Şimdi Ara

Warrior Rogue Mage Priest Sizce hangi char en ii ve kullanışlı yorumlarınız pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler suan char satın alacam da hangi char daha ii ona göre alıcam biraz bana bu konuda yardımcı olurmusnuz biraz takıntılarım var en kullanışlı char hangisi?

• Hangisini istiyosan ondan al.Kendin karar verip kendini yönetemiyosan niye yaşıyosun ki?
  • kararsızım kardeş nabayım ben yardım istedim sadece hem charı kardeşime alacam
  • Charı kullanıcak olan sensin.Biz seçsek ne olucak?

Bi laf vardır ;

"Minareyi çalan kılıfını hazırlar".

Kılıfını hazırlamadan minareyi çaldın

Burdan kim ne anlar bilemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyTo -- 29 Haziran 2006; 5:21:01 >
  • ya tmm yardım etmiyceksen msj yazma biz buraya yardım istedik sen minareden bahsedion
  • O yazdığımla bi konuya değindim.Kapasiten almıyosa direk açıkliyim.

Bahanesini bulmadan gereksiz topic actın.

Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur?
  • ya ne sacmalıosun sen ya ne bahanesi bi charlar hakkında yorumları merak ettim işi amma uzattın ha
    ben manes i bekliom kardeşimin 61 lvl charıyla ban yedim onada char almak zorunda kaldım vede milletin charlar hakkindaki yorumlarını merak ettim sabah sabah stres yaratma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hâlâ aynı şeyi diyosun...

Milletin düşüncesi seni nie etkilesin?Ne istiyosan ondan al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akif_bjk_19

ya tmm yardım etmiyceksen msj yazma biz buraya yardım istedik sen minareden bahsedion

Tamam Kardeş Kimse yardım etmiyorsa ben edeyim
    Kardeşin savasmayı seviyorsa warior u tavsiye ederim ama savasta hep kazanmayı istiyorsa Rogue yi tavsiye ederim
  • charlar hakkında pek fazla bilgim yok kardeş tmm mı onun için sordum bu topiği nasıl silebilirz
  • saolasın kardeş eyw rogue ler mi daha güçlü yoksa warrior mu?
  • BEN MANNESE GECINCE PRIEST ACACAM.ANASINI SATAYIMM HEP KIYAFETLER TAKILAR SILAHLAR EN UCUZ HEMDE CZ DE DE BUFER OLL BAS BELASI OL MILLETE.KESIN PRIEST ACACAM KESINN
  • snn oynucağın kascağın chara biz neden karar verelim kendi kararını veremiosan hayatın ne anlamı kaldı sonuçta özelliklerini biliosun charların buna göre hangisini istersen seç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.