bir eline ds tka diğer eline lugi kafanada dd 25 seni kessin sorumluluk benim:DD eli yorulcak belli zaman sonra ve çat çat inicek
karşındakinde hile hurda yoksa elinde çabuksa bi tavsiyem olabilir .
üzerinde 2-3 ayrı silah taşı . bunları karşındakine en fazla hasar veren hangisi ise onu kullan .. karşındaki sana odaklanıp antilerini ayarlayabiliyorsa şaşırmadan kaçırmadan sende rastgele silah değiştir .yok eğer buna hazırlıklı değilse zaten en yüksek hasar verenle devam.
ve asasın bu 200 - 400 - 800 ( yanlışsa düzeltin) defansının vakti kısa bu mana dengesini ayarlamak için biraz vakit kazandırır ve bu defansları basamadıkları zaman dolmasını bekledikleri zaman yıkmak için en uygun vakittir bana göre.
ve bir warriorun kaçırmaması gereken bir skil de 75 blooding (öle bişey) , bu skili kaçırmadan kullanbmak gerekiyor. 100 100 yiyor 1000 dmg verene kadar ..
ve 62 + 75 + 80 kilitleme skilleri de çalışıyorsa bunlar da avantajdır warrior için ...
karşındaki çok ta inatçı ve can sıkan biriyse acid potla arkadaşa bi banyo yaptırman seni baya bü üstün konuma getirir .
aban 80 skiliyle
quote:
Orijinalden alıntı: theendbaba
bir eline ds tka diğer eline lugi kafanada dd 25 seni kessin sorumluluk benim:DD eli yorulcak belli zaman sonra ve çat çat inicek
arkadamdan 3 asas kovalıyor hp az dd25 + 8lugi + 6ds taktım geri döndüm 3 de araziii adam kaçar bu taktik değil
öbür türlüde adamlar kaçıp canını minorle doldurup geri geliyo:D
Tam kesecekken kacıor ya bide o gıcık oluyor asasa dön bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme