Şimdi Ara

WarriorMu Çok yakında sizlerle !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni mu serverimiz bu akşam saat 24:00'da hizmete girecektir...

Giriş bilgileri burada paylasılacaktır...

• Bilgileri paylaşsanız da üye olup client indirsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Bilgileri paylaşsanız da üye olup client indirsek..

Çok yakında hocam oyun full türkçe olacak şuan itemler editleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

Bu gece 00:00'da mı açılacak hocam?
  • quote:

quote:

Full Türkçe edemezsiniz
    Türkce karekter hatasini dusersiniz en ufak hatanizda yaptiginiz hata sonucu kullanilan bir ozellik vb olayda dc verir. Hem client icin hemde serveryalari icin sakincali bir durum.

Heyacaninizi az dizginleyin sakin hareket ediniz

• Oyun şu anda online ama test için tam randımanlı çalışamıyor launcerde bir ton hata var bu gün yetişmez..
  • quote:

Oyun şu anda online ama test için tam randımanlı çalışamıyor launcerde bir ton hata var bu gün yetişmez..

Tamam biz burdayiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekliyoruz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSKeTeR

Bekliyoruz o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMu

quote:

Oyun şu anda online ama test için tam randımanlı çalışamıyor launcerde bir ton hata var bu gün yetişmez..

Tamam biz burdayiz

quote:

quote:

quote:

Bu gece 00:00'da mı açılacak hocam?

Evet arkadaşlar server tamamlandı üyelik almak için ilk önce oyunu indirmek gerekiyor...

Link:http://warriormu.net/

• versiyon ? exp ? drop?
    hiçbir bilgi yok.
    üyelik için önce oyunu indirmek gerekiyor demişsin.
    bilgi verse bosu bosuna indirmeyelim?
  • http://warriormu.net/web/main.php

Dostum yanlis anlamayin guzel bir is yapmayi calismisiniz ama simdi 2013 deyiz muweb 0.8 kullanmak cok abest herzaman dedim kuranlari guvensiz sonra agliyorsunuz bisi oldugunda + luncer cidden guzel olmus Luncer Buldier kullanmayi bildiginize gore yeni degilsiniz bu islerde bir tecrubeniz var velakin kullandiginiz main dandik anladigim kdr ile görselligi onem vermisiniz + server ofline client indi burdakilerr koyun degil serversiz bir dunyada yasamiyoruz ornek 97d sevmiyorum bosa indirdim pach sanmistim ben s6 gibi bisi kendinizi hint kumasi sanmayin efsane falan yazmisiniz. guldum bunu Turkismu bizmu vb serverlar deseydi cidden efsane derdim ama sizin efsaneniz Local efsane bence

• hacı şimdi sw test olarakmı açık yoksa normal açıldımı cvp atarsan sevinirm...
  • quote:

http://warriormu.net/web/main.php

Dostum yanlis anlamayin guzel bir is yapmayi calismisiniz ama simdi 2013 deyiz muweb 0.8 kullanmak cok abest herzaman dedim kuranlari guvensiz sonra agliyorsunuz bisi oldugunda + luncer cidden guzel olmus Luncer Buldier kullanmayi bildiginize gore yeni degilsiniz bu islerde bir tecrubeniz var velakin kullandiginiz main dandik anladigim kdr ile görselligi onem vermisiniz + server ofline client indi burdakilerr koyun degil serversiz bir dunyada yasamiyoruz ornek 97d sevmiyorum bosa indirdim pach sanmistim ben s6 gibi bisi kendinizi hint kumasi sanmayin efsane falan yazmisiniz. guldum bunu Turkismu bizmu vb serverlar deseydi cidden efsane derdim ama sizin efsaneniz Local efsane bence

Hocam hayatınızda hiç butonları bile türkçe olan mu gördünüz mü ?

Edit: Mu türkiyem diye bir server biliyormusun hocam... TurkishMu'dan önce kurulan server ? Bu arada o abest dediğiniz muweb 0.8'i bi zahmet hacklermisiniz bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EasyBell -- 14 Şubat 2013; 21:28:35 >

• Ben hacker degilim ama birini soylim ok
  • Edit: Mu türkiyem diye bir server biliyormusun hocam... TurkishMu'dan önce kurulan server ? Bu arada o abest dediğiniz muweb 0.8'i bi zahmet hacklermisiniz bekliyoruz...

Gayet biliyorum Manisa Atanet
  • quote:

http://warriormu.net/web/main.php

Sayın server baltalayan kardeşim sırf cevap için üye oldum .. Sen ki muweb 0.8 güvensiz deyip bide index linki vermişsin sen bunu mu web 8'in ana indexini kullanmayan full php edite gitmiş (indexi ayni göremiyosun farkındaysan bişiler değişik gibi geldimi sanada :D ) kaldıki bunu Wb code'de masaüstü launcheri haline getirmiş birine mi söylüyosun ? bu serverin dns çözümlemesi kendi serverimde (Dns Server) + Hostingi kendi serverimde + Game Server farkındaysan butonları ve yakında türk bayraklarından tut maplarden setlerden itemlere kadar eventlere kadar full edit bir server olarak ve türkiye üzerinde bu şekilde %100 türkçe ve %100 edit server görünce (main post içeren) yüzünü merak ediyorum bu arada mu türkiyem serveri biliyosan benimde manisalı olduğumu ve o serverden bu günlere geldiğimide bil biz o servere elle üyelik topladığımız günleri biliriz kim olduğum önemli değil benim serverim için söylediklerinde önemli olan sadece şunu bilmen gerektiği önemli .. kimsenin malını kötüleme kendin yapta bizde görelim güzel kardeşim .. ortalıkta dağıtılan new server dediğinizi mi övüyorsun bana veya new dediğin web sitesinimi ? bana kendin çıkardığın bir şeyi göster bende takdir edeyim kardeşlik hadi kal sağlıcakla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrovich -- 14 Şubat 2013; 21:47:47 >

• Ne anlatiyorsunuz siz ne aldiniz yada nedir

Bakiniz bilgi konusuna gelince ne bildignizi bilmem ama benimde kim oldugumu bilmiyorsunuz uste belirttigim serverlar icinde **** olacakti el aliskanligi her neyse belirtmis olsaydiniz emin olun efsane derdim ama su saaten sonra **** nasil ne hale getirdiginiz beni alakadar etmez bir dusman edindiniz bilginize karanlik gunler sizinle olacak
  • :d güzel kardeşim her zaman beklerim buyur oyuna ki yapabilirsen (DOS, DDOS, BOTNET) saldırıları ( CITRIX - NETSCALER ) cihazları ile korunan ..
    SAS raid10 disk kullanan .. 24 çekirdek desteği XEON E serisi (2 x 5645) işlemci mimarisiyle donatılmış toplam 160GB ram bulunan makinelerimizi buyur hacklet yada hackle :D çok güldüm bu arada ;) local demişsin ya mesajında hangi localde bu özellikleri gördün doğrusu merak ediorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrovich -- 14 Şubat 2013; 21:59:52 >
  • Konuyu Kapatin kapatayim sozler soylendi bence beklemek gormek en guzeli 15 lik gencler gibi klevye kavgasi zamaninda su bu kavgasi edemem sadece fiktirimi belirttim.

Kucuk bir eklenti muweb 8 temali bir calisma her bir ozelligi silinmis kayit olmadim olupta bakmadim cunku benim icin o an gereksizdi cidden sitede ozellikler yazilsa + turkiyem oldugu belirtilseydi cok farkli olabilirdi ama malesef efsaneyiz diyerek geldiniz ve benim gozumde efsane olsunuz bitti sunuda belirtim o serverda abartisiz 3 kafetarya 10 pclik her kafeterya full o serverda kasardik Gölhisar İbLis saygilar.
  • Edit aşamasında çünki hocam kuzen yazmış açıldı diye ama ben o güne yetiştiremedim daha bitmedi bunu oyundada ilk girdiğinde görebiliosun test server olduğunu golden text'te .. neyse kal sağlıcakla amacım eski oyuncular veya zaten oynamakta olanları çekmek değil bu işi yapıcazki bu kadar edite gittim reklamlarından tut seosuna kadar her yerde tanıtıcaz traviandan çok gözükecek reklamımız nasipse sadece biraz daha çalışmam gerekiyor tek başıma yetişemiyorum hepsine zaman yetmiyor bittiğinde her yerde göreceğiz inş hayırlısıyla ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.