Şimdi Ara

Warrior vs RetPaladin (Duel Taktikleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet. Bunu da upload ettim. Umarım beğenirsiniz.

İyi seyirler...

Videoyla ilgili kendi görüşlerim; Ret paladinleri ya da genel olarak videolarındaki classları bilmeyenler için bu classların ne yapabiliceklerini açıklıyor olması güzel, sonuçta bunu izleyen herkes çok iyi derecede bilmiyor. Yalnız videonun başındaki reklam kısmının biraz abartılı buluyorum. Ama yine de eğlenceli bir video olduğunu söyleyebilirim. Özellikle 06:00'daki müziği beğendim :D

• Paladin'e ezilmiş yalnız çaktırmıyor.Wog'a nerf gelmeden önce daha çok kastırıyordu paladin.
    Güzel olmuş.Eğer bu işte yeniysen(altyazı) piyasada ki çoğu insandan daha iyi yapıyorsun söyliyim.Devam et.
    Bu arada Swifty'nin küçük parmağı yok 4 demeye çalışırken 3.5 diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 14 Mayıs 2011; 21:17:51 >
  • Bir önceki videom ile bu 2. oluyor altyazı konusunda. Girdik bir işe ya, hadi bakalım. Teşekkür ederim =)

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K
    Paladin'e ezilmiş yalnız çaktırmıyor.Wog'a nerf gelmeden önce daha çok kastırıyordu paladin.

Zaten videonun başında ne kadar aciz hissettiğini anlıyorsun, adam öyle içten söylüyor ki acıyorsun valla :D

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K
    Bu arada Swifty'nin küçük parmağı yok 4 demeye çalışırken 3.5 diyor

Hehe, zaten mesela bazen kaldırıyor sol elini 5 diyecek, bakıyor şöyle bir eline, sonra sağ elini kaldırıyor gösteriyor 5 i :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 14 Mayıs 2011; 14:44:12 >

• + rep Frozz eline sağlık yine güzel iş çıkarmışsın
  • Teşekkürler Elemriel :) Bir yanda sizlerden gelen cesaretlendirici sözler varken, avustralyalı bir adam da gelmiş "why bother?", yani "neden uğraşıyorsun?" demiş. Gel de "Ya sabır" deme :D

Edit: Adama verdiğim cevaptan sonra kendisi fikrini değiştirip "madem durum öyle, iyi birşey yapıyorsun" manasında bir cevap vermiş. Adam kötü niyetli değilmiş yani, hakkını yememek amacıyla bunu ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 14 Mayıs 2011; 16:07:39 >
  • güzel olmuş eline sağlık

paintball olayına çok güldüm.yatarken giydiğime benzeyen eşofmanlarla ordan oraya atlıyor ayrıca hala anlamıyorum paladinlerin neden ağladığınıhayvan gibi vuruyorlar her zaman ki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

güzel olmuş eline sağlık

paintball olayına çok güldüm.yatarken giydiğime benzeyen eşofmanlarla ordan oraya atlıyor ayrıca hala anlamıyorum paladinlerin neden ağladığınıhayvan gibi vuruyorlar her zaman ki gibi

kamerayı silahın ucuna bağlaması ilginç olmuş doğrusu.Bir de orda recklessness açın diyor.ben recklessness açarsam paladin trinket basar sonra geçirir bana bi güzel.Recklessness gerekli değil aslında o kadar mortal strike charge dan sonra critliyor ama o da farklı bi oynayış tarzı tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

güzel olmuş eline sağlık

swiftynin dediği gibi bütün olay avenging wrath yani kanatlarda bitiyo.cooldownlar varken kralsın,yoksa hiç birşey ve normal şartlarda o kanat açıldığı gibi dispellenir veya cc lenirsin.hiç bişey yapamazsın işte tüm mesela bu.

çeviri güzel olmuş.repentance yanılmıyosam charm effect sayılıyor.altyazılı videoların havası diğerlerine göre daha güzel olmuş.bildiğin belgesel havası veriyor:D çevirilerinde başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: La Tua Vita
    swiftynin dediği gibi bütün olay avenging wrath yani kanatlarda bitiyo.cooldownlar varken kralsın,yoksa hiç birşey ve normal şartlarda o kanat açıldığı gibi dispellenir veya cc lenirsin.hiç bişey yapamazsın işte tüm mesela bu.

çeviri güzel olmuş.repentance yanılmıyosam charm effect sayılıyor.altyazılı videoların havası diğerlerine göre daha güzel olmuş.bildiğin belgesel havası veriyor:D çevirilerinde başarılar

Teşekkür ediyorum. Ben de biraz kararsız kalmıştım altyazı mı yoksa seslendirme mi yapayım diye, biraz öyle biraz böyle gidiyorum şimdilik bakalım =)

Bu arada Repentance ile ilgili wowhead'den filan da baktım mekanik olarak, "Incapacitate" olarak geçiyor. (iki tane "olarak" da ne güzel durdu cümlede :D)

hatta link vereyim, bakmak isteyen bakarhttp://www.wowhead.com/spell=20066/repentance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 14 Mayıs 2011; 18:28:13 >

• Farklı sınıflar için kaynak arıyorsan Zybak'i verebilirim. Feral druid için videolar yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=vmwRDV-wpS4&feature=channel_video_title
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Farklı sınıflar için kaynak arıyorsan Zybak'i verebilirim. Feral druid için videolar yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=vmwRDV-wpS4&feature=channel_video_title

Onu da takip ediyorum zaten :)
  • bu arada beyler bu adamın dediklerini yaptım stun yapıp recklessness yapınca cidden paladin kaçıcak yer arıyor yada lay on hands basıyor.sadece dps yarışı bu kim yüksek vurursa o kazanır.

bu arada worgen oldum beyler blood elf paladinleri çok op gözüküyor gözüme eskiden human paladinleri çatur çatur 10k hp ile bile keseridim şimdi yapamıyorum.display helmeti tickini açmış bi blood elf görünce "eyvah bu adam kesin produr" diyip geri koşuyorum.keşke horde kalsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 16 Mayıs 2011; 1:23:27 >
  • Beyler onay geldi hadi siz de deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.