Şimdi Ara

warrior hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim lwl 60 warrior um war itemler;
    +7 chitin set
    +7 glawe
    +8 +7 karışık takılar
    diolarki warrior lwl 65 den sora coşar bunun ne ilgisi war.

• Zaten hep diolar warrior ne zaman coşar belli değil yaw banada 60 olunca coşar dediler oldum 62 ol coşar dediler oldum 63 oldum hala coşamadım
    Mesele itemde item olsun 60 lvl de gene cz de teror estirirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Zaten hep diolar warrior ne zaman coşar belli değil yaw banada 60 olunca coşar dediler oldum 62 ol coşar dediler oldum 63 oldum hala coşamadım

mesela şimdi bu itemler ile ben lwl 66 olsam baya güçlenir miyim

• quote:

Orjinalden alıntı: barons

quote:

Zaten hep diolar warrior ne zaman coşar belli değil yaw banada 60 olunca coşar dediler oldum 62 ol coşar dediler oldum 63 oldum hala coşamadım

Hayır
    O itemlerle bi kere herkesin kesmediği bossları zor zoruna çok iyi organize olmadan kesemzsin tk ve talostan bahsediyorum yani bu da senin biraz boss yakalama olayına arkandaki priestlere ve seni destekleyen oyunculara kalmış yalnız bir warrior hiçbirşeydir priestsiz roguesiz boss kesemezsin ama o itemlerlede etrafında çok fazla priest barındıramazsın o yüzden sheller falan lazım ama 66 olsan tabi bi nebze güçlenir char ama 66lvl de o itemleri olan bi warrioru 60lvl başka bir warrior sıkı itemleryile perişan eder onuda unutma...

• quote:

quote:

quote:

Hayır
    O itemlerle bi kere herkesin kesmediği bossları zor zoruna çok iyi organize olmadan kesemzsin tk ve talostan bahsediyorum yani bu da senin biraz boss yakalama olayına arkandaki priestlere ve seni destekleyen oyunculara kalmış yalnız bir warrior hiçbirşeydir priestsiz roguesiz boss kesemezsin ama o itemlerlede etrafında çok fazla priest barındıramazsın o yüzden sheller falan lazım ama 66 olsan tabi bi nebze güçlenir char ama 66lvl de o itemleri olan bi warrioru 60lvl başka bir warrior sıkı itemleryile perişan eder onuda unutma...

çok sıkı arkadaşlarım war buffer healer.zaten bu itemlerle tk nın weya talosun altına atlamam.o zaman bu şu anlama gelioki lwl atladıkça item kendiliinden gelio we warrior güçlenio

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır

çok sıkı arkadaşlarım war buffer healer.zaten bu itemlerle tk nın weya talosun altına atlamam.o zaman bu şu anlama gelioki lwl atladıkça item kendiliinden gelio we warrior güçlenio

elbet bir gün sende coşarsın kardeşş merak etme kasmaya devam

• valla bahsettiğin itemlerin aynısı bende var level 72 coştum ben
  • warrior için item çok farkeder çoşman itemine bağlı heaven konusuna yazdığım mesajı okursan ne demek istediğimi daha ii anlarsın yani lvl kadar itemde önemlidir
  • ben 66 yım elimde +8 raptor var 3 parca +7 shelim var hala cosamıyorum nedense.ilakı yanımda bi asasın olcakkı anca o zaman bi ise yarıyor char.yoksa tamtakır gidiyor ne adam yakalayabılıyor nede bisey.en kral char asasmıs bunu geçde olsa anladım.warıor herkese muhtaç çünkü dilenci gibi wolf pls , sw pls. :(

• quote:

Orjinalden alıntı: soch_soch

ben 66 yım elimde +8 raptor var 3 parca +7 shelim var hala cosamıyorum nedense.ilakı yanımda bi asasın olcakkı anca o zaman bi ise yarıyor char.yoksa tamtakır gidiyor ne adam yakalayabılıyor nede bisey.en kral char asasmıs bunu geçde olsa anladım.warıor herkese muhtaç çünkü dilenci gibi wolf pls , sw pls. :(

Evet warrior scroll takılmazsa healer ve rogueye muhtaçtır her zaman için...
    Hatta scroll bile takılsa 1500 300 sw wolf scrollu olsa gain açık olsa genede bi cure atcak prieste ihtiyaç duyar ve ayrıca healer varsa arkasında sıkı bir warrior ancak böyle terör estirir ama arkanda bi healer ve malice atan adam olduktan ve sende scroll olduktan sonra en kral np yi warrior kasar

• ya ark çoşma dediginiz nedir ap nin 9999 omasımıdır
    bizim ark var forumdan tanırsınız adam 61 lvl su anda adamda 2024 ap var bu lvlda adam ben şahitim tek healır ile s.q. kesti gözümün önünde yani su anda bir çok yüksek lvllı adamı kesebiliyor
    olay çoşmak degil oyunu iyi oynayabilmek ve birazda itemlerin saglamlıgı hepsi bu...
    saygılar iyi oyunlar
  • konuyla alakası yok ama ben ardreamda +8 raptorlu bi adam gördüm o lvl de +8 i nasıl takıyo
  • adamın elindeki kesin +8 raptor sa eger üstündekiler fp dir veya ch,t,n görünmesi için royal lardan giyinmiştir h,ç bir warrior chtin set ve raptor +8 kullanama 61 olmadan
    bilmem yardımcı olabildm mi???
    quote:

Orjinalden alıntı: II.Xesow

konuyla alakası yok ama ben ardreamda +8 raptorlu bi adam gördüm o lvl de +8 i nasıl takıyo
  • Rebirth +7 olma ihtimali var
    Bu arada tek healerla bende sq keserim kestimde sq öle çok zor bi boss değil 1920 olduktan sonra kesersin massive falan gerekmez...
    Coşmadan kastımız cz de karşı ırkın iflahını gevretmek oyunu istediğin kadar iyi bil warriorda item çok önemli belki bi int priest için aynı şeu geçerli değil oyunu bilse yeter ama warrior öyle değil roc lar we ler wp ler raptorlar sheller vs vs çok zor iş warrior yapmak dışardan takviyesiz çok zor
  • bende wariorum ama bence +7shell set en az +7 raptor yada +8 glave uniq takılarwariror böle olması lazım tabi lwl de cok önemli warior için ama bir asas +7 fp set +6 dexler +6md lerlede oynyabilir ama warira bakmak cokkkkkkkkkkkk masraflı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.