Ben başladım kasıcam chara ong farm yapıyorum yaklaşık ne kadar sp gidiyor.Hesapladım 700 800k gördüm arkadaş 1m gidiyor diyor bana kafam karıştı.tam 1h 2h warlock çok sp gelirse 1h warlock gidicem.Ona göre farmı yapıcamda kasan varsa bi yardım ederse sevinirim.Ben o akdar gitmez diye düşünüyorum 2debufflar gelince 1.cileri kapıcaz yada üstteki zehirler 2.cileri gelince 1.cileri kapancak stunların2.cileri ve1.leri durucak.
Yok mu arkdaşlar bilen yardım edecek.
1.200.000 Sp Kas Hem 1h Hem 2h / WarLoCk Yap Emin Ol Süper Yaparsın :) Ve Robe Giy
Bence one handed yapma...Sadece Knock Back aç one handed skillerinde... Ayrıca gereksiz bir çok warlock skili var hepsini açma...
Hem 1H hem 2H açmalısın. 2H pve de ve unique de 1h/warlock pvp de çok işine yarayacak. 1H vazgeçilmezimdir.Tadını aldın mı bir daha bırakamassın. 200k daha kasıver fazla zamanını almaz emin olabilirsin.
800k yeterli olur.. Zaten kasarken 90'a kadar 0gap 200k'dan fazlası gelicek ^^ Warlock'ta 2ci gelen statüsleri hiç açma deşarj süreleri çok uzun pvp'de işe yaramaz 1cilerini devam etir.. Stun&Sleep 2sinide aç işini kolaylaştırır.
Tamamdır bakalım nerye kadar dayanıcam
yaklaşık 118 k 1 lvlden 90 lvle kadar gelecek olan sp..
1h ff olmank için yaklaşık 550 k sp gerekiyor (100 lvl için)
2h de 550 k dersek ,warlock içinde gerkecek bi 300-400 k