Şimdi Ara

Warriora ezik diyene yazık yazık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anlamıyorum ne istiyorsunuz şu warriordan anlamadım.Bir veya iki tane oyun bilmez oyuncu ile oynayıp warriorı alt ettiniz diye warriorı yerden yere vuruyorsunuz.Siz hiç warrior görmemişsiniz gerçekten!!!.
    Warrior gibi dayanıklı ve saglam charmı varki, ilerde ne özellikler açılıyor adamlara bu lockların ve magelerin bir takım büyülerine karşı immune oluyorlar.Sen kal warrior aç lvl 30da bir kaç duel kaybettikten sonra bu char ne kadar bo.... de oldumu şimdi.Charda problem yok problem sende...Warrior özen ister.Bileceksin neyi nerde nasıl kullanacağını!!Ben Conanım atlarım atıma keserim büyücünün kafasını dersen olmaz.Warrior gerçekten saglamdır.Kim diye bilir lvl 51den sonra gidilen zindanlar warriorsız olur diye.Warrior bir olmasın bak bakalım arkada ne mage kalır ne lock nede priest.Hepsinin helvesını yerler zindanda sonra::))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoctan -- 27 Aralık 2006; 17:32:34 >

• kardeş senin warrior kaç lvl? merak işte?
  • arkadaşım burdaki insanlar warriorun tanklıgına bi laf etmiyor zaten bende dahil olmak üzere kızdıkları şey 1vs1 pvpde warriorun eski warrior olmadığı tüm mesele bu
  • askandili warriorun 1072 ap ile bir paladine 172 vurması çok güzel bir başarı değilmi her zaman böyle olmasada çok komik rakamlar vuruyor son yama ile. Bazen düşünüyorum bendemi bir bug var diye
  • sende bi bug falan yok sorun warrior imba dediler zamanında bilizzarda mudahale etti ve biz warrior oyuncularına dediki sen git tanklık yaw pvp senin neyine katıl raidine bosstan dayak yee millet imba dps yapsın hem boss hem pvp de oyuncuya sen boynu bükük git diğer raidi bekle diyiyo tüm mesele bu
  • merak etmeyin.. herşey bir patchde bitiyor, yakında warrioru bufflarlar.ama bu lock olayı ne zaman bitecek onu kimse bilmiyor.. 7.5k soulfire ne demek yaa??
  • ya 1v1 napcaksınız al arkaya resto şamanı ver talenti furrye.. geleni kes gideni kes.. warrior tam bir hınç çıkarma karakteri, gnome warlockun kafasına kafasına vururken nasıl zevk alıyor insan aman yarabbi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasturk

ya 1v1 napcaksınız al arkaya resto şamanı ver talenti furrye.. geleni kes gideni kes.. warrior tam bir hınç çıkarma karakteri, gnome warlockun kafasına kafasına vururken nasıl zevk alıyor insan aman yarabbi..

• Taurenler ayağı ile ezer ya.
  • Merak etmeyin lvl 70 de caster sınıflara karşı büyük avantaj kazanıcak melee sınıflar..
  • en yakın patch te warrioru buff lıcaklar sonra nedir bu warriorlardan çektiğimiz diye yakınırsınız
  • ya 1v1 napcaksınız al arkaya resto şamanı ver talenti furrye.. geleni kes gideni kes.. warrior tam bir hınç çıkarma karakteri, gnome warlockun kafasına kafasına vururken nasıl zevk alıyor insan aman yarabbi..

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

merak etmeyin.. herşey bir patchde bitiyor, yakında warrioru bufflarlar.ama bu lock olayı ne zaman bitecek onu kimse bilmiyor.. 7.5k soulfire ne demek yaa??

7.5k soulfire vurabilmek için oldukça fazla +damage inin olması gerekiyor o karakterin. Damage i gectim en az 4 saniye cast edeceksin de, soul shard harcayacaksın da, bir de critleyecek... Bunu da goz onunde bulundurun lütfen. Ayrıca soulfire critledikten sonra ha 5.5k ha 7.5k farketmiyor . Tabi resist durumunu saymazsak.

Bunu neden yazdım, bırakın vuralım 7.5k diye değil tabiki. Oyle her onune gelen vuramıyo 7.5k onu anlatmaya calısıyorum. Aynı item düzeyinde bir mage, üstelik instant atarak pyroblast ile daha fazla damage verebilir.

Edit: kusura bakmayın konuyla alakasız oldu ama yazmak istedim, siz devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 28 Aralık 2006; 0:07:47 >

• yazmadan olmaz şimdi en ustte yazmıs da arkadas warrior olmasa arkadakiler ne hal edecek diye.git kendi başına instance farmla o zaman arkadaşım madem o kadar güçlü sağlam ve atletiksin :)
  • yaw dün bi tane video seyrettim linki bulursam koyarım warrior her class la kapışıyor ve hiç birini alamıyor nedir bu ya buff lasınlar şunu koskoca savaşcı adamı takım oyuncusu yapmışlar pvp 0
  • Valla güzel dostum benim warrior charım yok arkadaşın var ben onları izleyerek bu oyuna merak saldım.Adamın üstünde Tier 1 set var.Bu trinketlerdan da fear ve koyun olmaya karşı immune olayı var.Frost magelere karşı iyi bir resist olayı var:Birde kendini alchemistle desteklemişki değme keyfine.Öyle kızıpda git kendi yap isntanceları demekle olmaz.İnstancelar takım oyunudur.Benim demek istediğim bazı charlar bazı charlara karşı bir takım olaylara sahip olmadan biraz zayıf kalabiliyor ama bu demek değilki hep zayıftır.

Buna karşılık yeni gelen bc ile warriorın düzeleceği ile ilgili yabancı forum sayfalarında yazılar var.Nitekim düzelmezse olmaz.Bir takım bugları düzeltirler.Sonuçta bu oyunuda insanlar yapıyor oynayanlarda insan olduğuna göre ne o taraf kusursuz yapar ne bu taraf tatmin olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Samah

yazmadan olmaz şimdi en ustte yazmıs da arkadas warrior olmasa arkadakiler ne hal edecek diye.git kendi başına instance farmla o zaman arkadaşım madem o kadar güçlü sağlam ve atletiksin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoctan -- 28 Aralık 2006; 9:17:44 >

• Arkadaşlar Her patchte warrior nerfleniyor bilmem dikkatiniz çektimi.
    Bunun sebebi :
    Pat bir video yaptı warriorlar nerflendi,
    Maydie bir video çekti warriorlar bir daha nerf yedi
    O kadar nerflemelerine rağmen videoların ardı arkası kesilmedi... Akabinde O zamanlar ünlü bir artist olan Chuck Norris i devreye soktular...Buda yetmedi ve nerflere devam edildi.
    Bir süre sonra warrior nerfi alışkanlık haline geldi...
    Şimdi neden bu hale geldiğimizi soruştuyoruz.
    Aslında sorun ilk başta yapılmıştı.
    Blizz God bizi öyle imba yaratmış ki nerfleye nerfleye bitiremediler...,

Siz arkanıza aklı başınd eli yüzü düzgün bir healer alın ve devam edin.

Sonumuz hayır olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şengel

Arkadaşlar Her patchte warrior nerfleniyor bilmem dikkatiniz çektimi.
    Bunun sebebi :
    Pat bir video yaptı warriorlar nerflendi,
    Maydie bir video çekti warriorlar bir daha nerf yedi
    O kadar nerflemelerine rağmen videoların ardı arkası kesilmedi... Akabinde O zamanlar ünlü bir artist olan Chuck Norris i devreye soktular...Buda yetmedi ve nerflere devam edildi.
    Bir süre sonra warrior nerfi alışkanlık haline geldi...
    Şimdi neden bu hale geldiğimizi soruştuyoruz.
    Aslında sorun ilk başta yapılmıştı.
    Blizz God bizi öyle imba yaratmış ki nerfleye nerfleye bitiremediler...,

Siz arkanıza aklı başınd eli yüzü düzgün bir healer alın ve devam edin.

Sonumuz hayır olsun.

halbuki maydie sadece recklessness show yapıyodu ama kimse anlamadı sanırım.. her sahne paso reck ya

• ben anladım onu dedim bu adam imba değil sonradan sct saolsun çaktım ordan

her sahne reck desem yeri yani
  • videoyu iyi çözünürlükte izleyince anlaşılıyor her sahnede recklessness olduğu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.