Şimdi Ara

Warrior sürekli yatıyor :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Ravinede Fazla canavar oldugu için yatıyordur baya fazla çıkıyor orda

Evet çok doğru bütün 41 42 canavarları burada yoğunlaşmış.Malum az vursalar bile pot sorunu
  • Herkez Warrior kasamaz Kassada oynayamaz.. Warrior teknik bir hadisedir.. Deneyim ister bilgi ister.. Cold Glavier kas
  • warrioru bot olarak kendi lvlinden (4x-5x lvl lerde) 3-4 lvl aşağıda kasacaksın bu warriorluğun kanunu..ol bi 90 git rocklarda kas
  • canavar fazlalıgından oLabılır.. orda
  • @kskLeeTurk
    dost bana cevap vereceğine önce beni tanımaya bak, ben 90lvl FF glavier sattım, bana onu oyna bunu oyna diye akıl verme.ben buraya bana char önerin diye konu acmadım.warrior ile soru sormaya geldim, sen git kendi işine bak
  • Hacım takılıyoruz şurda Allah aşkına yapma.. Konuyu görünce garip geldi.. Bende warrior kasıyorum Titanda 3-4 lvl aşağısına değil daha yüksek lvl lerde kasıyorum daha hiç yattığını görmedim.. 90 lvl glavier bende kastım rahat ol sen
  • ne güzel iste, birbirimizi anlıyoruz demekki. bota nerelerde bırakıyosun söylersen eğer bende ona göre yapiim..sinir krizleri geciriyorm arada warri yattı için:D sert cktıım için k.bkma snde

bide 2h/cleric dimi senn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 1 Şubat 2009; 21:39:15 >
  • 40 olduktan sonra sp kasıp cleric i 40 la recoverry division aç dual weapon özelliği var zaten sbotun kaptır oraya recoverry yi sonra warrioru istersen 10 lvl yukarıya bırak kolay gelsin..
  • biliorum actım onu zaten.ama mana yetersiz olduğu için bazen basmıyo onu :D
  • bir char bukadar mı dayanıklı olur ya :D 52 lwldeyim mujigi gpyi tek başıma kesebiliyorum artık
  • adı ustunde warıor tank gıbıı adam wurusu ztn ucmus bıde yvs olmasa awrıorlar dehset olut benım eskı char 72 lwl warıordu clericle bıde hızlı kosmadan bardı acmıstımm 76 lwlstaffı tekte almısıtm ama tabı elımde sos +5 wardı
  • sen warrıorla yatıyorsan wızardlar ne yapsın!''?? belli bıe lvl e kadar mümkün mertebe kendınden 4-5 lvl dusuk moblara ve agresıf olmayanlara gıtmen gerekir.sana yesıl görunen moblarda kas..taa ki canın 15k yı gecene kadar:) ondan sonra istesende yatmazsın zaten:)

ya da bota koyarken daha saglam olsun dıyorsan 1 handed olarak bota koy tabı skıllerını actıysan..gece boyunca 1 handed ıle kassın ..yanı her char yatıyor assagı yukarı daha baslardasın..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.