Şimdi Ara

warrior silah seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ardream charı kasıyorum ve elimde +1 rebirth raptor- +1 rebirth toto spear ve +2 rebirth deep scar(100ap) ek olarak 190m :P bi kaç gündür warrior la ilgili topicleri takip etmişsinizdir özellik silah konusunda biraz sıkıntım var benim ve akıl danışmak istedim toto - deep ikilisini bozmak istemiyorum raptor da pk da yavaş kalıyo bazende komik damagelar veriyor sizce raptor dan vazgeçip axe mi almalıyım axe ten kasıtta taş çatlasın blade axe olur :S yoksa hiç bozmadan böyle devammı edeyim yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler iyi geceler iyi oyunlar

• +7 exp blade axe olabilir
  • Bence böyle devam etmelisin Blade axe de ardream da bişey yapabileceğini zannetmiyorum ama

İstersen dene
  • +7 Exp Blade Axe Yada +8 Blade Axe Oneririm Biraz RR ve SR Kombo Yapabiliyosam Mukemmel Seri Damageler ve Nerdeyde 0 Sekme Ile R Damagelar Vurabiliyosun.

Tecrube Ile Sabit.
  • raptor u elden çıkarayımmı yani
  • Bence de +7 exp blade axe alırsan daha ii olur
  • raptoru deep axe satıp üzerinde 190 m yi kayup hanguk sword alabilirmisin acaba ben hanguk swordu severım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRa_

raptor u elden çıkarayımmı yani

Bekleme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImBoyZ

quote:

Orjinalden alıntı: KaRa_

raptor u elden çıkarayımmı yani

Bekleme..

+1
  • ozaman son durumum şöyle olacak yüksek yardımlarınızla raptor elden çıkarılacak ve +7 exp blade axe alınacak
  • combodan anlıyor musun?pot ayarlaman nasıl bunlar onemli..pot ayarlıyamıyorsan hızlı bir silah alıp vurunca da bir i$e yaramaz..bunları yapabiliyorsan +7 exp blade axe ya da daha ii bir axe alıp ii i$ler yapabilirsin eger bunları yapamam dersen bu elindekileri birle$tirip +2 +3 rebirth raptor al ardreamde warriorlar cok feci itemları olmadıgı surece ks dı$ında adam kesmeleri zor oluyor bu yuzden +2 +3 rebirth raptorla son vuru$la kesersin..hepsi sana baglı
  • bna göre toto & deep 2 li sine dwm et
  • YERINDE OLSAM EX.BLADE AXE +8 ALIRIM İİİ SİLAH 176 AP SANIRIM RAPTOR 7 1000 BASAR.ELİNDEKI İTEMLERİ SAT AL Bİ.EX BLADE AXE İ OLUR YANİ.AMA NO REB. ALIRSAN HEM PİYASA FİATLARI PATLAYINCA KARINA SATARSIN.
  • bu itemlarla +8 exp blade axei bırak +8 blade axe alınmaz gibi geliyor bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmas112

YERINDE OLSAM EX.BLADE AXE +8 ALIRIM İİİ SİLAH 176 AP SANIRIM RAPTOR 7 1000 BASAR.ELİNDEKI İTEMLERİ SAT AL Bİ.EX BLADE AXE İ OLUR YANİ.AMA NO REB. ALIRSAN HEM PİYASA FİATLARI PATLAYINCA KARINA SATARSIN.

Bu itemi alabilecek olsa hiç sormazdı heralde +7 raptoru satayım mı diye... Ama +8 Exp Blade Axe da deli item hee :D
  • En İyisi +7 Exp Toto +7 Exp İmpack Al Olmadı +7Exp Blade Axe(165ap) Al En Makulu Raptor İş Yapmaz
  • Sen nasıl kullanabiliyorsan öyle al
    Pot Manayı Ayarlayıp iyi combo yapıyosan Alabilceğin en yüksek + lı blade axe al
    Pot mana yapamıosan raptor +2 +3(rebirt) yeter sana
  • raptoru sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Sen nasıl kullanabiliyorsan öyle al
    Pot Manayı Ayarlayıp iyi combo yapıyosan Alabilceğin en yüksek + lı blade axe al
    Pot mana yapamıosan raptor +2 +3(rebirt) yeter sana

• bence hepsini sat gitsin ardream warrior olmaz. olsa da ezik olur hiç bişey yapamaz. bende ii +8 var. Şamar oğlanı oldum ardreamde.
    kimse de burda o senin beceiksizliğin vs vs demesin. ardreamin %80'i rogue-assasin 1vs1 de adamı yiyeceğim belli olunca lightning fleetle kaçıyor.
    Leg cut atıyorum o sırada canı doldurup town atıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.