Şimdi Ara

Warrior için en uygun PvP talenti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar alt char olarak Warrior kasıyorum ama Furry mi olmalıyım yoksa Arms mı yoksa Arms , Furry karısıkmı gitmeliyim karar veremiyorum : / Sizce PvP için en uygun talent nedir ? Furrydeki Titan Grip beni baya bir etkiledi açıkcası : /

Armsdada güzel şeyler varmış sanırım

http://www.dailymotion.com/video/x812kr_warrior-pvp-lvl-80_videogames

bu videodaki adam güzel gibi ama armoryde bulamadım
    yada siz talent build çıkarabilirmisiniz bir tane pvp odaklı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stofin -- 2 Eylül 2009; 19:56:38 >

• etkilendiğim bir video, burada talentı göstermiş arms ve biraz prot karıştırmış ama bu talent ve taktik melee rakiplere karşı belli ki. sonlara doğru güm güm yapıştırması çok etkileyici ingilizcen varsa biraz, işine yarayacaktır.
    http://www.youtube.com/watch?v=CoEQrIfRLeE
  • ortalama bir gearla arms pvp si güzeldir iyi damage çıkarırsın +%75 gibi bir healing reduce yapma şansın var arms öneririm.Hatta titan grip açılana kadar levelingde bile arms git derim

• quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

ortalama bir gearla arms pvp si güzeldir iyi damage çıkarırsın +%75 gibi bir healing reduce yapma şansın var arms öneririm.Hatta titan grip açılana kadar levelingde bile arms git derim

Titan's Grip Fury Talent ağacındadır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reglaor

quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

ortalama bir gearla arms pvp si güzeldir iyi damage çıkarırsın +%75 gibi bir healing reduce yapma şansın var arms öneririm.Hatta titan grip açılana kadar levelingde bile arms git derim

Titan's Grip Fury Talent ağacındadır .

ben protection da sanıyodum sağol bilgilendirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Fang -- 3 Eylül 2009; 4:47:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.