Şimdi Ara

Warriora ezik diyene yazık yazık!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Private

yaw dün bi tane video seyrettim linki bulursam koyarım warrior her class la kapışıyor ve hiç birini alamıyor nedir bu ya buff lasınlar şunu koskoca savaşcı adamı takım oyuncusu yapmışlar pvp 0

bende tam tersi bir video izledim master wariror olarak adlandırılıyor bu adam japon asıllı her clasla öle böle değil tokat manyaa apıyo adamlara speel cast verdirmiyor... arıyorum bulunca koyucam hemen

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhancan

quote:

yaw dün bi tane video seyrettim linki bulursam koyarım warrior her class la kapışıyor ve hiç birini alamıyor nedir bu ya buff lasınlar şunu koskoca savaşcı adamı takım oyuncusu yapmışlar pvp 0

bende tam tersi bir video izledim master wariror olarak adlandırılıyor bu adam japon asıllı her clasla öle böle değil tokat manyaa apıyo adamlara speel cast verdirmiyor... arıyorum bulunca koyucam hemen

laintime olmasın o video?

• Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce sattım warriorumu.Çok memnundum cidden.Dps olarak pvp de çok zevkliydi.Ap düşüktü ama işte 5800 canla gezince ortalarda ölmüyosun kolay kolay :) bide boneraver wardı proc tuttumu ciddi dmg veriyodu.
    Ama asıl bundan sonrası daha bomba :)Benim oynadığım zamanda rank 14 silahları ile paladin 200-300 falan vuruyodu bana :)Patch den sonra arkadaşımın paladini ile oynamaya başladım.Öle pvp yapıyorum arada.Full t2.5 var elindede bwl den düşen bi mace 73 dps olması lazım :)
    Nese char warriordan çok daha fazla dps veriyo.Cidden abartı olmuş paladinin dps yani hem heal hem bu kadar dps biraz fazla geldi bana.Ama gerçi blizzard sölemişti bundan sonra her karakter kendi işini yapıcak die.Yani artık dps warriorları göremicez instancelerde.Onlar tanklık yapıcak.Warriorların raidlerdeki extra dps lerinide paladinleri bufflayarak kapatmışlar herhalde :) Ne diyelim yazık oldu o kadar dps geari kasan warriorlara :)

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhancan

quote:

senin izlediğin video warrior un nerflenmeden önceki hali olmasın yeni çekilmiş mi

• quote:

Orjinalden alıntı: CrEsTaNt

Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce sattım warriorumu.Çok memnundum cidden.Dps olarak pvp de çok zevkliydi.Ap düşüktü ama işte 5800 canla gezince ortalarda ölmüyosun kolay kolay :) bide boneraver wardı proc tuttumu ciddi dmg veriyodu.
    Ama asıl bundan sonrası daha bomba :)Benim oynadığım zamanda rank 14 silahları ile paladin 200-300 falan vuruyodu bana :)Patch den sonra arkadaşımın paladini ile oynamaya başladım.Öle pvp yapıyorum arada.Full t2.5 var elindede bwl den düşen bi mace 73 dps olması lazım :)
    Nese char warriordan çok daha fazla dps veriyo.Cidden abartı olmuş paladinin dps yani hem heal hem bu kadar dps biraz fazla geldi bana.Ama gerçi blizzard sölemişti bundan sonra her karakter kendi işini yapıcak die.Yani artık dps warriorları göremicez instancelerde.Onlar tanklık yapıcak.Warriorların raidlerdeki extra dps lerinide paladinleri bufflayarak kapatmışlar herhalde :) Ne diyelim yazık oldu o kadar dps geari kasan warriorlara :)

vay kerim vay...glaymore alınca ozaman gorucen o palayı...

• blizz her cekilen videoya gore nerf yapsaydı hiç bi class kalmazdı piyasada herkes arada denk gelen guzel sahneleri topluyo koyyo videolar hiç bi zaman ölcü kabul edilmemeli bence... zaten war ların bc de daha cok tank agırlıklı olacagı soyleniyodu ama bukadarda bitireceklerini sanmıyodum kotu olmus... su an arkasına saglam bi pala healer alan locktan daha etkili bi ikili olacagınıda sanmıyorum warrior hikaye oldu artık
  • Soul Linkli bir warlock ve arkasında healar ... :D
  • healer lock ile healer warrior karşılaştırılamaz bile :) lock nedirki tuvalet kağıdından armoru var hayır bişey değil orda acıyı priest çeker.. 3 kişinin arasına giren cloth armorluya +700 healingle hael yetiştiremeyince suçlu olursunuz. Ayrıca lock warrior gibi priesti koruyamaz.. Arasına daldığı 4 kişiden 1 i kesinlikle priesta koşar. Öyle yani bu işler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.