Şimdi Ara

warrior/cleric vs rogue/cleric 1vs1 kim alır....???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1vs 1 de warlock u çoktan eledim ben uzun zamandır araştırıyorum kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla warlock un stan uyutma gbi skilleri elindeki silahı değiştrmeyle geçiyo difüzyona gelince difüzyon pilli die bşy war hiç bi önemi kalmıyo hemde büyülerini engelleyen skill war ztn %100 e kdr işe yaryo neredeyse chine de de war avrupa charlarında da.

warrior ve rogue ye gelnce söylediklrinize bakılırsa 1vs1 de rogue üstün gbi anladım xbowla yatır snrda al eline daggeri atack artıran skillini yap adam ztn yatık durumdayken yatıklara yapılan bi skilli wardı daggerin onla dalar ardından adam kalkınca en yüksek damegeyi vuran hatta neredeyse tek atan skillini kullanarak rogue indirir heralde ama yinde tartışmaya değer bi konu bnc. Kasarken ve unique keserken xbow daha zeykli fakat toplu pvp lerde de warrior karar wermek brz zor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoAngels -- 2 Mart 2010; 22:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoAngels

1vs 1 de warlock u çoktan eledim ben uzun zamandır araştırıyorum kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla warlock un stan uyutma gbi skilleri elindeki silahı değiştrmeyle geçiyo difüzyona gelince difüzyon pilli die bşy war hiç bi önemi kalmıyo hemde büyülerini engelleyen skill war ztn %100 e kdr işe yaryo neredeyse chine de de war avrupa charlarında da.

warrior ve rogue ye gelnce söylediklrinize bakılırsa 1vs1 de rogue üstün gbi anladım xbowla yatır snrda al eline daggeri atack artıran skillini yap adam ztn yatık durumdayken yatıklara yapılan bi skilli wardı daggerin onla dalar ardından adam kalkınca en yüksek damegeyi vuran hatta neredeyse tek atan skillini kullanarak rogue indirir heralde ama yinde tartışmaya değer bi konu bnc. Kasarken ve unique keserken xbow daha zeykli fakat toplu pvp lerde de warrior karar wermek brz zor :)

1. xbowla yatırana kadar warrior 2 stun tutturur üstüne dare devil vurur. (Ölme Şansı çok yüksek)
    2. adam zaten yatır durumdayken demişsin elinde kalkan alabilir vs. bunun vigoru var kbsi var stun ı var daggerın gerilme atmasına neredeyse imkan yok.
    3. desperate halindeyken stun yerse herşey için çok geç olur ..

• oynamayı gerçekten iyi bilen biri için dediklerin doğru olabilir aslında bnd kullanmadım iki charıda 100 lw char aryrm o yüzden bu kdr tereddütdeyim açıkcası yalnız izlediğim videolarda %90 rogue alıyo dediğim taktikleri kullanarak ama dediğim gbi bunlarn içinde kalkan takan vs yoqtu.. ama rogue stun yerse bi şansı war stun çözüktükten snr kendini bufflar xbowla uzaklaştırır yatırır vs ama warrior o kdr şanslı olmuyo sanki herşey bir anda olup bitiyo özellikle bir skilli war crit durumunda %90 tek atıyo lw indeki adama..
  • ne dare devilmiş kardeşim. arkadaş videolarda bile %90 roguelar alıyo diyolar hala si warrior diyosunuz.ben prick ile tek attığım warriorlar bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

ne dare devilmiş kardeşim. arkadaş videolarda bile %90 roguelar alıyo diyolar hala si warrior diyosunuz.ben prick ile tek attığım warriorlar bilirim.

Sen kralsın zaten ne dersen o.

+ olarak videoda sun dagger lı arkadaşın rise e max atakını görebilirsiniz. Sinek ıssırığı..

watch?v=NmqQSrBQLOU

Ek Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 3 Mart 2010; 17:49:44 >

• bence warior alır üstündeki zaten bir avantaj str atakları light armordan daha iyi engelliyor ikinci daha çok silah kullanabiliyor kalkan clerik rod tek kılıç balta bunların hepsinin ayrı avantajlarını kullanır ve skil olarak kendine daha çok bufı olcak skiller ve silahları iyi kulllanıyorsa kesin alır warior rogue şansına peşpeşe critikal atarsa ne ala
  • warior alamaz hiçbirtürlü bnm char warior rogue vuruyorum 15k 15k hemen can basıyor :)
  • rogue nin uzaktan vurma avantajı olduğu için
    rogue diyorum. Yere yatırdığı zaman daggerle girerse (desperade açıp)
    warioru indirir düşüncesindeyim.
    Ama aynı noktada başlayıp ilk olarak wariorun yere yatırması tutarsa
    çok rahat alır. Pek net birşey söylenmesi mümkün değil kullanmayı bilmeyede bağlı biraz.
    Ama %51 şansla roguenin alabilir diyorum.Teoride böyle ama pratikte herşey değişebilir.
    Çünkü Silkroad buildlerin neredeyse eşit olduğu bir oyun. Bir stun herşeyi bitirebilir.
  • 100ff warrior/cleric kasmış ve satmış biri olarak rogue cleric diyorum ve warrior diyenlere gülüyorum

eşit itemlerle^^
  • peki rogue nin taktiği olan önce yatırı çekip sonra can yarılamayla eline daggerleri yatık adama vuruyor o sırada canını alıyor ya peki o zmn da warrior eline iyi bi kalkan alsa ayağa kalkıncada hp fln bassa kendine rogue yinede alır mı diosunuz _???
  • beyler PvP den anlamayan herkes laf yapmış açıkcası yok yere yatırma tutarsa felan?? böyle saçma şey olur mu harbi player duruma göre davranmayı bilendir.tabii ki iyi oynayan kazanır. ayrıca 1 el pvp ile belli olmaz yukarıdaki videodaki gibi.en azından 3 pvp yapılır ona göre kesin sonuca ulaşılır. yoksa 1el ile crit vuran yere yatırması tutan vs. kazanır aha bu char kral mı diceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Dört Kişiden Biri

beyler PvP den anlamayan herkes laf yapmış açıkcası yok yere yatırma tutarsa felan?? böyle saçma şey olur mu harbi player duruma göre davranmayı bilendir.tabii ki iyi oynayan kazanır. ayrıca 1 el pvp ile belli olmaz yukarıdaki videodaki gibi.en azından 3 pvp yapılır ona göre kesin sonuca ulaşılır. yoksa 1el ile crit vuran yere yatırması tutan vs. kazanır aha bu char kral mı diceksiniz?

"Açıkçası" seninde pek anladığın söylenemez.Tutma oranları tamamiyle şans işine bağlıdır. İsterse kd 50 kere üst üste gelmez . Olur olmadık yerlerdede gelebilir. Üstteki videoda warriorun yüksek bi critic vurdugunu görmedim ben gören var mı ?+ olarak rogue blessli bi şekilde karşısına çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 6 Mart 2010; 12:47:43 >
  • videodaki de ne mübarek charmıs sun + 7 weaponu olan bow dagger warrior vs. bi kesemediler ayrıca yanlıs oldugunu sölemiyorm ama şu her dk hp basan warriorlara gıck oluyrum warrioarun bütün karizmasını
    yalan ettiler.Soruya gelicek olursakta arkadasın dediği gibi % 51 rogue % 49 warrior diyorum ...
  • Hem warrior/cleric hem de rogue/cleric kasmıs biri olarak istisnasız warrior diyorum.

1 vs 1 lerde bless basılmaz diyen arkadasım .. O zaman rogue charın en ufak bir sansı bile olamaz..

Herkes roguenin hızına güvenir.. fakat +5 , +6 setli heavy armor seti olan bir warriora karşı minicik sansı bile yoktur..

Warrior Archer'den (sun weapon hariç) sonra Silkroad'ın en kuvvetli karakteridir bunu böyle bilmeniz gerek..

Rogue diyen arkadaslar eminim max levellerde warrior char kasmamıstır , Kasan arkadaslarda ya ff degildir rogue diyordur yada oyun hakkında en ufak bir bilgisi olmaya arkadastır .. 80 , 90 ve 100 levellerde iki charı da kastım her ikisine de +5 +6 hatta +7 itemler dizdim.. Roguem esit sartlarda bir warrioru kesemiyordu fakat Warriorum esit sartlarda hatta sun daggerli sun acclı rogueleri dalga gece gece üstünlükte 1v1 de yatırabiliyordum..
  • SORUMA CEVAP BULAMADIĞIM İÇİN BİRDAHA TEKRARLIYORUM ARKADAŞLAR

rogue nin taktiği olan önce yatırı çekip sonra can yarılamayla eline daggerleri alıp yatık adama vuruyor o sırada canını alıyor ya peki o zmn da warrior eline iyi bi kalkan alsa ayağa kalkıncada hp fln bassa kendine rogue yinede alır mı diosunuz _???

ÖNCELİKLE SORUMU CEVAPLAYIN LÜTFEN..

BİR SORUM DAHA OLUCAK BU İKİ CHARI BEN KRAL OLARAK SAYIYORUM AMA 110 LW DE CHİNE BOW CHARLARINA 3. İTTİRME GELİCEKMİ BİR BİLGİSİ OLAN WARMI GELİRSE ONUNDA KRAL OLMAKTA PAYI WARDIR HERALDE..
  • Kral olma diye bir kavram yoktur.. İtem ve oyunculuk en önemli faktörlerdir..
  • Ya aç bi blader gitsin işte ne ugrasıosun
  • chine bow charlara son ittirme skilli 116 lv de geliyomuş o lv'e kdr rahatız XD

Bu arada alttaki sorumuda yorumlayın lütfen..

rogue nin taktiği olan önce yatırı çekip sonra can yarılamayla eline daggerleri alıp yatık adama vuruyor o sırada canını alıyor ya peki o zmn da warrior eline iyi bi kalkan alsa ayağa kalkıncada hp fln bassa kendine rogue yinede alır mı diosunuz _???
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

beyler PvP den anlamayan herkes laf yapmış açıkcası yok yere yatırma tutarsa felan?? böyle saçma şey olur mu harbi player duruma göre davranmayı bilendir.tabii ki iyi oynayan kazanır. ayrıca 1 el pvp ile belli olmaz yukarıdaki videodaki gibi.en azından 3 pvp yapılır ona göre kesin sonuca ulaşılır. yoksa 1el ile crit vuran yere yatırması tutan vs. kazanır aha bu char kral mı diceksiniz?

"Açıkçası" seninde pek anladığın söylenemez.Tutma oranları tamamiyle şans işine bağlıdır. İsterse kd 50 kere üst üste gelmez . Olur olmadık yerlerdede gelebilir. Üstteki videoda warriorun yüksek bi critic vurdugunu görmedim ben gören var mı ?+ olarak rogue blessli bi şekilde karşısına çıkmış.

keh keh keh..
    1 videoya göre mi belirliyosun herşeyi?
    sen bu oyunu çözmüşsün hocam evet evet kralsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

keh keh keh..
    1 videoya göre mi belirliyosun herşeyi?
    sen bu oyunu çözmüşsün hocam evet evet kralsın

Sana 1 videoda çözdüğümü falan mı ima etmişim . Aa.. Anlama kapasiteni zorlamak istemiyorum şu anda :) İstersen youtube u aç warrior/cleric videolarına bak. Oynamayı biraz öğrenirsin hiç olmazsa.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.