Şimdi Ara

warriorlar yardım pls bi bakın lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben gecenlede bi warrior charla oynadım ama bişi dikkatimi cek di mesela kayarak vururken bazen damage vurmuyo mana yiyo ama damage vurmuyo mesela 5 kere vurduysam 3unde damage veremedim bunu benim hatammı yoksa worrior sorunumu??? şimdiden saolun

• tahminim oyunun bug'u yada baska bi sekilde soleyeyim bu olay sadece warriorlara ozel bisi deil.
    archerlarda veya assasinlerde ara sıra skıll kacırma yasayabılıo .. e tabi yazık oluo spike vurunca

• bende de oluyo
    mageyi bıraktım warrior kasıyom
    5 vuruştan 3 ünde 40-30 gibi komik damageler veriyo
  • warrior'da rogue'dan daha çok yaşanıyo bu olay bendede 10 vuruşta 1-2 tanesi damage vermiyo.
  • eğer elinizdeki silah damage liyse arada bir sektiriyor. ben bill +8 ile (lvl 61 warriorum) bu sekilde vurduğum oluyor.
    tamamiyle elinizdeki silahla ilgili bir olay
  • bill +8 lvl 61?
    quote:

Orjinalden alıntı: dragongod

eğer elinizdeki silah damage liyse arada bir sektiriyor. ben bill +8 ile (lvl 61 warriorum) bu sekilde vurduğum oluyor.
    tamamiyle elinizdeki silahla ilgili bir olay
  • evet bu olay warriorlarda ve roguelarda (assasainlerde) oluo ama warriorlarda daha fazla oluo ve çok komik damageler werio sana önerim z+r+skill yap hem combo olup fazla damage verio hemde normalde vuruo arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorun bendede var. Saldirdiğiniz şeye görede isabet orani değişiklik gösteriyor. Yani benim yorumum bu. Mesela trolllerde çok az ıskalarken, ashlerde 5inden 2sini boş çekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.