Şaka maka 62 warriorum var. ve şimdi assasa imrendim bu arada bilmiyorum bu resmi daha önce gördünüzmü. ben japkonun forumundan aldım.
Kimsenin dikkatini cekmiyor herhalde adamın elindekiler..
quote:
Orijinalden alıntı: AbrahaM
Kimsenin dikkatini cekmiyor herhalde adamın elindekiler..
kimsenin dikkatini çekmiyor degil millet böyle foruma bakmaz ve adamın elindekiler ne öle???
quote:
Orijinalden alıntı: stop_
kimsenin dikkatini çekmiyor degil millet böyle foruma bakmaz ve adamın elindekiler ne öle???
Alıntıları Göster
assas a imrencene git battle priest kas en gzli :)
quote:
Orijinalden alıntı: nvrenough
assas a imrencene git battle priest kas en gzli :)
Alıntıları Göster
neye benziyorsa o
quote:
Orjinalden alıntı: AbrahaM
Şaka maka 62 warriorum var. ve şimdi assasa imrendim bu arada bilmiyorum bu resmi daha önce gördünüzmü. ben japkonun forumundan aldım.
tbrkler assas ii de itemleri çok pahalı..
quote:
Orijinalden alıntı: inndark_
quote:
Orjinalden alıntı: AbrahaM
tbrkler assas ii de itemleri çok pahalı..
Bizim amerika server lerinde bu itemi gören varmı?
ii kas sana kolay gele
valla böle asas kim istemezki bende böle bi asas olsun oyunun kralı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: eisberg22
valla böle asas kim istemezki bende böle bi asas olsun oyunun kralı olurum
1. si..her char deiştiren buraya topic açarsa ne olur halimiz??..2. si bu resmi japko forumundan aldıysan montaj olabilir ..eger kendin çektiysen şundan kaynaklanıo olabilir..orası japko we bizim serwerla arada bayaaaa bi fark war wersion bakımından..yani anlııcan orda öle bi uniq item olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: SiLiCi___
1. si..her char deiştiren buraya topic açarsa ne olur halimiz??..2. si bu resmi japko forumundan aldıysan montaj olabilir ..eger kendin çektiysen şundan kaynaklanıo olabilir..orası japko we bizim serwerla arada bayaaaa bi fark war wersion bakımından..yani anlııcan orda öle bi uniq item olabilir..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SiLiCi___
Arkadasım sen hastamısın yoksa.? aksam aksam hakaret mi yemek istiyon. benim amacım car acmak felan degil ki acmam da 62 warrioru neden bırakayım. sadece resmi sizlerinde görmesini istedim.. bir daha da kimsi bu sekilde eleştirme buraanın yetkilileri var sana düşmez merak etme.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SiLiCi___
Arkadasım sen hastamısın yoksa.? aksam aksam hakaret mi yemek istiyon. benim amacım car acmak felan degil ki acmam da 62 warrioru neden bırakayım. sadece resmi sizlerinde görmesini istedim.. bir daha da kimsi bu sekilde eleştirme buraanın yetkilileri var sana düşmez merak etme.
Alıntıları Göster
hehralde japon serverinin o kadarını anlayabiliyoruzki yorumun da yaptık. ama unique mi degilmi bilmem orasını.
quote:
hehralde japon serverinin o kadarını anlayabiliyoruzki yorumun da yaptık. ama unique mi degilmi bilmem orasını.
Alıntıları Göster
BENCE SAKIN OYLE BİSEY YAPMA
WARRİOR 60 TAN SONRA ASSASS TAN İİDİR
quote:
Orijinalden alıntı: Funeral_Mist
BENCE SAKIN OYLE BİSEY YAPMA
WARRİOR 60 TAN SONRA ASSASS TAN İİDİR
Alıntıları Göster
yani. işin espiriside burda zaten ben adamın elindekilere nazaran böyle bir topic actım.
quote:
yani. işin espiriside burda zaten ben adamın elindekilere nazaran böyle bir topic actım.
Alıntıları Göster
valla kardeş warrior bırakılmaz sen warrioru kas bence japkoda bi assas resmi görüp imreniyorsan japkonun bir warrior resmine bak ozamn hayatta bırakmak istemen warrioru
quote:
Orijinalden alıntı: CoMe_On
valla kardeş warrior bırakılmaz sen warrioru kas bence japkoda bi assas resmi görüp imreniyorsan japkonun bir warrior resmine bak ozamn hayatta bırakmak istemen warrioru
Alıntıları Göster
babam elindekileri merak ettim ne onlar orakmı yoksa denizdeki korsanların tek eli olmazda hani bişiyler takarlar sen de merak edip korsan mı olmauya kalktın ne onlar a.q. öyle :D rogue raptorumu
quote:
Orijinalden alıntı: fruelf
babam elindekileri merak ettim ne onlar orakmı yoksa denizdeki korsanların tek eli olmazda hani bişiyler takarlar sen de merak edip korsan mı olmauya kalktın ne onlar a.q. öyle :D rogue raptorumu
Alıntıları Göster
ona bakarsan dragon slayer +8 olan bi warrior gorsen daha da imrenirsin
quote:
Orijinalden alıntı: elizeR
ona bakarsan dragon slayer +8 olan bi warrior gorsen daha da imrenirsin