Şimdi Ara

Warrior vs Warrior (Duel Taktikleri, ve birkaç başka konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese. Geç çıkarttım bunu biliyorum, bekleyen vardıysa eğer kusura bakmasınlar. Şunu da hemen ekleyeyim, bu geç olanı telafi etmek için yakın zamanda 1 tane daha yapmayı planlıyorum.

Onun dışında, buraya attığım video konularıyla sanki "spam" yapıyormuşum hissine kapıldım. Bu yüzden bundan sonra yeni video ekleyince buraya yazmamayı düşünüyorum. Zaten izlemek isteyenler youtube'da abone olup, yeniliklerden hemen haberdar olabiliyorlar. Ya da facebook da olabilir. (http://www.facebook.com/people/Frozy-Storm/100002208046244 )

Bununla ilgili sizin düşünceleriniz neler olur? Haklı mıyım, haksız mı? Bu şekilde gidiş iyi mi? Yani yeni video çıktıkça eklemek, burada duel hakkında, sınıflar hakkında vs. tartışma, fikir alış-verişi ortamı oluşturmak.. Çünkü bir yandan, bu konuşmalar da güzel bir ortam oluşturuyormuş gibi geliyor. Emin olamadım.

Yoksa düşündüğüm gibi mi yapayım?

Bu konudaki düşünceleriniz benim için önemli, çünkü sonuçta sadece kendim için yapmıyorum bunları. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Unutmadan, bu videoda ses sorunu olmaması lazım, yine de bakarsınız bir.

Ve iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 16 Haziran 2011; 22:17:19 >

• Kimse senden çeviri yap diye zorla istemiyor.Yaparsan teşekkür ederiz,yapmazsan birşey diyemeyiz.Onun için fazla önemli değil.Aynı konu veya ayrı ayrı konular.Ha aynı konuda olursa arayan daha kolay bulur.
    SSS olabilir yani.
  • güzel bir başlık yapıp hepsini bu mesajına ekle,yeni videolar ekledikçe de konu içinde mesajla duyurup ilk mesaja ekle videoyu.yorum yapmak tartışmak isteyen konu içinde tartışsın.en güzeli bu bence
  • Yanlış anlaşılma olmuş, kimse benden birşey istiyor gibi bir düşüncem yok zaten :)

Yalnız söyledikleriniz çok mantıklı. Belki yaparım belki yapmam onu bilemiyorum, çünkü nedense tüm bu foruma koyma işlerini yapmak sanki, dediğim gibi, yanlış birşey, ya da yanlış anlaşılabilecek birşey gibi gelmeye başladı. Bakalım bu ruh halinden ne sonuç ile çıkacağım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 16 Haziran 2011; 22:56:27 >
  • Video kendini hiç izletmiyor.Vallaha ne Müzik var ne bişi zaten ilk 3 dakika zor dayandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winchester_Dean

Video kendini hiç izletmiyor.Vallaha ne Müzik var ne bişi zaten ilk 3 dakika zor dayandım.

bu tarz tutorial videolarda müzik olmaz pek.adamın anlattıklarını duyamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: Winchester_Dean

Video kendini hiç izletmiyor.Vallaha ne Müzik var ne bişi zaten ilk 3 dakika zor dayandım.

bu tarz tutorial videolarda müzik olmaz pek.adamın anlattıklarını duyamazsın

PvP sahnelerinde bence koyulabilirdi çünkü genelinde arkadaşı ile sohbet etti.
  • Millet karakterimin adını ne koysam? Saçını hangi renk yapsam? Sakalı olsun mu? gibi son derece sabır zorlayan konular açarak spam yapıyorken; senin yardım amaçlı, bilgilendirici başlıklar yoluyla "spam" yapman kimseye dokunmaz, dokunmamalı. Abuk düşünecelere kapılıp, buhrana sokma kendini. Frozz şaşırma kendine gel !

Eline sağlık bu arada
  • Emeğin için teşekkürler . Ellerine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.