Yeni bir karakter ile oyuna başlıyorum şuan sp farm yapıyorum. Warrior/Warlock düşünüyorum, warrior sadece one handed skillerini kullanacağım ancak warlock skilleri hakkında pek bilgim yok. Bu yapılandırma için hangi warlock skilleri kullanışlıdır? Bir de bu build pek kullanılmıyor sanırım, düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
1hand 2hand Axe warlock kral olur ;) 1handdan Sheild Trash-Crush, Daring Berserker, Axe den Double Twist-Sudden Twist 2hand max.
Kendim yaptım kırmızı olanlar kesinlikle açılması gerekenler.Sarılar istersen açabilirsin sp durumuna göre.Bide saldırıyı geri itme var onu bulamadım skiller arasında eksik galibaİşine yarar umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: So_CLose84
1hand 2hand Axe warlock kral olur ;) 1handdan Sheild Trash-Crush, Daring Berserker, Axe den Double Twist-Sudden Twist 2hand max.
Axe açmasına gerek yok.
Warrior / Warlock çok güzel bir build bu karakteri oynayan oyuncu buildi gerçekten iyi biliyorsa ve seri olursa çok can yakar diye düşünüyorum. Özellikle Warrior'da imkanın varsa yani önceden farm yapacaksan Warrior'daki bütün skill ağaçları açık olması lazım. 1h - 2h - Axe mümkünse hepsini açıp MAX tutmaya gayret et. Çünkü Warlock ile bütün hepsini kullanacağın zaman gelecek. Set olarak da Robe önderirim . . .
AmmuT bi kaç eksik var tabloda yani wampire kiss açılması şart o olduğu sürece neredeyse kesinlikle tutuyo debufflar bnde ong farmlı char kastım cleric warlock 91 oldum şuan pvpde çok iyi kasarken hızlı elde shield olduğu için kasarken öldüğü çok az.Sadece masraflı bi char.
Bilgi-deneyim ve yetenek isteyen bir build.Kısacası en zor build,bunun yanı sıra tamamiyle kullandıgında tadından vazgeçemeyeceğin lezzet.
Bilgi-deneyim : Hangi karaktere göre nerede hangi skilleri vurman gerektiğini iyi bilmen çok önemli. Yetenek : Klavye kullanma seviyenin yüksek olması lazım.Silah değiştirirken ve skilleri vururken hızlı davranman gerekiyor. +Set olarak Robe ve Heawy Armor olarak 2 set yapabilirisin.Str ve İnt karakterlere karşı daha iyi savunma yapabilmek için.
AmmuT bi kaç eksik var tabloda yani wampire kiss açılması şart o olduğu sürece neredeyse kesinlikle tutuyo debufflar bnde ong farmlı char kastım cleric warlock 91 oldum şuan pvpde çok iyi kasarken hızlı elde shield olduğu için kasarken öldüğü çok az.Sadece masraflı bi char.
Unuttum onu doğru Sağol önce wampire kiss atıyonuz debuff çıkıyo mavili o tutma olasılığını çok yukarı çıkarıyor.Bide trap üstüne sleep atarsanız attack yapsanız bile bozulmuyor bunu biliyodur çoğu kişide söleyim yinede.Warlock güzel build ben genelde 1.build olarak kullanıyorum şuan akstığım charda Warlock/cleric yeni serverda
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
quote:
Orijinalden alıntı: So_CLose84
Axe açmasına gerek yok.
En önemlisi axe,axe açmana gerek yok diyosun!
axe yi stun için diyor zaten warlock da stun war ondan dolayı dmiş olabilir
Warrior Warlock Sadece Chines Charlarda İşe Yarayan Bir Buildir Bunu Diyim. Holly Spell Olan Bir Chraı Warrior Warlock Charın Kesmesi Neredeyse İmkansız. Chineslerdede Warrior Warlocuk'un Nuker Kesmesi Neredeyse İmkansız. Sebebi İce Wall Büyüleri Warlockda Hiçbir Büyüyü Chara Temas Ettirmiyor Stun Sleep Trap Vs Hiçbirisi Debuff Bunlarda Dahil Etkisiz Kalıyor ki Suanda Mevcut Tüm Nukerlerde İce Skill Ağacı Açık. Zaten Holly Spell i Konusmaya Gerek Yok. Chinesde Ayrıca Bowlarda Arada Bir İce Açıyor Ama Açmayan larda Fire Oldugu İçin Fire Wallda Aynı Etkiyi Yapıyor O Adam Warlock Skilleriyle Vurup Magic Atackla Fire Wall Kaldırana Kadar Çokdan Yatmış Oluyor o Yüzden Warrior Warlock Ezik Bir Char.
Benim 90lvlte sattığım charım.Herkes kullanamaz bu charı Üstüm heavy armordu sun chest vardı.Robe tavsiye etmem zaten warrior clericlere karşı ezik kalıyosun bide robe giyersen tek atarlar. Oynaması bana göre en zevkli char.Nukere ve wizarda trap yada trap+sleep atıp towna kaçtıklarında orda ölmelerini izlemek ayrı bi zevk veriyo Bu charla kesemiyeceğin yok ama yan build cleric olanlara karşı bişey yapamazsın 1hdeki ittirmeyle ve stun atıp anca durdurursun. Saturnde bikaç warrior warlock vardı ama benim kadar uzun devam ettiren olmadı pek.Herkes kullanamıyo ve pvpde herkesten laf yiyosun trap sleep aynı anda 3 4 kişiye birden gittiğinden
90 warior warlockum vardı. 100 wizardla kastım. Pre ile denemedim ama presiz tek başına, buf olmadan warior kasmak zevkli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: kale2
Warrior Warlock Sadece Chines Charlarda İşe Yarayan Bir Buildir Bunu Diyim. Holly Spell Olan Bir Chraı Warrior Warlock Charın Kesmesi Neredeyse İmkansız. Chineslerdede Warrior Warlocuk'un Nuker Kesmesi Neredeyse İmkansız. Sebebi İce Wall Büyüleri Warlockda Hiçbir Büyüyü Chara Temas Ettirmiyor Stun Sleep Trap Vs Hiçbirisi Debuff Bunlarda Dahil Etkisiz Kalıyor ki Suanda Mevcut Tüm Nukerlerde İce Skill Ağacı Açık. Zaten Holly Spell i Konusmaya Gerek Yok. Chinesde Ayrıca Bowlarda Arada Bir İce Açıyor Ama Açmayan larda Fire Oldugu İçin Fire Wallda Aynı Etkiyi Yapıyor O Adam Warlock Skilleriyle Vurup Magic Atackla Fire Wall Kaldırana Kadar Çokdan Yatmış Oluyor o Yüzden Warrior Warlock Ezik Bir Char.
İce wall ve fire wall açarken warlock ne yapıyor? Ayrıca burada bir warior warlocktan söz ediyoruz. Yatması o kadar da kolay değil.
warior-warlock tam b ir pvp çarıdır yatıramıcağn çar yok istersen +7 stei olsn sun kalkanı olsun fark etmez:) kullanması biraz tecrübe gerektirir ama kısa sürede öğrenirsin. hem 1h hem 2h kasman lazım yani fazldan sp kascan:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme