Şimdi Ara

Warrior sürekli yatıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 43lv. warriorum(cleric) var, deadravine bota bırakıyorum sabah bi kalkıyorum char 8-10kere yatmış hiç kasamamış nerdeyse..bunun cözümü yok mudur? nasıl kasacağım ben bu charı..

ayrıca bota koyarken skill dizilimi nasıl olmalıdır söylerseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 31 Ocak 2009; 17:45:55 >

• taxi ile yada vitalı açıcaksın normalde 2h kolay koay yatmaz diğer yapılandırmalara nazaran herhalde yuksel lvlı moblarda charını bırakıyorsun bota onda yada 1h olarak kastır charını hiç yatmaz charın ama eğer paran varsa en iyisi taxi
  • bnde 72lwl nuker var zaten taxi kolay iş ama nukeride 90lamam gerekiyor, vitalı acıp 40lwl skili ile vurmak mantıklı..

ayrıca char 43lwl 41/42lwl moblara bırakıyorum yatıyor ya:( sinir krizleri gecirecem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 31 Ocak 2009; 17:51:11 >
  • Ravinede Fazla canavar oldugu için yatıyordur baya fazla çıkıyor orda
  • ne alaka nukelerle? nukerlerın hepsi 1 lvl olsa bide 73 lvl nuker teke alır gene sonarları yada penonları eğer charın varsa hiç botunu boşa harcama bırak nukerı bota trace at kasın butun gun nuker + ila charın yuksek lvl olcak die birşey yok taxida kasan char 90 lvl olmasada olur mobları kesebilcek guce gelsın yeter 73 lvl normal o yuzden
  • nerde bırakayım peki? maongları denedim ordada 1 saat kastı sonra yine yattı yaw:S

hayır nukenin lwl atlaması lazım oyüzden taxi yapmıyorum onunla..bende sbot var bi ay sınırsız kredi derdi falan yok yani.warrioru nereye bırakıyım ben bota?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 31 Ocak 2009; 17:55:43 >
  • Samarkanda git sansoung(bölemi yazılıyo bilmiyom) oralara git hem cok vurmuyolar hemde seri kasarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozaman kasacan başka şansın yok yada taxi yaptorcan başka charlara guilde yokmu hiç kimse taxi yapcak seni ?
  • 43 lvllar cok sıkıntılı lvldır bw lerde kasamassın adam gibi bence gold cek git paso taxi yapdır 50 lvl olunca bırak taxiyi sonra mujigi lerden devam et
  • Dead Ravine'de hatırlardığım kadarıyla moblar magic atack yapıyor ve poison veriyorlar.
    Mag defansı çok kötüdür bu yüzden zırt pırt yatar.Tavsiyem golemler veya maonglar doğrultusunda kasmandır
  • hmm bakalım gold cekebilirim.2-3 günde 52 olur zaten taxi ile, sonra mujigilere giderim.teşekkürler arkadaşlar bakalım bu hafta sonunu sosunglarda atlatıyım sonra gold cekerim..
  • dead ravinede bota kırakma bunwanglar olabilir.
  • şimdi zorluk çekiyor olabilrsin ama 90da bu warrior yatmıyor napıyım dersin
  • Arkadaşım yan buildin cleric mi? Bard ise noisela nasıl yatıyor anlamış değilim..
  • Eu lari botla kasmak zordur biraz dusuk lvl de kasmani tavsiye ederim..
  • onlar mag atack yapıyor 35-36lara kur yatmaz
  • karar verdim gold alıp taxiyle 52'e kadar kastıracağım..zaten 90da yatmadığını duymak bana heyecan veriyor, o yüzden bu cileyi cekiyorum zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 1 Şubat 2009; 0:55:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

onlar mag atack yapıyor 35-36lara kur yatmaz

43 lv adam olmadı movoi lere kursuN^^
  • Hata sende,warrior buildinde değil...
    Sen str bir charı muhtemelende heavy armor giyiyorsun,gidip ravineye bırakırsan...Mag attack yapan mobların arasında ölmesi normal...
    Sunsung ve Bunwanglar daha iyi olabilir...
  • Bard olsaydı noise açıp maonglarda paşalar gibi kasardın.Gerçi şimdide rahatça kasabilirsin paşalar gibi.(Rec division) Aaralarında en iyileri maonglar çünkü giantları yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.