Şimdi Ara

Warrior ile asas kesme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaslar ben sexyko'da oynuyan bir 80 lvl bir warriorum. Fakat ne yapsam etsem bu asaslar kesilmiyor. Adamlar bir görünmezlik skili atiyorlar bana ondan sonra işimiz bitti zaten. Ne yapmam lazım w-r-skill denedim biraz işi yarıyor ama genede kesilmiyor bu asaslar nasıl kesilecek lütfen yardımcı olurmusunuz?

• o sw de minor cooldown olmadığı için asasları kesmek warriorlar için çok zor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

o sw de minor cooldown olmadığı için asasları kesmek warriorlar için çok zor....
    Tek o sw deyilki coğu sw'de kesilmiyor bu asaslar. Asaslar için kullandığınız bir combo yöntemi varsa söylermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuushi

Tek o sw deyilki coğu sw'de kesilmiyor bu asaslar. Asaslar için kullandığınız bir combo yöntemi varsa söylermisiniz?

Alıntıları Göster
    Eşit İtem Olduğunda Bir Asassın Warriora Kesilmesi Olasılığı Playerlıkla Orantılıdır Ama Düşüktür Bu Oran.

Nasıl Warrior Arkasına Db Priestini Aldığında Yada Party İle Bir Hayvana Dönüşüyor Ve Kesilmiyorsa Asass da Vs De Böyle Attığı Skill Blinding Kör Eder, Mouse İle Adamın Bulunduğu Yere Tıkladığında Adamı körken dahi görebilir ve skill vurabilirsin. İşin Zor Kolay Gelsin

• quote:

master 62 ve 80 skilini vur ikiside tutarsa belki bi ihtimal kesersim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

quote:

master 62 ve 80 skilini vur ikiside tutarsa belki bi ihtimal kesersim :)

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar daha bunu başaran olmadı dostum.

• Etrafında dönerek kesmeyi denesen?Sonuçta warrior itemlerini mesafeleri uzundun dibine girmedende vurabilirsin.Ama işe yararmı bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elliniki

Etrafında dönerek kesmeyi denesen?Sonuçta warrior itemlerini mesafeleri uzundun dibine girmedende vurabilirsin.Ama işe yararmı bilemem.
    r+s+w bu comboyu dene elin alıştığında takır takır indiriceksin asasları
  • quote:

Orijinalden alıntı: theendbaba

r+s+w bu comboyu dene elin alıştığında takır takır indiriceksin asasları

Alıntıları Göster
    slide(yanlıs yazmadım umarım) at.tabi herkez izlemiyorsa vs yi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

slide(yanlıs yazmadım umarım) at.tabi herkez izlemiyorsa vs yi :D

Alıntıları Göster
    o sw de actooö ve bnenzeri programlar calısıyor
    adam seri bi minor codu yaptımı biraz zor eksersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

Alıntıları Göster
    ben basede ayak kırma skill+skill+skill master2 skill skill skill PATATES
    ama eşit sw lerde çok zor resisstler yüksek
    ayrıca sende minör olmadığı için kaçar hp yükseltir gelir keser sende 720 720
    ben pvp lerde şöyle yapıyorum ws de hp mi 6-8k (hp10k) bırakıyorum ws de beni kesmek için
    atak yapıcak ve minörü unutacak tabi o arada seri atak yapmıyorum benim hp iyice azalınca pat pat pat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorawip -- 13 Temmuz 2011; 18:38:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

Alıntıları Göster
    Asas şahibeli karakter iyi oynar pedal, hf , ACtool vs. derler.
    Bazısıda bunları kullanır kestim diye gelip üstüne basar.
    o yüzden tanımadığın adamla vs atmayacaksın

Benim bildiğim warrior vs asasta asas'ın 75 (beast hiding) , 72 (Blinding) , m20 (armor cancel..) gibi skiller atması eziqliktir.
    asas vs asasta atılcak skillerdir bunlar.
    Şimdi diyiceksinz ne alaka adam skill varki atar diyiceksiniz o zaman battle priestlerde 10 k heal atar kendine vs de herkesi keser hatta malice vs.. atar. magelerde blink atar oraya buraya lr 62 atarlar kör ederler kısacası ego tatmin yarışına döner vs likten çıkar olay devamındada ana bacı küfür etmeler adres istemeler bilindik arenadaki it dalaşı tablosu oluşur.

• quote:

Merhabalar..
    Arkadaslar ben sexyko'da oynuyan bir 80 lvl bir warriorum. Fakat ne yapsam etsem bu asaslar kesilmiyor. Adamlar bir görünmezlik skili atiyorlar bana ondan sonra işimiz bitti zaten. Ne yapmam lazım w-r-skill denedim biraz işi yarıyor ama genede kesilmiyor bu asaslar nasıl kesilecek lütfen yardımcı olurmusunuz?

adam sana gorunmez attiktan sonra mouse ile adamin bulundugu bolgeye tiklayabilirsen adam tekrar z ye alinip atak yapilabiliyor. aklinizda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Merhabalar..

adam sana gorunmez attiktan sonra mouse ile adamin bulundugu bolgeye tiklayabilirsen adam tekrar z ye alinip atak yapilabiliyor. aklinizda olsun
    Pedaldan daha hızlı minör yapılabiliyor CTRL ile o yüzden boş iş.
  • Asasa karsi anti asas kullanacaksin :D Light mage olunca uskoda catir cutur gidiyordu asaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

Etrafında dönerek kesmeyi denesen?Sonuçta warrior itemlerini mesafeleri uzundun dibine girmedende vurabilirsin.Ama işe yararmı bilemem.

İşe yarar.
    En sinir olduğum şey bu şekilde saldırmak zorunda kaldığımda beni oyunu bilmemekle veyahut combo bilmemekle suçlamaları.
    Warrior'un 83 levelde açılan Master skilli silah mesafesini 1 metre uzatıyor. Yani warrior bu uzaktan vurma avantajını kullanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C1F2AA0

quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

İşe yarar.
    En sinir olduğum şey bu şekilde saldırmak zorunda kaldığımda beni oyunu bilmemekle veyahut combo bilmemekle suçlamaları.
    Warrior'un 83 levelde açılan Master skilli silah mesafesini 1 metre uzatıyor. Yani warrior bu uzaktan vurma avantajını kullanmalı.

Alıntıları Göster
    hiç oynamadım ama scorpion side kullanarak hp'ni dengeleyebilirsin

ama silahın atak düşük olduğu için kesme ihtimalin dahada azalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Urek Mazino

hiç oynamadım ama scorpion side kullanarak hp'ni dengeleyebilirsin

ama silahın atak düşük olduğu için kesme ihtimalin dahada azalıyor

Alıntıları Göster
    KO da vs olayı tamamen saçmalık.Bazı joblar vs kurallarına göre bariz avantajlı.Neymiş efendim duracan yerinde öyle kombo yapacan.BP malice atmayacak heal yapmayacak pot basacak Joblardan pek çoğu hayati skillerini kullanamıyor saçma sapan vs kurallarına göre.Her şey kuralına göre olsa bile ben nerden bileyim karşımdakinin 150 ac basmadığını yada arada 720 yerine 1440 yada %20 abyss basmadığını, pedal kullanmadığını? VS işi yaş iş bence.Ancak warrior vs warrior gibi joblar birbirleri ile yaparsa olabilir yoksa yok sen şu skilli kullanma yok yerinde dur yok heal yapma saçmalıktan başka bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: collossus

KO da vs olayı tamamen saçmalık.Bazı joblar vs kurallarına göre bariz avantajlı.Neymiş efendim duracan yerinde öyle kombo yapacan.BP malice atmayacak heal yapmayacak pot basacak Joblardan pek çoğu hayati skillerini kullanamıyor saçma sapan vs kurallarına göre.Her şey kuralına göre olsa bile ben nerden bileyim karşımdakinin 150 ac basmadığını yada arada 720 yerine 1440 yada %20 abyss basmadığını, pedal kullanmadığını? VS işi yaş iş bence.Ancak warrior vs warrior gibi joblar birbirleri ile yaparsa olabilir yoksa yok sen şu skilli kullanma yok yerinde dur yok heal yapma saçmalıktan başka bişey değil.

Alıntıları Göster
    Asasın crit i ve m20 sini geçtim minor diye bi skili var ki vs atmamak için tek gerekçe olabilir. kızardımı bi tur atıp geri geliyo kaldığı yerden devam. Warior garibim anca bekliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12

Asasın crit i ve m20 sini geçtim minor diye bi skili var ki vs atmamak için tek gerekçe olabilir. kızardımı bi tur atıp geri geliyo kaldığı yerden devam. Warior garibim anca bekliyo.

Alıntıları Göster
    Konuya ben de müdahil olayım bakalım,
    Şimdi öncelikle bu tabii benim fikrim oyun LEGAL olarak neleri gerektiriyorsa kullanmada bir sakınca yok,battle pri isterse ne atarsa atsın malice mi massive mi parazit mi bırak ne atarsa atsın o charactere o özellikller verilmişse atar .Aynı olay mage yada assas veya warrior için de geçerli,benim tek karşı olduğum birtakım joblarda halen bazı skiller karanlıkta kalmış,kısacası kullanılmıyor bu da haliyle vs nin tadını kaçırıyor sanırım warriorlarda birtakım skiller bugda idi yanlış hatırlamıyorsam.Dediğim gibi KO nun tüm LEGAL özelliklerinden faydalanacaksın,vs yapacaksın kendine güvenen herkes dilediği ile vs atabilir sakınca yok ibex de bas adam basalım diye sunmuş bu legal varsın adam kaçsın dolanıp gelip öyle kesmeye çalışsın işin zevki de burda adama atarsın bacak kırmayı yada scream i donar kalır kesersin ama dediğim gibi legal olarak yoksa pedalla yada programla kesmek bence hem adil değil hem de delikalılığa asla sığmaz.Biz zamanında bu toollar çıkmadan evvel yanımıza adam oturtur serii elle minör bastırırdık o zaman bile utanırdık yaptığımızdan la adamı kestik ama ayıp oldu derdik.Kesilince de item almaya çalışırdık şimdi kale herdaim k0sperlerde bu ayrı bir hikaye ama dediğim gibi vs herkes yapmalı ama adilce biz zaman zaman cz de vs atarken arkadaşlarımızı oturur çember oluşturur vs atanları izlerdik.Oysa şimdi vs atan adama diğer adamlar da dalıyor yada son vuruş yapıyor olacak iş değil.Adalat kalmadı. herşey tadında güzel,şimdi ise ne var ne yok çıkar amaçlı olmuş adam son vuruşla 50-60 np le adam oldum sanıyor ve adamı kestim diyor yada izliyor izliyor izliyormuş gibi yapıp son vuruşu basıyor olacak iş değil..legal olsa bir derece yok bir de açıyor 33 ü öyle kesiyor son vuruşu VS atan arkadaşlar eskiden yenilince hırs yapar item yapmaya çalışıyordu oysa şimdi adam hırs değil npt yapıyor...

sevgilerimle ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.