldık uyguladık sonra stafı alırsak yok olmazmı?

• kırmızı ile işaretli olan skiller yani bless speel, recovery division,Holy word skilleri için elinizde cleric rod olma mecburiyeti yok.Yani dediğin gibi bu skilleri basıp eline staff alırsan skiller KAYBOLMAZ.
    Charity,glory armor,favor armor skilleri ise(yukarda resim ile gösterdiğim 3 skil) light armor elbise ve elinde cleric rod olduğu zaman devreye giren pasif skillerdir.Charity str verir,glory armor fiziksel defans verir,favor armor ise magic defans verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.