arkadaslar ben gecenlede bi warrior charla oynadım ama bişi dikkatimi cek di mesela kayarak vururken bazen damage vurmuyo mana yiyo ama damage vurmuyo mesela 5 kere vurduysam 3unde damage veremedim bunu benim hatammı yoksa worrior sorunumu??? şimdiden saolun
tahminim oyunun bug'u yada baska bi sekilde soleyeyim bu olay sadece warriorlara ozel bisi deil. archerlarda veya assasinlerde ara sıra skıll kacırma yasayabılıo .. e tabi yazık oluo spike vurunca
bende de oluyo mageyi bıraktım warrior kasıyom 5 vuruştan 3 ünde 40-30 gibi komik damageler veriyo
warrior'da rogue'dan daha çok yaşanıyo bu olay bendede 10 vuruşta 1-2 tanesi damage vermiyo.
eğer elinizdeki silah damage liyse arada bir sektiriyor. ben bill +8 ile (lvl 61 warriorum) bu sekilde vurduğum oluyor. tamamiyle elinizdeki silahla ilgili bir olay
bill +8 lvl 61?
quote:
Orjinalden alıntı: dragongod
eğer elinizdeki silah damage liyse arada bir sektiriyor. ben bill +8 ile (lvl 61 warriorum) bu sekilde vurduğum oluyor. tamamiyle elinizdeki silahla ilgili bir olay
evet bu olay warriorlarda ve roguelarda (assasainlerde) oluo ama warriorlarda daha fazla oluo ve çok komik damageler werio sana önerim z+r+skill yap hem combo olup fazla damage verio hemde normalde vuruo arada
Bu sorun bendede var. Saldirdiğiniz şeye görede isabet orani değişiklik gösteriyor. Yani benim yorumum bu. Mesela trolllerde çok az ıskalarken, ashlerde 5inden 2sini boş çekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme