Şimdi Ara

Warrior mu?xbow/dagger mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangisi iyi arkadaşlar?pvpde hangisi daha iyi yapar? hangisi son noktayı koyar?

• Warior/rogue
  • warrior-cleric. tam bir pvp charı.
  • eu kasıcaksan Warrior/Cleric kas. Yoksa emeğine, parana yazık.
  • @-Fronto-
    düşündümde hiç fena olmaz gerçekten..deneyen varsa bize anlatsın tecrübelerini warrior-rogue hakkında..

@MirabLe
    +1965 eu'larda pvp'de ençok zevk veren char diye düşünüyorum..ama tabiki wizarddaki görselliği beklemeyin..unique işi de bir hayli zor warriorda..bu yüzden oynayanı biraz sıkabilir.
  • tabikide warrior/rogue youtube dan warrior/rogue taktiği uygulayan adamların pvp de nasıl king oldugunu görürsün. taktiğini bilmen lazım
  • Bende dw önünde gördüğüm kadarıylayım Gerçekten oynamış tecrübeli biri sana daha çok yardımcı olur
  • unique işinde zormu ? gözümün önünde warrior , shaitan'a ,35k crit çaktı, shaitan'a saldırmayı bıraktım
  • Oynamasını Bildikten Sonra Her Char PvP Charı Olabilir

Bazı Arkadaslar Youtube de Warrior / Roque Demisler Benim Roque Charım Var Bak Ben Bunun Yanına Warrior Acarsam Partyde Her Zaman PvP de Cleric Bulundurmam Lazım Yoksa Tek Yerim

Onun Yerine Warrior ( 2h) + Cleric Veya Roque ( Xbow + Dagger ) + Cleric Olmak Daha İyidir
  • Kıyaslama saçma olmuş biri warrior oyundaki en iyi 2 pvp charından biri diğeri rogue pvpde en kötülerden ama uniqte başarılı buildlerden.

Warrior/cleric yap.
  • Bu senin oyun tarzına göre cevaplanacak bir soru pvp istiyorsan warrior/cleric ikilisi kuru fasülyenin yanına pilav gibi olur tadından yenmez hayır ben unique keseceğim diyorsan sana kesinlikle xbow/bard öneririm şahsım tarafından denenmiştir ben sade bir oyun oynayacağım diyorsanda xbow/cleric olmadı warrior/xbow açarsın
  • yok ondan değil ya. dün dw önünde 3-5 pvp izledim warriorlar hep eziliyo, bende acıkcası kastığım chardan soğudum :d. ama okuduktan sonra yeniden zevkle kasabilirim ^^.bu arada uniq için nuker charım var benim.pvpde king olmak için warrior kasıyorm :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: tevez

yok ondan değil ya. dün dw önünde 3-5 pvp izledim warriorlar hep eziliyo, bende acıkcası kastığım chardan soğudum :d. ama okuduktan sonra yeniden zevkle kasabilirim ^^.bu arada uniq için nuker charım var benim.pvpde king olmak için warrior kasıyorm :D

Pvpde king olmak istiyorsan ch blader açmanı öneririm.
  • Warrior/Cleric tabikii bu oyunun en iyi charıdır... Light armor giyip clericdeki pasifleride açdın mı eline rodu taktııgın an ölümsüzsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

Warrior/Cleric tabikii bu oyunun en iyi charıdır... Light armor giyip clericdeki pasifleride açdın mı eline rodu taktııgın an ölümsüzsün

Cleric rodu eline aldığın zaman nasıl adam kesiceksin?
  • Rogue/Cleric Ezik Mi Pvpde? Sacma Sapan Konusmayın Isteyen Gelsin Aegeye ooo__pro_wea Nickim Pm Atsın Esit Sartlarda (+5 Set / +5 2h-1h-dual axe) Her Türlü Her Charla Pvp Yaparım, Rogue/Cleric Oynamayı Bilmezsen Ezilir Oynamayı Bildiğinde Daggerdayken Dmg Yemeden Yatırırsın Adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi~ -- 25 Ocak 2009; 14:26:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoBLeSaTaN

Rogue/Cleric Ezik Mi Pvpde? Sacma Sapan Konusmayın Isteyen Gelsin Aegeye ooo__pro_wea Nickim Pm Atsın Esit Sartlarda (+5 Set / +5 2h-1h-dual axe) Her Türlü Her Charla Pvp Yaparım, Rogue/Cleric Oynamayı Bilmezsen Ezilir Oynamayı Bildiğinde Daggerdayken Dmg Yemeden Yatırırsın Adamı

degger xbow cirit charıdır eline 1h kalkan taktınmı o adama ciritte atamazsın kendine extreme de bastınmı ölümünü hazırla basmadıysan warrior hantal diyerekçeden sprinte yakalanmazsan kaç. 1h 84 lvl charımla karşıma geçen 90 lvl xbow thief charını ne olduğunu anlamadan kesmem örnektir.
  • HİÇ Biri
    PVP kinG BLADE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

Warrior/Cleric tabikii bu oyunun en iyi charıdır... Light armor giyip clericdeki pasifleride açdın mı eline rodu taktııgın an ölümsüzsün

Cleric rodu eline aldığın zaman nasıl adam kesiceksin?

hp azaldıgı zaman cleric rodu ve kalkanı takarsın anladın mı ? sonra orbiti basarsın eline alır 2h ni dalarsın adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

quote:

Orjinalden alıntı: NoBLeSaTaN

Rogue/Cleric Ezik Mi Pvpde? Sacma Sapan Konusmayın Isteyen Gelsin Aegeye ooo__pro_wea Nickim Pm Atsın Esit Sartlarda (+5 Set / +5 2h-1h-dual axe) Her Türlü Her Charla Pvp Yaparım, Rogue/Cleric Oynamayı Bilmezsen Ezilir Oynamayı Bildiğinde Daggerdayken Dmg Yemeden Yatırırsın Adamı

degger xbow cirit charıdır eline 1h kalkan taktınmı o adama ciritte atamazsın kendine extreme de bastınmı ölümünü hazırla basmadıysan warrior hantal diyerekçeden sprinte yakalanmazsan kaç. 1h 84 lvl charımla karşıma geçen 90 lvl xbow thief charını ne olduğunu anlamadan kesmem örnektir.

Bos Oldugun Zaman Aegeye Gel Gösteriyim 1h-2h Kesmenin Ne Kadar Kolay Olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi~ -- 25 Ocak 2009; 21:53:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.