Şimdi Ara

warrior/cleric vs rogue/cleric 1vs1 kim alır....????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • warrior/cleric vs rogue/cleric 1vs1 kim alır....???? ,

BEYLER ÖNCELİKLE SET'E BAĞLI, CHARI KULLANMAYA BAĞLI GBİ YORUMLAR YAPMAYIN ONU HEPİMİZ BİLİYORUZ..
    TOPLU PVP'LERDE WARRİOR CLERİC DHA İYİ OLABİLİR WARRİOR BUFFLARINDAN DOLAYI FAKAT 1 VS 1 DE DURUM BİRAZ FARKLI ROGUE DE YÜKSEK DAMAGE WURUYO O DA GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA DURUM BİRAZ KARIŞIKLAŞIYO. BANA KALIRSA RAGUE BİRAZ ÜSTÜN GBİ GELİYO SİZDE YORUMLARINIZI BELİRTİN WE BELİRTİRKENDE KULLANDIĞINIZ PVP TAKTİĞİNİDE BELİRTİRSENİZ SEVİRİM ŞİMDİDEN SAĞOLUN..

• Worrior alır Worrior kullanmadım hiç ama rogue kullandım ama bardbelkide o yuzden worriorlaı yenemedim.
  • Bende Rogue/Cleric de var Warrior/Cleric de. Eğer Rogue da dagger skilleri açıksa ve Warrior un Knock Downu Rogue a işlemezse Warriorun pek şansı yok. Eşit itemlara ve lvllere sahip 2 class arasında ben yüksek dmg ve neredeyse eşit hp ve defansa sahip olan Rogue her zaman üstündür. Ama Silkroad da kriterler çok kolay değişebiliyor onun için yinede tam birşey söylemek zor ...
  • Kanım rogue daha avantajlı gibime geliyor ama ikiside çok sakat yapılandırmalar her an birbirlerini kesebilirler.
  • Warrior axe ile stun atar ardından dare devil olmediyse yere atar kesin ölür o arada ölmesse yerde yatarken triple swing miydi neydi onu atar biter.

Rogue xbow ile yere atar dagger alır eline attak artıran ve bişeyler düşüren skili açar ve dalar eger itemler eşitse rogue burda alır

bence warrior daha avantajlı yanlışım varsa düzeltin
  • bi kere böle bi kıyas gerçek olmuştu bi ardkşımız sitede yayınlamıştı ve roque almıştı.

not= ardkş xbow demiyor roque diyor yani xbow+dagger.
  • Warrior alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berabere
  • Rouge/Cleric alır.
  • rogue - cleric dağıtıyo.
    bende rogue cleric var artık warriorlar ile pvp yapmıyorum çünkü çok sıkıcı geçiyo sürekli benim yendiğim pvpler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

rogue - cleric dağıtıyo.
    bende rogue cleric var artık warriorlar ile pvp yapmıyorum çünkü çok sıkıcı geçiyo sürekli benim yendiğim pvpler..

• Warior alır en azından buffları bitene kadar yatmaz.Önce bless sonra phy arttırıcılar rogueun clericliği falan fos kalır -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuLLsuZ

Warior alır en azından buffları bitene kadar yatmaz.Önce bless sonra phy arttırıcılar rogueun clericliği falan fos kalır -.-

yaw niye bilip bilmeden konuşuyosun ki. warriorda bless varsa rogueda da var. zaten eğer ki rogue bless basarsa vay karşısındakinin haline. desperate acp prick ile warriorlara tek attığımı bilirim ben burda buff muff diyosun, daggerın seriliği karşısında ne cycle ne skinler bir işe yarıyo ne de bless.
  • quote:

quote:

Warior alır en azından buffları bitene kadar yatmaz.Önce bless sonra phy arttırıcılar rogueun clericliği falan fos kalır -.-

yaw niye bilip bilmeden konuşuyosun ki. warriorda bless varsa rogueda da var. zaten eğer ki rogue bless basarsa vay karşısındakinin haline. desperate acp prick ile warriorlara tek attığımı bilirim ben burda buff muff diyosun, daggerın seriliği karşısında ne cycle ne skinler bir işe yarıyo ne de bless.

skin+bless varsa hiç birşey yapamassın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

quote:

quote:

1. 1vs1 lerde bless basılmaz.
    2. skin falan varsa eğer hiç problem değil combolar ile falan altüst oluyo. lütfen charları olmayanlar konuşmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

quote:

quote:

1. 1vs1 lerde bless basılmaz.
    2. skin falan varsa eğer hiç problem değil combolar ile falan altüst oluyo. lütfen charları olmayanlar konuşmasın.

1.rogue Axe deki stunun ardından dare devil i yerse yerden kalkamaz
    2.warrior/cleric charım var...

• warriordaki hp ve defans kadar rogue'da da var.hiç birşey olmuyor oynamayı bilmeyenler düşünsün.
  • quote:

warriordaki hp ve defans kadar rogue'da da var.hiç birşey olmuyor oynamayı bilmeyenler düşünsün.

ve son oalrak bence bir suru seçenek var 10 pvp yapılsa 8 ini biri kazanamaz 5-5 6-4 gibi yakın sonuçlar cıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 2 Mart 2010; 19:46:26 >
  • Sanırım warrior/clericin gücünü kabullenmek istemeyenler var :)

Warrior zaten skill dizim bakımından üstün bi chardır . 3 tane iç build seçeneği vardır. 2 stun skilli + 2kb + kd + dull+ yerdeki vuruşlarıyla rogue yi rahat alır. :)
  • roguenin hic sansi yok yenmesi icin warlock olmasi lazm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.