Kendi Combomu anlatmak istedim, Belki kombo yapmasını bilmeyen yada, Kombo yapmakta zoruluk Çeken arkadaşlara Bir Faydam Olsun diye Düşündüm, bunlar Bana Ait olmaktadır. Kendiminde Nasıl oynadıgını Anlatacağım combo yaparken yada vs deyken, Yada kaçan adamın sırtına yapışıp nasıl onu alt edeceginizden, yada bir okcu ile nasıl vs yapılacağından, yada bir asasla , yada bir warriorla yada bir mage ile,
Öncelikle Arkadaşlar, Bir WArriorun Güçlü yada defansiv yönden güçlü oldugunu herkez biliyor, ama bilinmesi gerekirki Kombolarda yada vs lerde Mana İLe Hp"Can tüpü" ayarını iyi Yapabilmektir, Kombo ve Mp,Hp ayarını iyi yapabiliyorsnuz denginizedeki kişileri alt edebilirsiniz," Karşı tarafta iyi biliyorsa Tecrübeli olan alt eder " Önemli Bir Not : Herzaman İçin vs de İlk vuran siz olun, Vurdugunuz Anda Hp ye basın ilk 3 4 Vurusta hp ye basınız , ve sonra mp ve yeniden mp ve hp ye tekrardan basıyorsunuz " aynı zamanda tabiki komboda yapacaksınız ",
Gelelim Kombo Olayına Önemli : Dile Getirecğeim Combo Taktiği " Blade Axe, Gigantic Axe 2 Handed Ligthing or Glacier , yada Avedon Silahları için Geçerlidir" Not : SKillerim " 1 Hp, 2 Howling Sword, 3 Scream"62vurusu", 4 Mana"Mp pot" , 5 , Ayak kırmadır. R ile Atack Başlatıyorsunuz, Not :" Eliniz Sürekli Skillde Olacak ve sürekli Bir parmagınız Skille basacak " Ve Karşıdakinin üstüne doğru gidiyorsunuz, Adama İlk vurdugunuz Skill herzaman Kendi skiliniz " 70 veya 60" vurusu olmalıdır, Scream vurmayın " Eğer elinizdeki Lighting Giga ise scream vurun " , Ve R ile atack başlatıp Karşı oyuncuya Skilli " 2 " Vurdugunuz Anda Elinizdeki Silah yarım tur dönmesine yakınken R ile Atackı Kesip " S "'ye bsınız ve tekrar Skill "2 " Basınız Ve yine Skill Yarım tur dönmeden Tekrar R ile Atackı Kesip " S"'ye basınız ve Skill "2" Basınız, Ve burası önemli " W"'ye basıp Skill"2" vurucaksınız, Ve Tekrardan R ile Atackı Kesip " S "' + Skill"2" + " Z " + Skill "2", " S" + SKİLL Vurucaksınız Bu Benim kombodur, Ve hızlı yapmak şartı ile, arenada deniye deniye elleriniz şiir okur gibi bu komboyu yapar sizde nasıl yapıldıgını anlayamazsınız bile , Yapabilenlere Tebrikler. Not : Mana'nızı çok iyi ayarlıyorsunuz , yada tam mananız bittigi anda " Ayak kırma " Skilini vurunuz o herzaman acık olucaktır...
Gelelim Vs'lere... Vs'lerdede Herzaman İçin İlk vurusu siz yapın" Giga 2H Lr" varsa elinizde Scream Vuruşu ile Başlayın,
Rogue İle Vs'de : Burası Biraz zor ama Roguenin skilleri hızlı oldugu için, ve size hızlı atack yaptıgı için, Sizde hızlı olmalısınız, ve mümkünse " Ayak kırma vurmayı unutmayın" çünkü Light feete basip kombo denerlerse daha seri olurlar, ve siz bunu engelleyebilirsiniz, Ve kombonuzu hp mp ayarlarınızı dediğim gibi ayarlarsınız daha iyi olucaktır " Not : Yukarıda Belirttim"
Warrior İle Vs'de : Sende warriorsun , o da warrior. İtemleriniz aynı ise Warriora Warrior vs sinde hp mp pot kullanan ve kombo iyi yapan alıcaktır, " Karşısınıdaki 75 78 gibi siz 70 seniz " Plz town , yada yapmazsınız. Denke denk mücadelelerde Vs yapmanızı öneririm,
Mage ile Vs'de : İce ise Lighting ise Sorun olmaz aynı taktigi uyguluyacaksınız, Çünkü mageler size 56 Skili ile karşılık vereceklerdir, Mage ile WArrior vs si görmek zordur, Mageler genelde Pusucu olurlar ve iş birliği ile çalışırlar, Kafanıza 6 tane Meteor düşmesi gibi ve ORtalıgın yalan olması gibi. Egerki Mage Flame ise, size Vereceği damagaler yüksek olarabilir ve her zaman yanınızda FR " Taşı bulundurunuz" sundrieste satılıyor 2450 Coin 1 tanesi,..
Okcu Rogue ile Vs'de: Aynı taktikler yine geçerlidir, Tek sorunumuz Okcu roguenin 5li ok Sıkmasıdır, bunu engellemek için Sürekli Kombomuzda " s + r + skill " Yapıyoruz " w + r Skill YAPMIYORUZ! , yaparsak 5 li okun 5 indende damage almış olursunuz.
Priest STR Buffer : Size malice Atacaktır, Ama emin olunki, Hp si Azdır defansı azdır, Combo yapabilirseniz iyi birşekilde hp mp kullanabilirseniz Alabilirsiniz. Priest Str or Int Debuffer : Vs Yapmamanızı Öneririm . Priest Int healler : zaten Vs yapılmaz
Egerki Cz'de Random" Kendine özgü " Biz Cz time Yapıyorsan eğer, Ve Karşı tkaım oyuncusunu kovalıyorsan, Öncelikle Ayak kırma ve hemen aRdına Scream vuruyorsun, Yavaslamazsa ve bu kişi " Rogue ise " Kovalamayın, Eğer bu kişi Priest ise Warrior ise, Arkasına Takılıp " z + r Skill " Sürekli ve Hızlı birşekilde, Rogueden daha seri atacak yaptıgınızı anlarsınız...
Tşkler Set By Lombak_TR Saygılar..
Not : Ya bir yerde buldum önceden yazmışımda:) dedim ekliyeyim :)
Çok Teşekkürler Hocam Yeni Taktikler Öğrendik
combo taktiğimi olur
rrrr skill rrr skill r leri skill dolana kadar basacaksın skill dolduğu an tekrar skill rrrrrr 2 rrr 2 r sayısı önemli değil r sadece skillin anında basılmasını sağlıyor
hocam cok saol kesemedıgım asası kestım r skıl r s le cok saol valal
sagol guzel anlatmissin.
birşey değil:) combo'nun r skilimi olur deme :) olur ... özellikle asasla:) dene gör