Şimdi Ara

Warriorlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Playboy -- 25 Eylül 2006; 12:54:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Playboy

Selamlar arkadaşlar,

Ben warriorum ve aklıma gelen bi fikir var. Warrior arkadaşlarında fikrini almak istedim.

1) Gigantic axe [unıque] tek el kullanım mıdir? (Tek el olarak biliyorum da)

2) Ke'de en yüksek defansı veren kalkan ron's staff mı yoksa scorpion shield mıdır? ikiside değilse nedir?

3) Ben hem tek elli bir sağlam silah (totemic , gigantic vb.) hemde çok sağlam bir kalkan (ron's vs.) alırsam üstümüde +str veya +hp basılı chitin shell set yaparsam. Kafalıkta Dagger defanse'lı talia takarsam. Bu defansla Cz'de yatma ihtimalim nedir?

4) Kalkan alınca atağımın düşeceğini biliyorum ama kolay da yatırılmak istemıyorum. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?

Lütfen aptalca boş boş yorum yapacaklar yapmasın az ama öz mesajlar bekliyorum. Teşekkürler.

1) cvp giga tek el ve 2 el olarak buLabilirsin

2) Ron's Staff dır yani mage item Scorpion Shield bi kalkandır ama en ii si CS (Chitin Shield)

3) cz de yatma ihtimali die bişi yokdur o itemleri bulmanda çok zordur dd takarsan warrior kesebilir mage kesebilir dd sadece asasinlere defensedir.. üzerin str ve shell +7 olsun LvL 62 oL gene sağlam bi charın olucak o itemler ile uğraşmanın bi anlamı yok zaten.DD kesinlikle gerekli bi item kalkanda yerine göre item değiştirip kullanabilirsin

4) warriorsun zaten defensen diğer charlara oranla daha çok o kadar defense ile napıcaksın sen kimsei kesemezsin kimse senie kesemez öle gezersiniz bütün gün

• warriorsan kalkan weya one handed 2 weapon yerine two handed 1 tek weapon kullanmanı tavsiye derim

fakat tottemic+impact weya 1 handed giga da fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRock -- 26 Nisan 2006; 15:27:01 >
  • ron adı ustunde staff dır...
  • Cevap veren herkese çok teşekkürler arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

warriorsan kalkan weya one handed 2 weapon yerine two handed 1 tek weapon kullanmanı tavsiye derim

fakat tottemic+impact weya 1 handed giga da fena olmaz.

One handed Giga ile Chitin Shield takarsam sizce nasıl olur yani? Şu an elimde +7 glave var ama defansım bence bayağı düşük...

Demek istediğim devasa bı defans istiyorum teketekde hatta 2vs.1 de yatıramamalılar... Ama aynı zamanda Attackda çok düşmemelı... Sevgiler saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

ron adı ustunde staff dır...

evet ya ona kalkan demek nası bi zekadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nitromaniac_

quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

ron adı ustunde staff dır...

evet ya ona kalkan demek nası bi zekadır

Eee? Sana ne? o arkadaşa eyw. ben bilmiyorum onu ornek verdim ona lafım yok da senın zekan nası bi zeka? Boş boş msj atma demiştim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asas için silah önerisi..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be bi gün bu arkadasın 73 olacagını kim düşünebilirdi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::mUq:::

vay be bi gün bu arkadasın 73 olacagını kim düşünebilirdi ki

Harbi ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: :::mUq:::

vay be bi gün bu arkadasın 73 olacagını kim düşünebilirdi ki

Harbi ha

way be noldu yaptınmı bai giga falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Playboy

Selamlar arkadaşlar,

Ben warriorum ve aklıma gelen bi fikir var. Warrior arkadaşlarında fikrini almak istedim.

1) Gigantic axe [unıque] tek el kullanım mıdir? (Tek el olarak biliyorum da)

2) Ke'de en yüksek defansı veren kalkan chitin shield mı yoksa scorpion shield mıdır?

3) Ben hem tek elli bir sağlam silah (totemic , gigantic vb.) hemde çok sağlam bir kalkan (ron's vs.) alırsam üstümüde +str veya +hp basılı chitin shell set yaparsam. Kafalıkta Dagger defanse'lı talia takarsam. Bu defansla Cz'de yatma ihtimalim nedir?

4) Kalkan alınca atağımın düşeceğini biliyorum ama kolay da yatırılmak istemıyorum. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?

Lütfen aptalca boş boş yorum yapacaklar yapmasın az ama öz mesajlar bekliyorum. Teşekkürler.

Edit: Ron's staff

Kardeş bu senin charın mı eminmisin !!!! heemn cvp pls Çünki dün screamofdeath le konuştum online oyundaydı forumlarla ilgilenmiorum dedi donanimhaberi biliomusun dedim yok dedi nasıl olluyo

• İmzandaki KOXP lu resimi kaldır istersen, gece gündüz oynayıp kastım falan dersin, rezil olursun sonra...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

İmzandaki KOXP lu resimi kaldır istersen, gece gündüz oynayıp kastım falan dersin, rezil olursun sonra...!!!

Zaten koxpla kasıor arkadaş paramunda demi scream
  • arkadaslar +60 warior verin yaw
  • raptor +8 shell +8 bull yatmassın ben sana söleyem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.